![]() |
hehe mi na deadzie wypadl k legsy raz warrior helmet pk pipka zabila mnie ;(
|
jedyne co stracilem ginac kilka razy to tylko wtedy kiedy mialem slaby lvl
zwykle mam szczescie a zginolem juz chyba z 4 razy soldier helmet, leather boots, chain a rmor, rod kilka hmm. :D |
Mi wypadł bp gfb, bp hmm i prawie cały bp UH!!! Po spotkaniu z GS nie zdążyłem się uhnąć. :(
|
Jedlinar piczka PK
dojechalo mnie PK wlasnie 1 drzwi blokowal a drugi napieprzal stracilem tylko luk :) na szczescie i 50gp :P
|
Ja milem red skula jedn raz czy tam z dwa a za drugiem czy pierszym dragon lordach zginolem bo komp sie zresetowal mi sie wypad golden armor ,crown leges,
gs , britch sword ,platimum amulet,stell bots ,roal helmet2 bp uh i 1 bp sd demon shiled |
Kiedyś wypadł mi scarf... ale od tamtej pory nosze AoL'A.
|
Na 24 levelu wypadł mi dragon shield (thanks for PlayerKiller X( ) i backpack, w którym była lina, łopata i 5 runków UH. Od tamtej pory więcej zgonów nie zaliczyłem (i Bogu Dzięki!). :confused:
|
a mi na 38lvl wypadl najcenniejsza rzecz BLUE ROBE! i tak wkur***** ze wszystkich zabijalem (inferna rulez! bo bez czaszek :p )
|
Ja miałam najgorszego ostatniego deda od Drażetki (Draga sie znaczy :P). Wypadł mi crown helmet i bp w którym miałam 3 bp UH, 1 bp HMM i bag SD-ków xP... Porażka...
|
Gs'a + 12k
|
a mi okolo 12 blank runów,Two-handed sword,brass legs ( :/),i kilka rzeczy w backpacku.no i lvl i skille.mialem 16 lvl (glupie eq mialem)
|
Nigdy niebyc afk nawet jesli cie pilnuje rl kumpel
Mi wypadl k secik, bright sword, tower shiled, 2bp uh ;(
|
Mi wypadł crown secik ;(
|
hmm... duzo mialem strat... moimk knightem to by bylo: 2 x K armor , w helmet ;( , p legs , fs , g shield . no a moim sorcem too: c shield ;(
|
Chlip, chlip
Szczerze mówiąc to mi wypadł scarf i l bootsy ;(
|
ja narazie nie mam tak źle i oby tak zostało najbardziej cenne rzeczy, które mi wypadły to był plate armor i bp w którym były 4 Uhy, 3 Firebomby, 2 wybuchy, 5 Hmmów wętka i troche kasy
|
na serwerze aurea wypadl mi:bright sword,tower shield,c-arm,k-legs,crusarder helm,scarf,3bp uh ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Mi wypadly nolmanie letather buty!! :baby: jestem nadal w szoku!
|
Mojemu kumplowi wypadl caly eq (golden armor, crown legs, boh, demon sield, royal helmet, bright sword) bo idiota nie nosil Aol jak trenil ze mna :P
|
....
A mi wypadł bright sword i wampir shield........ ale szybko pobiegłem i je zabrałem..... ufff
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |