![]() |
Najlepsze były Arcany Magicznych Tajemnic (Arcan), co cały czas go zabijałem z Lawa, w "kanauach", aż sam wziął Lawa, znów go zabiłem, a potem wziął nóż i go zabiłem z MP5! =D
Tak to świetnie wyglądało, że aż strach =D =D =D |
Heheheh, albo jak tłukłem Koguta w kanałach, a ten się wnerwiał i darł ryja:
Kogut: Pemek kanalarz!!! HAhaHahAHaH!!! xDD |
Co prawda nie za bardzo udało nam się dziś pograć, ale mimo to zamieszczę ss:
http://i226.photobucket.com/albums/d...rtkaspoint.jpg Mój jedyny punkt w tej grze : P |
Cytuj:
|
Można teraz popykać? Czat plx.
|
Ahaa,spoko ^^. Ej.Kiedy zrobimy coś w stylu Na same snajperki/na same noże? : P
|
Cytuj:
Pierwszy w tabeli dopóki nie zacząłem biadolić na czacie ;p @Glacial Ja prosiłem o odpowiedź wprost - używałeś cheatów, czy nie? Jeżeli to "noobkom którzy w soldata grają od tygodnia" było skierowane do mnie, to wypraszam sobie. Nie jestem wielkim pro, ale w soldata gram od 3 lat i wiem "z czym to się je". Taka odpowiedź nie jest żadnym upokorzeniem, szczególnie wśród członków klanu do którego należysz. @Walekifa Dobry pomysł, może go dziś zrealizujemy? Co reszta graczy na to? ;) |
Cytuj:
|
Przypominam, że duża cześc naszej społeczności gra w Soldat razem z komunikacji głosową w postaci Ventrilo. Dlatego ściągnijcie i zainstalujcie też to bedzie shizzza.
Podaje namiary gdzie duża część naszej społeczności gra razem w Soldat: 80.237.169.145:3784 (server Ventrilo oczywiście) |
Jaka wersja Venta?
|
Dzisiaj Mecz ; p Może jutro?
|
Ja tam bym zagrał na same barretki ;d
|
Może dzisiaj o 19? Spisujemy chętnych:
Poniedziałek, 16 czerwca, godz. 19. -Kogut -.. -.. -.. -.. -.. -.. -.. Pemek stawisz serva? |
Cytuj:
|
Poniedziałek, 16 czerwca, godz. 19.
-Kogut(Wielki Gej) -Wojteo(Zalgadis)(Gej)(Gay) -.. -.. -.. -.. -.. -.. ps. Ale mam kozak podpis |
TDM Poniedziałek, 16 czerwca, godz. 19.
-Kogut(Wielki Gej) -Wojteo(Zalgadis)(Gej)(Gay) -Dragon-Fly -.. -.. -.. -.. -.. |
TDM Poniedziałek, 16 czerwca, godz. 19.
-Kogut(Wielki Gej) -Wojteo(Zalgadis)(Gej)(Gay) -Dragon-Fly -Murzyn -.. -.. -.. -.. |
Tylko pemek musi być żeby serva postawić.
I przy okazji... Robię Userbary z Soldata. Przykład w moim opisie, zamówienia na priv! |
-Kogut(Wielki Gej)
-Wojteo(Zalgadis)(Gej)(Gay) -Dragon-Fly -Murzyn -Martka -.. -.. -.. |
-Kogut(Wielki Gej)
-Wojteo(Zalgadis)(Gej)(Gay) -Dragon-Fly -Murzyn -Martka -Arcan -.. -.. Penie i tak po 10 min. będzie zmiana na infa, ale co tam ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |