Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Dr.Unknown 11-04-2009 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2520379)
I co? Tylko dwoje? Pffh.
I chaos powróci za 3 tygodnie. Nie żebym uważał ich za złych modów, ale...

Czytać (=umysł Michoss'a): KU*WA DLACZEGO NIE WYBRALIŚCIE MNIE?!

Ja mam tylko takie wrażenie? ;0
Szkoda, że już po, bo zabawny ten temat był. Zastanawiam się tylko, czy chociaż część osób, których to dotyczy, zdała sobie sprawę, na jakich idiotów wyszła (chodzi mi o te 6 stron wstecz).

neopostman 11-04-2009 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 2520444)

choc...

z drugiej strony moze to byc subtelna prowokacja ;)

Dobra, nowi zostali wybrani i koniec ;). Nie szukajcie już nadziei, że to nie koniec wyborów bo tak nie jest. Cza być twardym i się pogodzić z porażką. Right?

Vasudanin 11-04-2009 23:55

@Ryba&Tompior
No wiecie co? Zeby sie tak publicznie podrywac? :confused:
@Snag
Ale tam jest napisane "JUZ", znaczy, ze tych do dotychczasz zostali, znaczy, ze moze cos byc jeszcze, znaczy, ze to subtelna prowokacja, znaczy, ze Tompior musial cos wcisnac, zeby offtopu nie bylo.
@
Glosowalem na Slythie, a Ducha nie kojarze.
No musialem : )
@down
No tak, ale temat Candia jest w dziale zdjecia, znaczy w dziale multimedia, znaczy Slythia i Duch juz go maja.

jerrry 11-04-2009 23:56

Każdy starał się pokazać z jak najlepszej strony. Myślę, że gdyby Drom dodał jeszcze uprawnienia użytkownikom którzy oddali swoje zgłoszenia do konkretnych działów, to nie byłby zły pomysł (cicha aluzja co do michossa i jego nalegania o blogi i moje o zdjęcia a dokładniej temat Candia.)

Pozdrawiam

Michoss 11-04-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 2520445)
Czytać (=umysł Michoss'a): KU*WA DLACZEGO NIE WYBRALIŚCIE MNIE?!

Ja mam tylko takie wrażenie? ;0
Szkoda, że już po, bo zabawny ten temat był. Zastanawiam się tylko, czy chociaż część osób, których to dotyczy, zdała sobie sprawę, na jakich idiotów wyszła (chodzi mi o te 6 stron wstecz).

Zgłaszałem się do moderowania Blogów. Co to ma do bezpośredniego forum?

Snagoth 11-04-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2520449)
Dobra, nowi zostali wybrani i koniec ;). Nie szukajcie już nadziei, że to nie koniec wyborów bo tak nie jest. Cza być twardym i się pogodzić z porażką. Right?

niczego nie szukam ziomus :) vasu~ wyjasnil to o czym pomyslalem :)

Rybzor 12-04-2009 00:02

@do żaluwy "niewidzącej ducha"

Kto nie kojarzy Ducha,
(swoją drogą, nikt nigdy o nim nie mówił, ciekawe jaki przydomek przybierze, bo mówienie mu per "Duch" jest nieco lou : D)
ten jest unpro nie wychodzącym z OWIONu i blogów i nie widział jego zasług w FAQ i "forach ogólnych" :P

Martka 12-04-2009 00:10

Imo, właściwi ludzie na właściwych stanowiskach.

Thero 12-04-2009 10:23

Ducha można było strzelać w ciemno. Najlepsza kandydatura w wyborach i najbardziej w porządku człowiek z kandydatów. Głupio mi się powtarzać, już raz dałem zrobić w pitola, z okazji 1. kwietnia, gratulacje.
Gratulacje również dla Slythii. Z tego, co zauważyłem ona już od dosyć dawna stara się o tą pracę. No albo jest taka uczynna z natury. Nie przypominam sobie jakby pozwalała sobie na głupoty w stylu postowania w temacie Polaczek peel. ;). Na początku roku złapana przeze mnie na bezczelnym znieczuleniu na ironię, ale poza tym wydaje się byc w porządku.

Tak się zastanawiam. Czy na forum modkowym macie jakieś chrzesty dla nowych? Np. Drom wybiera ofiarę, a nowe modki biorą udziałw wyścigu, kto jej wlepi najwięcej punktów. To by mogło być ciekawe.. :d

Wylansowany 12-04-2009 15:25

No, no, no same plusy:
-wyników nie było po miesiącu, jak ostatnio
-zostali wybrani właściwi ludzie
-temat z komentarzami nie został zamknięty

A, i gratulacje dla nowych modów, tym bardziej, że nie zapowiada się, aby ktoś z tej dwójki powodował, wlepianiem warnów, takich mieszanych uczuć jak np. Tompior (niektórzy uważają go za najlepszego moda, a niektórzy...hmm...).

Vasudanin 12-04-2009 15:32

@up
"Nie oceniaj ksiazki po okladce."
A co do nie zamknietego tematu, nie ma przeciez oficjalnego niusa, a ostatnio chyba po oficjalnym dopiero zamkneli.

X-Zero 12-04-2009 15:38

Ostatnio zamknęli zaraz po napisaniu tematów -> zaraz po nadaniu uprawnień...
A tutaj jak widać po postach Tompiora, może być jeszcze więcej nowych modów.

Choć wątpię w to : P

Wylansowany 12-04-2009 15:40

@Vasu
Ja i tak wiem, że będzie źle, a chociaż na początku stwórzmy miłą i przyjemną atmosferę. OK>?

A ostatnio temat zamknęli jakieś 2 tyg. przed ogłoszeniem wyników.

Mosted 12-04-2009 16:06

Sądze ze najlepiej ja bym się nadawał na moderatora.

Thero 12-04-2009 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mosted (Post 2520954)
Sądze ze najlepiej ja bym się nadawał na moderatora.

Też tak uważam.

jerrry 12-04-2009 18:04

Sądzę, że dalsze rozważania na temat moderacji nie mają większego sensu. moderatorzy zostali wybrani, możliwe że jeszcze jakieś uprawnienia zostaną nadane.

Pozdrawiam

Mystiquer 12-04-2009 21:40

@topic
Gratuluje zwycięzcom i życze owocnej pracy.

@Jery
przykro mi, że nie Ty ;D (teraz zostane zbluzgany przez połowe forum)

pozdrawiam

Wielkimanitu 12-04-2009 23:48

Informuję, że Michoss dostał (prawdopodobnie) uprawnienia do moderowania blogów.

Dziękuję.

Michoss 13-04-2009 00:29

@up
Co piłeś?

Argen 13-04-2009 00:43

Raczej to było palenie...

@topic

Gratuluje niebieskim dokonanego wyboru, moim zdaniem niezwykle trafnego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25.