Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Po prostu CALMERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22539)

Chrodi 22-02-2005 16:42

Lord i Zul maja racje najlepiej by bylo zeby na forum mogl kazdy dac swojego posta niezalerznie czy to ss czy nie BO WIADOMO ZE TU KAZDY ZAGLONDNIE,
i narqa bo dobra admosfera sie tu psuje juz :(

lavox0l 22-02-2005 16:53

BOZE WY TY MACIE SSY DAWAC A NIE KLUCIC SIE Z NOOBSTWEM KTOREMY COS NIE PODOBA SIE itd..... JEZELI KTOS CHCE UMIESCIC TU POSTA W KTORYM MAJA BYC SAME *******Y NIECH WOGOLE NIE PISZE ( kieruje to szczegolnie do osob ktore chca oceniac ssy!).

Lord of Destracktion 22-02-2005 16:58

Omg przestan juz widzisz chyba ze wszyscy przestali -.- a ty dalej uspokuj sie bys cos wrzucil a nie,a teraz pare slow do nane :
ok nane widze ze nawet czlowiekowi nie dasz sie wyzalic itd piszesz zeby zamieszczaac tylko ss a sama teego nie robisz wiec lepiej byloby sie nieodzywac jak juz nie odwiedzasz tego tematu prawda ????

Tasiorstrasz 22-02-2005 17:39

:)

Ok, mysle ze wszystko zostalo wyjasnione , mozna wrocic do starych dobrych postow , mats zachowal sie tak jak sie zachowal (jak rodzice go wychowali). Duzo kumpli odchodzi z Tibii ale przeciez nie trzeba odchodzic , mozna zawsze wpasc na godzinke , pogadac , pozartowac , wiadomo jak w normalnym swiecie, nie ma sie co obrazac nawzajem ,szczegolnie wrzucac rodzine itp.
Mam nadzieje ze temat odzyje tak jak to bylo na pierwszych 3-4 stronach.
Pozdro dla wszystkich rozumnych !
<Lord,Zul,Kayek - dzis sie nie udalo Bs'a wykonac , oby jutro wszystko sie udalo>
no i beda screeny oczywiscie :P cYa

SheN228 22-02-2005 20:10

Sski sa extra !!@!! Gratz lvl lotu i wogole

Ps: I co to ma byc?;
http://img.photobucket.com/albums/v6...228/dziwne.jpg
Nie wierze ze bana dostal..
Dziwne

Tychanowicz 22-02-2005 20:52

Hrhr
http://img.photobucket.com/albums/v1...zekf/77001.jpg

@Cachero : gz

Saviol007 23-02-2005 02:39

Niechce mi sie juz mowic na ten temat o cachero ale szkoda mi go naparwde sie naparacowal i przyszedl Gm i do niego:
15:57 Guido on Calmera: hmmm
15:57 Guido on Calmera: bad news
15:57 Cachero: ?
15:58 Guido on Calmera: you get banished for sharing account with people from mexico!
15:58 Cachero: who?
15:58 Xamun: o_O
15:58 Cachero: 0.o
15:58 Avrill: O.o
15:58 Guido on Calmera: bye
15:58 You see Guido on Calmera (Level 3). He has no vocation.
15:58 Cachero: ?
15:58 Avrill: wtf Cachero banished.......... ;/;/
15:59 Xamun: OMg
15:59 Hegexom: wow
15:59 Guido on Calmera: be warned, we will check many other accounts in the next time and all will be punished if they cheat
Tak o ze spokojem. Z innych zrudel przeczytalem ze Gm wylapl ze u Cachero za kazde zalogowaniem zmienia sie ip numer, moim zdaniem to bzdura ja mam neostrade i tez co kazde wlaczenie neta mam zmienione ip.
Te slowa Ga to moim zdaniem wymowka poprostu Cachero niemoze byc leprzy od bubble

Created: 16.03.2003 20:30:12 CET -Cachero
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET -bubble
To ich drazni ze cachero gra o 2 lata mniej a dogonil by jom z pluszkiem gdyby nie te mass kiki niby nie z ich winy.
Trzeba cos zrobic w tej sprawie tylko co ????

Mruga'cz 23-02-2005 02:51

Spoko Ss Tylko Tak Dalej>

mats 23-02-2005 09:42

Zgadzam sie z Saviolem. Cachero dostal bana dlatego iz niemoze byc lepszy niz bubble. Bubble to przydupas gm'ow i tym bardziej ze Cachero gra 2 lata krocej i nie jak Bubble w niektorych momentach po 5 osob 1 postacia :< Poprostu musieli cos wymyslic a zmieniajace sie ip dokladnie im dodalo pomysl.

Kepiwi 23-02-2005 10:13

Gówno prawda że 2 lata dziel± stworzenie cachera od bubble bubble została stworzona w 1998 roku -.-. Szkoda mi cachera chciał bym żeby on na te¶cie bubble solo zatłukł...

Crooser 23-02-2005 10:42

Tak wygl±da banowanie Cachero z mojej perspektywy:

http://www.members.lycos.co.uk/crooser/bancachero.jpg

Nanerenderiel 23-02-2005 12:05

CROOSER to jest sliczne:)

Blind Guardian 23-02-2005 14:44

~

Dla tych kilku osob ktorym na mnie zalezy ... dzieki za gre ... czasami bylo h#$%&* czasami szczyt na maxa. Dziwne ... 3 osoby beda tesknic z tego co wiem ... innym jakos sie nie palilo zeby mnie zatrzymac ale mnijsza o to. Stalo sie i juz. Wiecej na tibia.com comment znajdziecie.
http://img203.exs.cx/img203/5272/beztytuu0hv.jpg
ostani pomnik gowna i beznadziejstwa... jak ktos chce kupic tego chara prosze o kontakt <gg - 3597418 @ - [email protected]> test na tutora nie robiony wiec jak ktos jest ambitny moze sie potrudzic ;)
bana mozecie mi dac i tak juz tu nie bede zagladal ... bo po co ?

lavox0l 23-02-2005 14:48

Omg Piekne.. Ukazuje prawde ze w Tibi tez sa oszustwa na wysoka Skale.Masz racje Czarek ja tez mam DLS-a od Tp i zmieniam sobie ip przy kazdym wlaczeniu. Moze Bubble prosila zeby Cachero zbanowalizcy cos. Na Mysl ze mzoe ja wyscignac od***alo im w glowach. POZDRO

Anor 23-02-2005 14:58

SheN228 tibia n-gage? harhrhr

Songo gohan 23-02-2005 15:09

Spoko

NO ZASKOCZYLES MNI SSAMI (oczywiscie zul uliczny :D )

CZY TO BYL LURNIETY DEMON CZY ATAK??CZY TAK CZY NIE SS ZAJ*****E :] :] :] :]

najbardziej mi sie podobal ten devill helmet quest chociaz nie ujales akcji ;)

A TE 5 NOOBKÓW CHCIALO CIE ZABIC ??? 8o ALE N00000000BY :p

:mag: SORCERER :mag:
:wiking: lvl 27 (train mode) :kat:
magic lvl:37 -||- :mag:
EQ: Crown Set ,tower shield,botki zwykle :(,crusader helmet,skull staff a tak ogólnie to -------> :crusader: :P

Saviol007 23-02-2005 20:31

Tak te noobki mialy 100 lvle i uwziely sie namnie bo zabilem 2 palladynow i 2 sorcow razem z kolegom i niestety bylem hunted trzymalem sie 20 min poszly all uh ale niedalem im ich proste a ten demon to test server tak jak i te 5 noobkow
Dzieki za komentaz Pozdro :P

--------------------------------------------------------------------------

Aha sol niemysl ze niechcialem zebys wrucil bo chcialem ale co by mi to dalo jak sam sie zabiles i tym bardziej niezalogowales sie juz, chcialbym bardzo zebys wrucil bo ciebie z lordem poznalem jako 1 w tej gzre
teraz niemam juz z kim chodzic na hunty a przeciez poto kazales nabijac mi lvle sry za wszystko co bylo nie tak ale nerwy czasami tez byly np odejscie twoje z naszej gildi i skasowanie mnie i lorda z vip list szkoda ze w tamten dzien nieposzedles zemnom na Dle bo teraz juz nigdy z tobom niepujde ani napewno z nowym ownerem ktory kupi zniszczy i odejdzie skasuj to ze sprzedajesz bo dostaniesz bana za handlowanie acc moze to jest pedalskie i ten kolo sie docepi ale kocham cie sol :* byles na dobrych poczatkach dlamnie jak brat niestety musze powiedziec cya
Sry nane wiem ze to temat nie na tematy osobiste ale niemam mu gdzie tego powiedziec sry.

DR.UTi 23-02-2005 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
Dla tych kilku osob ktorym na mnie zalezy ... dzieki za gre ... czasami bylo h#$%&* czasami szczyt na maxa. Dziwne ... 3 osoby beda tesknic z tego co wiem ... innym jakos sie nie palilo zeby mnie zatrzymac ale mnijsza o to. Stalo sie i juz. Wiecej na tibia.com comment znajdziecie.
http://img203.exs.cx/img203/5272/beztytuu0hv.jpg
ostani pomnik gowna i beznadziejstwa... jak ktos chce kupic tego chara prosze o kontakt <gg - 3597418 @ - [email protected]> test na tutora nie robiony wiec jak ktos jest ambitny moze sie potrudzic ;)
bana mozecie mi dac i tak juz tu nie bede zagladal ... bo po co ?

Viruss.......nie rób sobie jaj nawet.....byłe¶ moim najlepszym kumplem jak grałem na Calmie:(....Zawsze z tob± rywalizowałem w Mlvl.....z nikim sie tak dobrze nie hunci jak z tob±.....Co ta calmera zrobi beztakiej siły rażenia......

qri 23-02-2005 21:11

Bb

Łukasz to niezla lipa ze dedles ale ja tez swego czasu dedlem 2x ale to byl maly lvl (24) ja tam nie wiem jak ciebie ale mnie wciaz neci Tibiasz i nie koncze z nia na zawsze i pewnie kiedys jeszcze ponaginam jakie monsterki :P

Kamil Magus <zbanowany z forum>: szkoda sol ze odszedles z Tibii, sam to chyba zrobie a ty czarek zawsze mogles chodzic na hunty ze mna, a tak mnie kochales ze bylismy na jednym tylko huncie a dzisiaj powiedziales ze szkoda ci na mnie UH <ja: stracilem szacunek do ciebie zul :/>. Pozdro Lord, Chrodi, Naro, Sauronos, Czarek <i calej reszty> nie wiem z kim bedziesz chodzil na hunty bo z tego co wiem to tylko dla sola nie szkoda ci bylo UH a jak ja i Qrzy skonczylismy to nie masz sorcow na hunta ale mimo wszystko :* dla zula i calej reszty bo sie do was przywiazalem

przez wzglad na dawne czasy Czarek milo cie wspominam ale dales planma jen nic tym textem :/ strasznie sie zgorszylem czyzby kamil bym takim lochem ze trzeba go uhac non stop... jakbys nie pamietal jak przyjalem gsa na klate z dsem :P buzka mam nadzieje ze zmienisz podejscie.....

no i SS na odwalke :P moja morda RL
http://img229.exs.cx/img229/9186/image13hp.th.jpg

Sorcerer The Pucek 23-02-2005 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Niechce mi sie juz mowic na ten temat o cachero ale szkoda mi go naparwde sie naparacowal i przyszedl Gm i do niego:
15:57 Guido on Calmera: hmmm
15:57 Guido on Calmera: bad news
15:57 Cachero: ?
15:58 Guido on Calmera: you get banished for sharing account with people from mexico!
15:58 Cachero: who?
15:58 Xamun: o_O
15:58 Cachero: 0.o
15:58 Avrill: O.o
15:58 Guido on Calmera: bye
15:58 You see Guido on Calmera (Level 3). He has no vocation.
15:58 Cachero: ?
15:58 Avrill: wtf Cachero banished.......... ;/;/
15:59 Xamun: OMg
15:59 Hegexom: wow
15:59 Guido on Calmera: be warned, we will check many other accounts in the next time and all will be punished if they cheat
Tak o ze spokojem. Z innych zrudel przeczytalem ze Gm wylapl ze u Cachero za kazde zalogowaniem zmienia sie ip numer, moim zdaniem to bzdura ja mam neostrade i tez co kazde wlaczenie neta mam zmienione ip.
Te slowa Ga to moim zdaniem wymowka poprostu Cachero niemoze byc leprzy od bubble

Created: 16.03.2003 20:30:12 CET -Cachero
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET -bubble
To ich drazni ze cachero gra o 2 lata mniej a dogonil by jom z pluszkiem gdyby nie te mass kiki niby nie z ich winy.
Trzeba cos zrobic w tej sprawie tylko co ????

boshe -.-
a bubble nie ma accoubnt sharringu ?
gra nia 10 osob i nie ma bana co to za sprawiedliwosc?!

o boshe ludzie na jednej stornie wyliczylem 23- 26 tematow skasowanych o chamstwie i przeklenstawach i obrazaniu.... dajcie se jzu siana

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52.