![]() |
Powiem ci tak ten serv odpada na 200% xD
Wogle nie warto grac na zadnym starym servie pvp bo wszedzie Pa :D |
Titania - war server
@up to graj w sapera |
Cytuj:
|
Jeśli lubisz się śmiać to forum tego świata jest fajne i dobre ^.-
Jeśli lubiszdostać wpierdol co chwila, być prześladowanym za bycie polakiem czy inne powody to też znajdziesz tu miejsce. Jeśli nie masz najebane we łbie to nie patrz ;< |
No tak Wizzowi nie pomogla mafia
A sarumana Stary musi bronic N/c |
domiantro niewiesz jak to było wiec nie mów nic okz
mój bart sam ich zaczłał na*******ac sam ich 2 a mójs tary sie w*****ł ze sie biją 2;1 i wyleciał wtedy wiec zmutujsie stary |
Kamarroo, masz tak grube palce, że w klawisze źle trafiasz?
|
No wiec tak battle byl co najmniej smieszny xD haha
Moja deska przez Ziripiego tez nie lepsza Ale nadal twierdze ze ludzie nie potrafia zachowac sie w stressowych sytuacjach i tym samym grac w ta gre |
No ja dalem loga karelazi z prawej reszta kretynow z lewej xdd i patrze pz gone to dalem loga nie ma czym sie chwalic ale i tak zaraz zostane pojechany przez to:>
|
@Sowa 2 na 1 ?? od poczatku byla mowa ze ma byc solo 1:1 , Floov nawet nie dotknol sarumaana , to Sarumaan wyszedl i wyburzyl do twoch...
Wiec GL... |
Cytuj:
veison ty tez jestes mocny jak dostałes wpierdol od mniejszego Maria a poteam sie bronisz ze stary mu pomógł ja słyszałem ze stary go odciągał od ciebie bo by cie na*****ł |
Cytuj:
|
pulpecik to cie zrobił a tak sie składa ze to nie ja cie wzywyam tylko arumaan ale widze ze ty naprawde jestes kurwa slepy jak pień xD
|
Cytuj:
|
Emok, wez napisz kolejne Kompedium Druida, bo co moze robic 40 random frajer z tibia.pl. Smiejesz sie ze mnie, a sam masz morde jakby cie rodzice slownikiem bili. Uwazasz sie za kogos madrego, a jestes jebanym czterookim, ktory wytyka innym bledy, a na dwor wyjsc nie chce, bo woli poprawiac posty, okz!
ogłaszam ściepe na nowe seki dla sekina hahahahaahhaahhaahaa |
Znow uciekaliscie jak kaczki a wasz lider na nob charze po*******al XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
To nie jest smieszne, ze ich lider biegal na 29 ms'ie, a raczej zalosne.
Edit: Ale Kiko wybiegl na mainie ;<! Ps. Ja jestem samodzielny i zakupy robie samemu, oczywiscie nie chwalac sie ; ) |
Cytuj:
Btw. mnie bili słownikiem, a Ciebie patelnią po schabowym. Widzisz różnicę? |
Yhy to widzę ze wiecie kto ogarniał, a miało się nie wydac:(
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie ja leadowalem battla, bo bylem ustawiony na zakupy ze znajomymi. Kiko zreszta tez i czekalismy na niego 40 min :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |