![]() |
Cytuj:
|
No ten rl kumpel wlasnie skonczyl z PVE xD
|
http://www.youtube.com/watch?v=YMY7o...//drakedog.tv/
DRAKEDOG 8 ! Jak zawsze pr0. Jak ktos ma szybkie lacze to w bardzo dobrej jakosci moze sciagnac z warcraftmovies.com , 1gb. |
Za trzy dni kończy mi się subskrypcja. Szukam sponsora.
|
Cytuj:
A ja dostałem key na bete! Hiehie. Już opatchowane. Northrend będzie zdrowo wkrętowy :D |
Cytuj:
Kup mi ktos prepaida :/ |
ja bym tez poprosil o dotacje =P
|
A ja mam przerwę :P
|
Cytuj:
Tyle nowości, a ma to być jedynie przedsmak WotLK. Najgorsze, że jak go kupię to przez dwa miesiące nie będzie mnie stać na prepaidy. :( |
ohh juz tak dawno mnie nie bylo w wow'ie ze nawet nei wiem co ma byc w tym pathu 3.0.1. Moze ktos ma jakiekolwiek info ? Btw erion dejm mowi ze ciebie zabije zes mu nie powiedzial ze jestes beta testerem w wrotkach =P
|
|
Zdobyłem już parę dobrych itemów do tankowania, repkę na wyspie dla tarczy już prawie wypełniłem, a tutaj we wtorek koniec przygody z WoWem, najprawdopodobniej do przerwy świątecznej, czyli od razu z Wotlkiem zacznę. Zresztą, dobrze, że nie zdobyłem full gearu dla mojej postaci. Później bym płakał, wymieniając fiolety na wotlkowe greeny.
Zbieram na nowy sprzęt (3/4 sumy mam), więc od razu wystartuję nareszcie na maksymalnych ustawieniach + polecenia z konsoli. Ostatnie dwa dni wykorzystam do pogrania altem. |
A kiedy ma wyjść WotLK? W październiku?
Ciekawi mnie jak zrobią to z "Death Knightem", bo dziwnie tak troche ( info z plotek :P ) jak ma sie 70lv dostać 50lv Death Knighta. --- Można powiedzieć, że grałem praktycznie za darmo :D http://i272.photobucket.com/albums/j...beztytuu-3.jpg |
A ja wreszcie znalazłem czas na dobicie 70 lvla :) Skorzystałem z moich zasobów honoru i zakupiłem 2 częsci s2. Jeszcze jakieś 400 healing bonus więcej, i będą zdjęcia z kary B)
|
Szkoda ze jak wejdzie patch 3.0.x to nie bedzie juz mozna zdobyc misia z ZA :/ A juz zaczelismy go farmic i 2 osoby maja:/
|
A właśnie, odnośnie nagród z repki: co z nimi będzie po wydaniu WotLK? Przecież itemy i questy na repkę w Outlands i - zwłaszcza - na wyspie, są przeznaczone dla high lvli. Zostaną one zamienione na zwykłe zadania, do wykonania na raz (wyspa), a repki z poszczególnymi grupami na Outlands pozostaną tylko dla nagród typu: mount, tabard, jakiś słabszy item, zabaweczka typu małego sporebata? Przecież bicie repki na Outlands oraz wyspie straci sens.
|
Cytuj:
BTW - właśnie padł Archimonde. MH clear. Zostało 3 bossów w BT |
No i już wiadomo, że wotlk wyjdzie 13 listopada ^^
|
@Up : 100% pewności ? Jak tak to dla mnie zajebiście :D zrobie coś w TBC chociaż ^^
|
Nie wiadomo, to wowhead wsadził tylko baner z tą datą. W październiku zeszłego roku w różnych sklepach internetowych była data premiery Wotlka 27 lutego, a każdy wie co się dzieje z WotLK.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |