![]() |
Uwaga!!!
Vangelis powraca :D
Patys New Lider Wyżej wymieniony Patys F. zakłada ponownie Vangelis 8o. Ale Jednak jest jakiś warunek (cytuje): 20:51 Fajny patys [140]: hmmmm zrobie tak, kto chce bym robil Vangelis, to niech letter do ankh wyśle , uzbiera sie pare to zrobie xD A więc osoby które w duszy nadal maja krew Vangelis i chcą do niej powrócić, a może i poznać skazówki up. Więc wysyłamy lettery o treści: 21:01 Fajny patys [140]: chce do Vang i Patysa na lidera ;p Pod adres depo Ank :p Zapraszam!!! |
On mnie zmusił! XD Co bądź jednak jeśli chcecie, to ślijcie listy, może wypali. Lvlik (jakoś nie mam czasu ani chęci grać, hail rl)
http://img119.imageshack.us/img119/9739/141ag2.jpg Pozdro. |
Cytuj:
Dziękuje, postoje. |
Cytuj:
EDIT @down o, really? EDIT2 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więdz pwn3d Zrób od razu smsy może?:> Ide spać bo mam kaca po wczorajszym :? |
Były propo utworzenia Vang na nowo, chcieli mnie na lidera, a ja nie będę latał, robił itd, jak chętnych nie będzie. Te 8 czy tam ile gp i napisanie przykładowo Czypisek, Vang zajmuje tyle czasu, że jakoś przeżyjecie utratę 50-100expa. Nie chcesz-nie wypowiadaj się i nie pisz.
A co do posta glora. Więdz to pro tekst Mydlarza a nie czypiska xd |
Cytuj:
Takie pytanie. Czemu ty o tym piszesz? Vangelis' member wannabe? |
Mydlarz Said : Zrób od razu smsy może?:>
EHAUIEhAUIehauiehAUIEA to by było Sms o treści Pomoc na nr 666 eEHEIUAHEIEIA HAIL MOTOMYSZY Aka Vangelis :o |
12:33 Lord Cosinus Alfa [69]: Witam. Mam zamiar zrobic reaktywacje gildi Destination, prosze wysylac listy do mojego Ab depozytu, jak sie zbierze paru pro czlonków to zrobie :)
A więc :12:35 Titan Ciuchar [113]: JA Z CHECIA DOJDE BO PAMEITAM TE CZASY SWIETLNOSCI CHCE ABY POWSTALA ADAPTACJA VANGELIS CHCE TE STARY CZAS OH YEA 12:22 Mydlarz [74]: mogę tez dojsc? Chcę byc vice liderem tej swietnej polskiej druzyny. 12:36 Hebyn [93]: no ej lord jak zrobisz to dodaj mnie od razu! tez chce byc w tak zwartyn gronie, a gildia z polakami to moje marzenie! ;) |
@all up
jdsahdjhjahjahjhajhdadjksahduas |
@up
Więdz chcesz soluwe w rl? |
@up
więdz i owszem chcem |
@upy
Ale spam che che |
Cytuj:
Gratz Patyś Rzanety i Lvla :) |
A no nooby mają to do siebie, że spamują :P
A teraz parę ogłoszeń: Ja jestem PatyS Z Żanetą wolny związek nic więcej ;] |
Gz zdjec, oby tak dalej:)
|
Cytuj:
EDIT. Co znaczy "wolny związek"? |
@up
'Cześć' na ulicy powiedziane ;p Nie no bez jaj... West Wishes patyŚ i RZaneta ; * |
Cytuj:
@Triq Pwn3d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |