![]() |
27 Sorcerer da rade na Mint ?
|
no, ale wiecej stracisz niz zarobisz.
|
no to na co chodzić?
|
Guardy? :o
|
Cytuj:
pozdro |
Od ktorego lvla i mlvla i z jakim ekwipunkiem mozna expic w Minotawlin sorcem(Master sorc) i która kopalnia guardów jest najlepsza dla sorca.Czekam na szybką odpowiedź
Pozdro dla wszystkich graczy z Refugii |
Na wieży mino kolo Kazo kampi duuuuuuużo ludzi oraz co jakiś czas wpadają 25-30 lvl(nie licząc 60+ czekających na resp harned foxa):)
|
Cytuj:
Przy 30 lvlu waste druida było koło 2 bp gfb na jakies 7k golda (te 2 gfb na -) a na 55 lvlu już wychodziło tylko 1k-2k w dupe. A ja waściłem koło 5 mf na exete. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
rycerz na 30-tym poziomie
umiejętności we władaniu toporem: 73 umiejętności we władaniu tarczą: 73 broń: rycerski topór gdzie zdobywać pieniążki? Hail polszczyzna. |
Cytuj:
*robek Robusiu mój kochany, jak potrafisz, to wszędzie będzie profit. Dobra taktyka czyni cuda ;p Z drugiej strony może przesadziłem, ale taki mój urok ;p |
@Voniek
of? ;o niemozliwe.. chyba ze po 1 zerku na minute, bo bedzie wiecej waste niz zysku niestety of staje sie oplacalny od 60 lvl ze skillami 80~ ;s |
Cytuj:
aha z blokerem? ;P btw. Zrobilem dzisiaj postmana i na mino w darashii siedze<knight axe, obs knife, robienie run> piekny szmal :) kiedys musze na mint sprobowac |
@Up
Solo, a miejscówka? no asy, którekolwiek właściwie. |
Palek,świat no-pvp
82/68 royal sperars platinium amulet,crusader helmet,golden armor,demon shield,k-legi Zarabiałem wcześniej na guardach,lootbagi ale to jest nudne i czasochłonne. |
Może, jak nabijesz jeszcze parę lvl, to Gs'y? Albo ew. dragi
|
Cytuj:
|
i tak btw. kup sobie pally armor
|
21 pall skille 55/40 pacc, belted cape, plate legs, steel helmet i ancient shield gdzie szybko zarobić 20 k ? ;)
|
Moze idz na larvy i scraby pewien niejestem
|
Gdzie moge zarobic na 38 palem w eq crus paladin armor blue legs boh medusa p amulet ze skilami 76/61 bez pacca ?? Piszcie dobre miejsca na lootbag i miejsca bez robienia lootbaga : >
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |