![]() |
Ja uczestniczyłem w najazdach ratow na rookgaard kilka razy, a na mainie to najazd nomadow na ankrahmun :]
|
Selena-Carlin,, jaki¶ rok temu był taki ostry najazd. Było ze 50 orcuw warrioruw i ze 100 zwyklyh.
|
z ostatniej chwili : 00:42 Numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay
no i mam pytanie...czy moze byc tak ze jest otrzezenie a potworow niema ? pozdrawiam |
No to tak:
Edron-Orsh, Thais i Rook-Raty, w swieta byl najazd grynch clan goblinow i kiedys bardzo dawno atak orcow na thais. :] |
ja widziałem najazd banshe (jako¶ tak) na PoH na Harmonii, a także piratów na liberty bay... kilka razy najazd ratów na thais
|
Na Luminerze 23 marca byl atak ferumbasa ale niewiem czy zabili:)
|
a u mnie na alledrodze był atak ferumbrasów na carlin, cięzko było ufff
|
Cytuj:
yhy ferumbras w carlin chyba dedów by było wiecej niż smieci :evul: |
ja uczestniczyłem w najeĽdzie ancient scarabów i nomadów na ankh, ratów na thais, spiderów na kazzo, piratów na liberty, a ponadto widziałem 2 razy komunikat o pojawieniu sie ghazbarana (candia)
|
Najazd quar i piratów, plaga szczurów w thais, grynch clan goblin, najazd wilków na ab'dendriel
|
Cytuj:
|
Menera...
Na Menerze był, ostatnio
Orshaabal 8o... __________________________________ See You on Tibia...:) |
orshabaal, crynch clan goby, orki w thais, szczury na rooku i w thais, piraci (ale kolegi charem :p), elfy na venore
|
Plaga Ratów w Thais, -||- na RookGaardzie, Grynch Goblin Clan, oraz wtedy gdy byłem newbie to Orci ale dokładnie nie pamietam co sie tam działo xD No i War Wolfy a AB'dendriel.
|
Orshabaal, Grynch Clan Goblin, Raty, Orc Thais, Pirate Raid, Quara Raid, Ancient Scarab, War Wolfy, Waspy
|
jak jescze była tibia 7.9 to orshabaal na Calmerze
|
Raty na Thais i Rook, Spidery na Kazo, Elfy na Venore i co¶ tam jeszcze było.
|
Po co odgrzebali¶cie ten stary temat? Teraz najazdy to normalka -.-
|
elfy venore, quary piraty liberty bay, orci thais, orshabaal, wolfy ab, orci - hills, light house
|
=)
Raty na Rookgardzie, Spidery w Kazoo, Orci i Raty w Thais, oraz Grynch Clan Gobliny we wszystkich miastach =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |