Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ile osób niezda do następnej klasy przez granie w Tibie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37258)

Exodus 02-07-2009 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2586722)
teraz będę w 2 klasie zaw. może i masz racje , ale nie wiem czy tak ciezko jak na studiach. Ja jakos tak mam ze wystarczy ze chodze i poslucham i juz 60 % tego co nauczyciel mowi mi wpada w glowe (zalezy tez od nauczyciela , przedmiotu i tematu)

Ja mysle ze studia se kiedys kupie , ale do tego najpierw bedzie trzeba zarobic gdzies ;D w sumie i tak nie planuje pracy w biurach ani rzeczach tym podobnych ale papier mozna miec:D

Nawet jesli to po co ci sam papierek, skoro nic nie bedziesz umial?

CytrynowySorbet 02-07-2009 21:40

Właśnie przez takich ludzi jak Albertus Polska jest zrujnowana... Kupujesz sobie pracę, studnia... To może w końcu Kup.Se.Musk.

Tompior 02-07-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2586845)

Moze po to, zeby pojsc na praktyki, a potem znalezc sobie jakas prace?
Nie popieram sposobu Albertusa, ale tak jak on chce tez sie da :<

Albertus 02-07-2009 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2586845)

wiedza ze studiów nie jest mi potrzebna do pracy która mam zamiar wykonywać. Ale z takim papierkiem lepiej będzie na mnie szef patrzył.

Erverse 02-07-2009 22:29

Do dzisiejszych prac, nawet takich w biurze nie jest potrzebna wiedza, lecz papierek, który zaświadcza, że ową wiedzę się posiada ;s

Exodus 02-07-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2586932)
Do dzisiejszych prac, nawet takich w biurze nie jest potrzebna wiedza, lecz papierek, który zaświadcza, że ową wiedzę się posiada ;s

Tak? To sobie zatrudnij inzyniera ew.lekarza, ktory kupil papierek. Czemu napisales "nawet takich w biurze?", takie prace chyba najlatwiej wykonywac bez umiejetnosci, wkoncu ksero w obsludze ciezkie nie jest.

@Albertus
Mozna wiedziec jaka prace chcesz wykonywac? I jaki dyplom bys chcial miec.

war.gan. 02-07-2009 23:25

Ja kiedy grałem w Tibię, miałem całkiem dobre oceny. 2 lata temu przestałem grać i średnia spadła o około 0.70 xD
Widocznie Tibia ma na mnie dobry wpływ ;D

Albertus 02-07-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2586985)
Tak? To sobie zatrudnij inzyniera ew.lekarza, ktory kupil papierek. Czemu napisales "nawet takich w biurze?", takie prace chyba najlatwiej wykonywac bez umiejetnosci, wkoncu ksero w obsludze ciezkie nie jest.

@Albertus
Mozna wiedziec jaka prace chcesz wykonywac? I jaki dyplom bys chcial miec.

narazie ucze sie na piekarza i to mi sie podoba , wiec powaznie o tym mysle.
a papier to sie zobaczy ;D

Draggy_Slayer 03-07-2009 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2586911)
wiedza ze studiów nie jest mi potrzebna do pracy która mam zamiar wykonywać. Ale z takim papierkiem lepiej będzie na mnie szef patrzył.

po 1 dyplomu wyzszej uczelni sobie nie kupisz na stadionie, mozesz skonczyc zaoczne na wyzszej szkole pierdzenia i smierdzenia w kozim dolku, ale ten dyplom jest gowno warty i jednak cos tam trzeba robic
po 2 jesli chcialbys jednak pracowac jako ktos inny niz piekarz to musisz sie wykazac na praktykach, miec odpowiednie CV, ja od 1 roku dbam o to, zebym mial je czym wypelnic, dzialanosc pozauczelniana, samorzad studentow itp. bez tego dzis cie z zadnym dyplomem nie wezma do pracy (przynajmniej na stanowiska na ktore ja aspiruje i w takim miescie jakim jest Krakow)

Albertus 03-07-2009 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer (Post 2587276)
po 1 dyplomu wyzszej uczelni sobie nie kupisz na stadionie, mozesz skonczyc zaoczne na wyzszej szkole pierdzenia i smierdzenia w kozim dolku, ale ten dyplom jest gowno warty i jednak cos tam trzeba robic
po 2 jesli chcialbys jednak pracowac jako ktos inny niz piekarz to musisz sie wykazac na praktykach, miec odpowiednie CV, ja od 1 roku dbam o to, zebym mial je czym wypelnic, dzialanosc pozauczelniana, samorzad studentow itp. bez tego dzis cie z zadnym dyplomem nie wezma do pracy (przynajmniej na stanowiska na ktore ja aspiruje i w takim miescie jakim jest Krakow)

moze i masz racje , ale ja na 85 % bede piekarzem a jak nie to tynkarzem albo cos w tym stylu. A mieszkam w malym miescie 18k mieszkanocw gdzie w 99 % licza sie znajomosci

bo np. moja mama ma jedyna wyksztalcenie na pewien zawod (skonczyla stydia jakies czy cos) a do pracy na jej stanowisko juz od paru lat biora dziewczyny po technikum/liceum ktora byly przepychane z klasy do klasy po znajomosci.

Frapper 03-07-2009 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2587326)
moze i masz racje , ale ja na 85 % bede piekarzem a jak nie to tynkarzem albo cos w tym stylu. A mieszkam w malym miescie 18k mieszkanocw gdzie w 99 % licza sie znajomosci

Wysoko mierzysz. No tak, ale trzbea robic co sie lubi.

zoliax 03-07-2009 15:33

Noo, zbaczamy z tematu, ale ja jednak wolałbym być szczęśliwym piekarzem niż znudzonym życiem dyrektorem w wielkiej korporacji-bo to jest mierzenie wysoko, tak?

CytrynowySorbet 03-07-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2587326)
moze i masz racje , ale ja na 85 % bede piekarzem

Muszę pamiętać, żeby przestać jadać chleb i inne wyroby piekarskie.

Rav 03-07-2009 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zoliax (Post 2587602)
Noo, zbaczamy z tematu, ale ja jednak wolałbym być szczęśliwym piekarzem niż znudzonym życiem dyrektorem w wielkiej korporacji-bo to jest mierzenie wysoko, tak?

kazdemu odpowiada co innego

Cytuj:

Właśnie przez takich ludzi jak Albertus Polska jest zrujnowana... Kupujesz sobie pracę, studnia... To może w końcu Kup.Se.Musk.
gdyby nie bylo tych co sprzedaja 'wyksztalcenia' nie bylo by kupujacych, nie wydaje mi sie zeby ze sprawiedliwym jest winienie go za stan w jakim jest polska xd

Exodus 03-07-2009 16:13

Mi sie wydaje, ze jednak nie mozna kupic dyplomu DOBREJ uczelni, a na pewno nie kupi go szary czlowiek z ulicy. Polska to w końcu nie taki kraj 3ciego swiata..

Lasooch 03-07-2009 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2586317)
Jedyny mówiący normalnie. Jeżeli się chodzi do gównianej szkoły to zdobycie dobrych ocen nie jest żadnym nie wiadomo jakim osiągnięciem <patrz Albertus>.

Średnia 3.0 (czyli dobra... a przynajmniej wystarczająco dobra), 14. liceum w Polsce, uczę się tylko matmy i fizyki (i przy zagrożeniu podkułem gegre). W dobrej szkole też nie trzeba się uczyć. Co innego studia.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2586875)
Właśnie przez takich ludzi jak Albertus Polska jest zrujnowana...

Co więcej, mieni się on nacjonalistą : )

spider-bialystok 03-07-2009 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2587524)
Wysoko mierzysz. No tak, ale trzbea robic co sie lubi.

Po tym tekscie widac, ze wcale nie jestes na wyzszym poziomie niz on.

Nadol 28-05-2010 02:12

jak tam czerwiec tuż tuż , temat już ma 5 lat napiszcie jak w tym roku wam udało się połączyć grę z nauką hehe,,

Rybzor 28-05-2010 02:26

Problem w tym, że większość z nas po tych 5ciu latach już przestała chodzić do szkoły :P

(o tym, że prawie nikt nie gra w tibię to już nie będę wspominał)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04.