![]() |
Cytuj:
po snejku na ciap ciapa a flow wylogowało, co fakt była to godzina późna, bo północ. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Roggi i Vicek spią
|
gremb napisz mi na pw pod jakim cie nickiem w grze moge znalesc bo chetnie bym se pogadal z kims z mego miasta xD
|
18 - 2 dla Flow?
Święto jakieś? |
Piątek 13tego :P
|
Cytuj:
:mag: |
Hahaaaha ;d
|
Dzieki za mile slowa ale koncze deifinitywnie moja kariere z Tibia;p Kafar to byl jedyny char na ktorym mialem ochote grac ze wzgledu na sentyment i historie jaka sie z nim wiazala ;) Nie wrocil bym nawet gdybym dostal wiekszy lvl za darmo.Juz wczesniej planowalem odejsc ale zaczela sie wojna wiec wrocilem na czas wojny lecz niestety stalo sie co sie stalo :D Trzymajcie sie all ;) na Tibia com w tym temacie:
http://forum.tibia.com/forum/?action...8&pagenumber=1 jest kilka slow ode mnie (miedzy innymi do AB team,Flow,Avis) jesli ktos byl by zainteresowany ;) Dzieki za wszystko , graba ziomale <3 ^^ btw. gratz wygranej openki i czekam na inne ladne akcje obu stron ;) |
papa kafar :(
|
Cytuj:
btw gz opena chyyba sie za bardzo poczuliscie |
Karol mozemy se pozwolic zebyscie raz w roku wygrali ob czyt.piatek 13tego jak ktos tam up wyliczyl wygracie jeszcze 2 ob ;x
|
3maj sie Kafar.
moze jednak kiedys spektakularny return? :p |
Cytuj:
|
Piatek 13o oboże pomuscie please
|
ahaahah wygraliscie 1 openke i juz powrot Flow na forum xD hahah
|
Cytuj:
post z serii dlaczego carlos nie powinien pisac na forum na temat fightingu. /xD |
dawno mnie tu nie bylo^^ widze flow dostaje ale gz dzisiejszej wygranej openki :)
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |