![]() |
@2up
Gadałeś z Lesiem:confused: Ten x-bow z demca? |
Cytuj:
P.S ponoc maja byc zbroje dodajace do skilla dla knightow.Ciekawe jak to rozwiaza bo chyba nie bedzie np armor dodajacy +5 do club/sword/axe jednoczesnie.Ale ja tam nie wiem |
UIpdate zapowiada sie pieknie jak narazie ale moim zdaniem powinni zrobic wiecej outfitow nowych
|
Tak mogli zrobic jeszcze 100 outfitow wiecej bo jest dalej malo ! LOL
ja biegam na paccu na 67 lvl z rookgardowym i jest mi z nim dobrze ! |
Cytuj:
|
Rotworm Mother
Dałby ktoś ss z matka rotow :P
|
jest bramka lvl na tego addon? na fulla ofc?
|
@up
100 lvl chyba @x_PrzemEK_x Tak tylko paladyn nie ma ringa. Po za tym knightem bierzesz tarcze jakiegoś patyka idziesz na roty i siedzisz do zasranej śmierci. Paladynem musisz co chwile latać po spear/ss. Do tego one kosztują. |
Cytuj:
|
moze by ktos napisał w punktach co dodali dla facc, pacc, i mniej wiecej gdzie....
z gory thx |
up, a może nie? Szukaj..
Quenative, nie każdemu sie chce czytać cały temat... Wie ktoś może czy jest coś takiego jak Paladin Legi? |
Cytuj:
Daj spokój temu dzieciakowi... Nie znasz go ? to Royal roo, nasza "legĘda Harmonjiij" kretyn jedyny w swoim rodzaju :baby: NIE ZWRACAJCIE NA NIEGO UWAGI |
Cytuj:
|
Cytuj:
no ludzie i co jeszcze byscie chcieli? dostalicie fajne armorki palladyni |
Cytuj:
k armor moglby dawac chociaz ten 1 skil |
Cytuj:
ja przeczytałem caly temat, ale wlasnie niektorym sie niechce, ktos moze zapomniec, zeby wiedzieli... taki altruizm |
Cytuj:
|
Widać zajebistą pracę modków... gówno postów usuwają... co strona to 7 postów bez sensu i może nieraz 2 posty to fotki............... Afff.
|
:D Zawsze jest to samo , zapowiedzi updatu wszyscy podnieceni , potem maja juz za duzo informacji zaczynaja narzekac , tuż przed wogóle go niechca a potem jest to samo od nowa 8o.
|
Cytuj:
Nowe itemy wyglądają jak z jakiegoś taniego OTS'a. Zrobione na siłe i od*******. Questy też są żywcem wzięte z ots' (kilka/kilkanaście hff w jednym pomieszczeniu? o_O"). Addon jakoś ujdzie w tłoku, ale itemy wyglądają jak... kupa wielbłąda. O_o Nie dość że będzie kilka nowych lokacji, potworów i od ch*ja itemów jeszcze niektórzy narzekają. Wg. cały ten update to jedna, wielka klapa (pomijam rookgaard). kkthxbai. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |