![]() |
Cytuj:
|
Nie HANYSIE po prostu mowie ze jestes zenujacy, Naprawde podbudowales sie tekstem "No flame mi, nou keal mi, mi pej..." :o JEZELI JESTES TAKI PRO TO POWIEDZ KIM JESTES ALBO KIM BYLES I OCENIMY CZY ZROBILES COS KONKRETNEGO NA MORGANIE. Nikogo nie obchodzi historia nooba którego zabili na desercie i skonczyl grac.
PIONAAAAAAAAA KAROL ;d |
Cytuj:
Swoje tu zrobiłem, swoje grałem, ludzi poznałem wielu - większość z nich nie gra. Część osób wspomina mnie dobrze, część mnie nie lubi (pozdro Fujareczka =*), a ty zawsze byłeś, jesteś i będziesz nikim. =* |
HAHHAHA DOOOOOOOOOOOBRaaaaaaaaaa.:D:D:D:D:D:D
A moze ty jestes Torax? |
Cytuj:
|
Ja pamietam jak brat zaczynal grac szedl na Cyce a tam carlos mowil ze jak nie wyjdzie to go zabije i kozaczyl ze mial 6 sd ~4~~ uhy i hmm i powiedzial ze mojego brata "rozjebie" XD
|
To nie jest akurat powod zeby sie nabijac, bo wiadomo kazdy mial swoj poczatek. Na pewno nikt odrazu pro evul mastah nie byl. Ja pamietam jak padlem 13 sorcererem na rsie spadla mi 2 rozdzka i miesiac nie gralem :D aczkolwiek milo wspominam te czasy pkowania na rotach z samych rozdzek
|
A tak w ogole co Wy piszecie moja biografie?xd
|
Nom tylko se wspominam :p
|
Po 1) nie nagron po 2 szejq jak przyjedziesz do poznania do marty sie spotkamy wiec sie nie martw ^^
to konto jest qmpla a to ze Carlos doszedl do czegos w ... Tibii i tak sie podniecacie tym to idzcie z nim razem na trolle i bugi bedzie zabawnie :D |
Cytuj:
@down w tej guild poyek i bobi rzadza |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2258341
Czyżby Aviś się przetraszyło tych gildi ? :D:D |
Ja nie pije Magda xP
a Ty Vidmo kto? znamy sie? xD |
Shejq do jakiej Marty wybierasz sie beze mnie ?!
|
Narazie nigdzie bo matura soon ale w wrzesniu chyba sie zabiore z kolega i odwiedze Marte nasza z venta xP
|
Hehe od kiedy nie pijesz?xD
To na morganie jest jakas z mojego miasta? Oo |
I do tego szejq zeby nie bylo ze cie nie znam ... jak przyjedziesz twoj qmpel bedzie cie nocowal bo w poznaniu bodajrze studiuje heh? ^^
|
Cytuj:
|
Od 5-6 lat jak gram w Tibie nie wydalem na nia ani zlotowki :)
Vidmo nie rozumiem Cie naprawde xP Widze Marta Ci duzo o mnie mowi i z co z tego bo nie czaje heh ;> ? |
Margo wez juz skoncz pie***lic i sie zalicz ze w wojnie pomagales i cie porobili...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |