![]() |
Ja zerka i dwa soldki na klate !
Osobno oczywiscie :D |
kogo najlepszego zabiłem ? hmm 57 lvl xD knighta :]
|
Knightem na 25lvl ze skilami 62/60 ze sword ringiem z fs i z 10 uhami draga solo (mialem farta :D )
A palkiem do Gs'y masowo ale to logiczne :] |
na solo to solowalem dla a blokowanie i z kumplai lanie to Black KNight :D
|
Na 17 levelu zabiłem demon skieletona (z hmm) 8)
|
Dragon Lord solo na 40lvl / 57 mlvl - 6sd i 1 Lmm :)
Demon w teamie - 39lvl |
knightem na 26lvlu rozwaliłem dwarfa guarda :-)
|
Palem na 21 lvl dist 52 prawie solo(bloker po 2 sekundach zdechl) GS wziolem , a zupełnie solo do DS
|
team:gs
solo:gs jestem pall:D:D |
Dragon Lord solo (z pierwszego rh wypadl :D)
mag lvl 40 48 mlvl |
ja na 10 lvl i 14 mlvl moim sorcem zabilem walkirie z hmm'ow
|
ja pokonalem na 24lvl orc lidera i berserkera naraz ;] uzylem 6 uhow ;/
|
35 Paladyn (Skile 72/51) Dragon Lord z Blokerem ,
Bez blokera , 3 dragi solo , 2 gs solo , ( GS'ÓW Nielubie ale szedlem na poh i ktos zlurowal ( Na gs bylem tylko raz ) |
Ja w sumie żadko chodzilem na cos fajnego i moje najlepsze stworki zabite to:8 dwarf guardów zrulowanych na kopalni na szczescie mialem gdzie zwiewac wiec dostaly z gfb i padly
jakis smok sie nawinał i GS a na tescie blokowalem sorckiem 8 demonow(co prawda pol sec.) |
pal 25 lvl
best solo :dragon best w grupie :dragon xDD |
druid 21 lv
z blokerem - dwarf guard solo - demon skeleton |
ja sorcem 68 lvl magic lvl 64 ubilem solo dl-a. stawial opor ale pare uhow i sd i sie udalo :rolleyes:
z qmplem bylismy na warlockach, ale ucieklismy od razu jak jeden warloczek padl 8) |
mumii
najsilniejszy potwor(albo potwory) to 5 mumii
walilem GFb magiem lvl 18 mlvl 25 a loot byl do pupy wiec nawet nie muwie |
Postać za , któr± dostałem najwięcej expa i ubiłem j± sam to Black Knight... 62 lvl Royal Paladin. JA CHCĘ RZUCIĆ TIBIĘ!
|
35 elite :)
zabite.. 2 Smoki naraz w solówce (z brighta, nigdy nie kupilem GS'a LOL ) :baby: chcialem i¶ć na hero solówki próbować :] ale zdarzenia potoczyły sie tak ze nie jestem w stanie :( :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |