Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Summer Update 2008 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=182407)

Only_you 04-07-2008 15:53

co ja xD nic nie ukradlem zadnego avatara :p nie zgadzam sie up@@@

Kinias 04-07-2008 16:25

@2 up

@2up
Czego ots>>????<<
mi sie ten pomysl podoba z tymi legami i helemtem...
dawniej legi byly tez dostepne <>nie wim czego cipy wykasowaly ta nagrode
w koncu bedzie mozna miec demon seta i golden ahhh.. zajefajowo jaszcze tylko golden bootsXDXD

przynajmniej te itemki beda pasowaly do naszej tibi dawnej a nie te nowe szmaty wrrr bez sens robione na odpi....... w paincie
ciekawi mnie tylko z czego nowe rozgi leca

aaa i jeszcze jedno <<jak bedziecie wiedziec co ma byc w tym patch to napiszcie plzzz

Styervo 04-07-2008 16:37

No no, te okienka są jednak klimatyczne ^^
Rookgard nareszcie wygląda jak polska wiocha, parę ciekawych rozwiązań, nareszcie profesje magiczne dostają specjalnego armora. Niestety wyspa "przeznaczenia" to jakieś nieporozumienie. Nie tak to sobie wyobrażałem. Myślałem że będzie to coś w rodzaju labiryntów przeznaczonych dla jednego gracza w którym będzie musiał wykorzystać swój spryt a nie dziura z nawalonymi wokoło przeciwnikami. Nie dość że można kroić kasę zbierając porzucone na dole przedmioty to w dodatku łatwo stać się na dole ofiarą PK. Jak już kwiożercze dzieciaki połapią się w nowym update to newbie będą mieli tam na dole sajgon...

edmun 04-07-2008 16:42

Eladornok do zbanowania. podrzucił keyloggera.
dżisas.. nie wiem.. trzeba być idiotą żeby dać się złapać na coś takiego
wielcy hakerzy ! prosimy więcej (głupich pomysłów)

Cashtan 04-07-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aripck
Na minus:
-w teaserach wyczytałem że do 10 lvl miała być możliwa teleportacja do miasta w dowolnym momęcie, niestety nie wprowadzono tego(?)

Gratuluje umiejetnosci czytania

sawex 04-07-2008 22:59

Według mnie bezsensu był Update ! wougle mi się nie podoba ten panel w sklepie wielki szajs

Ajawolebigos 04-07-2008 23:13

No no ... nie mogę się doczekać wyspy przeznaczenia :baby: chociaż denerwuje mnie to że ta gra robi się taka łatwa ;(;(;(;(;(;(

odkrywcaa 05-07-2008 02:16

Jak sprawa z new serwerkami? :)

Tori 05-07-2008 07:41

Jak dojść do nowych kopalni dwarfów ktoś już wie??

Orlik45 05-07-2008 09:18

No może być tylko mnie te okienka u NPC wkurzają bo przyzwyczaiłem się do pisania np.: hi>sell sword>yes>bye a tera trza hi i się pojawia okienko i trade i trzeba jeszcze dać sell i szukać sworda. Szybciej było według mnie jak nie było okienek(o ile nie było kolejki, bo tera jest lepiej tylko żeby bez okienek było). Dobrze chociaż tyle, że w okienkach są nazwy poukładane alfabetycznie.

Gauss 05-07-2008 14:43

SKoro się pytał to muszą być...:D

Maelion 05-07-2008 14:46

Mam pytanie czy jest jakas strona, na której można sprawdzić jakich profesji jest najwiecej zalogowanych w danej chwili? Chodzi mi np. czy sa jakies wykresy przedstawiajace sytuacje w Tibii, ktorych prefesji jest najwiecej, a ktorych najmniej.

YugoPL 05-07-2008 16:22

Kurde nie mogę się połapać.Gdzie jest ta miejscówka z Batami w Thais?

"Miejsce idealne do zbierania skrzydeł nietoperzy"

Widziałem nawet gdzieś screena ale za Chiny nie umiem odkryć gdzie to jest :/

ExE 05-07-2008 17:16

Okienka

Te Okienka to fajny pomysl dla poczatkujacych:)

Savierus 05-07-2008 20:42

trudno jest tylko sie przyzwyczaic.

Bald Drah 05-07-2008 21:06

A ta przerwa między rookiem a mainem to jak tam skille leca?? Bo an rooku jak skillujesz to czym walisz na mainie to na mainie ten skill wolniej idzie a na tej przerwie jak idzie?? Od którego na maina sie wychodzi od 8??

Tori 06-07-2008 08:07

"Kopalnie krasnoludów zostały dodane na wyspie Cormaya i w Tiquandzie. " Ktos był już tam wogóle??:P

Silver'tibia 06-07-2008 10:13

Update fajny, tyle ze nie podoba mi sie wyglad armorow itd.
Mam pytanie, ( nie przegladalem wszystkich stron komentarzy a pewnie bylo juz o tym mowione ) Czy ktos wie po ile wala rozdzki od 37 i 42 poziomu dla magów? :evul:

Theitrek 06-07-2008 10:16

Update taki sobie, fajnie, że dają free eq, ale powinni jakieś Facc czary dla knigtów dać

Bald Drah 06-07-2008 11:17

Ej amm prosbe:

Jak wyjde z rooka to idę na wyspę przeznaczenia?? Wyjaśnicie mi to? Podobno jak juz wybierzesz profe to są jakieś pokoje do skillowana?? Takk?? Czary tzreba kupywać dalej?? I od którego możną na maina wychodzić od 8 dalej??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24.