![]() |
Super poradnik. Napewno wielu osobą się spodoba i pomoże ;)
Poradnik bardzo dobrze się czyta , wszystko przejżyste :) Wszystko bardzo dobrze opisane, przedewszystkim gdzie expić bo najwiecej ludzi ma właśnie z tym problem :) Gratuluje i czekam na poradnik Pallka :) Pzdr :P |
super ! 10/10
|
Gdyby nie to że rozpier..... mnie ten poradnik ! to by było bosko .....
od kiedy to sie skiluje z takimi syfnymi skilami na slime ? i why skile 80 + na 50 lvl ? jak ja mam 92/91 na 27 ... i na summonie takim jak monk :evul: skiluje sie najwolniej !!!!! lekko zkalamiłeś ten poradnik |
Cytuj:
|
niezle
fajny poradnik przejzyscie napisany, wielu ludziom sie przyda. Przyznam sie dowiedzialem sie tez troche wiecej niz wiedzialem z tego poradnika:). jakbym miaj stawiac ocene w skali 10 to daje 9. ten jeden punkt za to ze mogly byc opisane drogi jak dojsc do niektórych expowisk.;)
|
Cytuj:
|
A wiesz, że trzeba zadawać 'bloodhity'? Może dlatego tak wolno Ci idą skille na monku.
Możesz podać nick swojej postaci? Sorry, ale jakoś mi się nie chce wierzyć w Twoje skille ;). |
dla mnie Aggro odwalil kawal dobrej roboty i lepszego poradnika niewidzialem ;p ocena 10/10:p
|
Jeżeli to był Twój pierwszy poradnik to nieźle Ci on wyszedł.Naprawdę!Czytałem go z przyjemnością ;) .Expowisk no może i nie zbyt wiele, ale ogólnie jest OK. ;] Czekam na kolejne poradniki Twojego autorstwa :p
|
fajny poradnik :cup: 10/10:cup:
|
Najlepszy poradnik dotyczący knighta jaki kiedykolwiek czytałem. Autor odwalił kawał dobrej roboty.
Mam pytanie co do pewnego zdania: Cytuj:
Moje pytanie to czy te 3 bp mf i bp hp mam brać już na 20 poziomie (tak pisało na tabelce z twojego poradnika (Że od 20-30 Dwarfy, Ghostland, Mount Sternum, Shadowthorn, Elvenbane)) |
Jest napisane DO 3 bp mf i bp hp. Możesz brać mniej. Zobacz czy sobie poradzisz z mniejszą liczbą mf. A co do health potionów - zawsze bierz bp.
|
2@up
Zgadzam się Co do tych expowisk to juz chyba wszystkie jakie są w Tibii :D |
ja tam skiluje do skili 70/70 i potem już exp a skilowanie jak bedzie ochota( czyli nigdy :evul::evul::evul:)
polecam wam taka metodę ;]B)B)B)B) |
forums.tibiabot.com/showthread.php?t=70646
forum.tibia.pl pod tym względem mięknie:p |
Cytuj:
|
Jeżeli wybrałem axy to do skilowania musze wziąć Sickle tak? (najsłabsza broń danego rodzaju)
|
Cytuj:
|
Gosciu powiem Ci, ze poradnik napisales pierwsza klasa :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |