![]() |
Rosja na pewno nie zagra tak jak w pierwszym meczu i zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie. Jestem za Hiszpanami, ale polubiłem Rosję w trakcie tego turnieju. Uwielbiam patrzeć na drużyny grające z takim zaangażowaniem jak Rosja czy Turcja, dlatego nawet jak Hiszpania przegra to nie zmartwię się aż tak bardzo.
PS. Byle tylko Niemcy nie zostali mistrzami. |
Taka sobie ta gra Hiszpanow. Romes mi sie podoba, Torres za czesto sie gubi. Niepoznaje tej Hiszpanii ;P Rosja tez jakby nie ta z cwiercfinalu, zwlaszcza Arszawin. Jeszcze druga polowa :)
|
Szkoda, że Turcja jedzie do domu :/ Ale gdyby nie mieli tylu kartek i kontuzji to by mogli wygrać.
|
Cytuj:
Co do meczu Spain - Russia, to dość wyrównana walka, odważna gra Rusków i 1:0 dla Hiszpanów |
Mam nadzieję, że Rosja nie skończy jak Turcja i nie wróci do domu, bo szykuje nam się dosyć nudny finał. Szkoda by mi ich było.
|
Huhu, pogrom. 3:0 ;] Rosja śpi a Hiszpania ciśnie. Chyba się naćpali w poprzednich meczach i dzisiaj śpią, bo to w ogóle żadna piłka w ich wykonaniu.
|
Że tak powiem: wydupczyli ich.
|
No i zasluzona wygrana Hiszpanii :) po drugiej polowie to sie nawet ciesze, ze wygrali, bo final nie bedzie nudny ;D dobrze, ze zmienil Torresa, gra troche ozyla i w efekcie 3 bramki.
|
Przyszła kryska na Matyska. Rosjanie wyeksploatowani fizycznie, nie mieli sił, żeby grać. W 70 minucie wydawało mi się, że grają już na przetrwanie, że chcą, żeby ten mecz jak najszybciej się skończył. Gdyby Rosjanie byli wypoczęci, to Hiszpania miałaby baaardzo ciężką przeprawę. Gdyby Hiddink miał lepszą ławkę, taką jak np. Holandia, która ma równorzędnych zawodników na każdą pozycję, to spokojnie mógłby powalczyć o finał, a tak musi się obejść smakiem. Chociaż i tak bardzo daleko zaszedł. Pomimo przegranej 3:0, dotarcie do półfinału to i tak wielki sukces Rosji. Owacje na stojąco dla Guusa, za to, co zrobił z tą drużyną.
|
W sumie dobrze, że Hiszpania przeszła, bo mają szanse pokonać Niemców. Ostatnie czego mi potrzeba to Niemców za mistrzów Europy...
|
Cytuj:
|
wg mnie będzie finał bardzo ciekawy. Niemcy i Hiszpania pokazali, ze potrafią grać do konca i skutecznie, stawiam na zwyciestwo Niemiec chodz nie wiem czy ono nastapi w regulaminowym czasie gry
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Warto podkreslic, ze Turkowie nie byli w podstawowym skladzie.
5 osob kontuzjowanych, 4 pauzujacych za kartki. Lecz widowisko zgotowali nie klamiac, piekne. Sadzilem, ze po golu 85 min. Turkowie pokaza swoj znakomity finisz ale Niemcy postawili kropke nad i. |
Cytuj:
Spain! Spain! Spain! Poezja ;D |
Cytuj:
|
@Koronowany : Turcy, nie Turkowie :)
@RUS - ESP - jak dla mnie ladny mecz i Hiszpania zasluzenie przeszla dalej. Chociaz i tak brawa dla Rosjan, ladnie sie zaprezentowali. Mam nadzieje, ze Hiszpania rozwali Niemiaszkow. |
Cytuj:
Przejrzałem Castrol Index i Arszawin przebiegł tyle samo km co w innych meczach ~10km. Natomiast szybkość ze Szwecją 30km/h, z Holandią 26km/h, z Hiszpanią 22km/h hehehe, mięczak :P |
Hiszpania!!! Teraz pozostaje tylko dokopać Niemcom;)
@mecz Nie spodziewałem się tak łatwego zwycieztwa, ale to dobrze będzie więcej sił na finał. Arszawin powinien być kondycyjnie najlepiej przygotowany, w końcu nie grał w dwóch pierwszych spotkaniach, rozumiem trudy meczu z Holandią, ale przecież nie tylko on dał z siebie wszystko w tym spotkaniu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |