![]() |
|
dzięki za linka :D
Zajebisty filmik! polecam :) |
Widzialo sie lepsze ;P Ale ogólnie fajny ; )
|
No i po wojnie. Ale zajebiscie wam to szlo naprawde :)
|
czy po wojnie to nie bądźcie tacy pewni :)
w ostatecznosci zawsze pozostaje "last open battle" :D:D:D |
Bonq ale niema co zajebiscie szlo az przestalo, cos sie wam zjebalo:( Szkoda ze to tak olaliscie ale rozumiem wakacje rl life a nie to co Szwedzi no lifery. Pzdr:*
|
@ Pepe
Co to się w ogóle wydarzyło? Tibia.com mi nie działa , mógłbyś streścić lub wytłumaczyć? :( |
Po prostu nie ma u nas ludzi :) być może po wakacjach będą bardziej aktywni ale którz to wie. Crucify chce tracić wakacje - proszę bardzo. mam nadzieję, że koło września zrobimy wielki comeback i weźmiemy co nasze... ofc sneakować nie przestaniemy :D
|
Glowr
Aug 07 2008, 11:49:34 CEST Killed at Level 115 by Rask malice and by Wrule Sorcerka Lan Aug 07 2008, 11:50:05 CEST Killed at Level 85 by Wrule and by Tarzan Tony Bliss Fletcher Aug 07 2008, 11:50:57 CEST Killed at Level 126 by Lillian Bright and by Tarzan Tony Ahonen Aug 07 2008, 11:51:53 CEST Killed at Level 82 by Bar'tex and by Lillian Bright Name: Xuva Malice Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 8 |
Zapomniałes Wkleic od nich:
Erik Thundershot Aug 07 2008, 11:29:47 CEST Killed at Level 102 by Glowr a te 4 fragi co oni dzis zdobyli da sie odrobic...po wakacjach xd narazie niema ludzi a szwedzi jak chca niech marnuja wakacje nam sie nie spieszy... xd a tak pozatym thorer juz zwatpil chyba z gry tez bo juz jest na tym ich szwedzkim allegro xd |
Ktos chce filmik?
|
ja chcę filmik :*
|
I ja bym z checia obejrzal
|
To zaraz Wam poda jakiś hacklink pewnie, patrząc na datę dołączenia i pytanie czy chcecie filmik - zamiast od razu podać link ;) FAIL
|
Cytuj:
|
Moglby ktos z Invectus napisac mi na prv? : > Mysle, ze mam dosyc ciekawa propozycje
|
Ja mysle ze Memento wygra
Memento wygra trzymaja z nimi One i Kowski a wiem cos otym bo znam ludzi z memento one i kowksi:)
|
heh jeszcze nic nie wiadomo czy bedzie wojna a wy sie plujecie xD zobaczymy co czas nam przyniesie:)
|
yyyy Koleś zrobiłeś refresha po pół roku......
|
ale debil:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |