![]() |
Cytuj:
|
^^
Hmm widze że Poziom konkursu jest dośc wysoki mi się osobiście podoba zdjęcie Venderera pomyslowe bo w tibi szczeże nie widać zbroi tylko same outfidy :P ale ja się wysiliłem i zrobiłem mpa itp.... ale zobaczymy jakie bedzie roztrzygnięcie :) pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic ... heh trudno rostrzyga się taki konkurs...dlatego lepiej robić konkurs "z punktami" lub coś w tym stylu, np: quiz tibi czy konkurs z udziałem "widzów" (pozwolić by każdy mógł ocenić) ... w tym przypadku cięzko ocenić zdjęcia, ponieważ jeden woli lego i mu się podobają pracę z lego a inny uważa, że to za łatwe...ale czy zdjęcie łódki "tibia" to duży wysiłek? zmienić nazwę statku to chwila... |
Cytuj:
A co do pięknych, młodych chłopców to weź mnie nie starsz bo czuje się jak pedał przez takie gadki a po drugie obawiam ze strony pedofili... =,= <lol2> Cya |
Cytuj:
|
A będą podane wyniki konkursu???Kto wygral? :confused:
|
Pewnie że bedą.
|
Venderer po co sie tak żucasz. Juz i tak modki Ci zdjęcia nie usuną to mogbyś sie przyznac ze to nie twoje zdjecie, bo ten lump na zdjeciu nie podobny :p , nie no zartuje.
Ale wedlug mnie : 1 miejsce-Siujek 2 miejsce-Venderer (jesli to jego zdjecie) |
Cytuj:
HeHe, to się nigdy nie skończy :D:D:D:D:D:D No ale dobra, koniec już o tym :P Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda, że nie ma zapisy, że organizatorzy z dobrego serca dają nagrodę dla wszystkich uczestników <joke> :p |
[quote=Yong]
Z czystej ciekawości; Z czego ten smok? Bo wydaje mi się dziwnie znajomy... QUOTE] z rune scape :} |
Sorka że tak puzno ale niebyło mnie w mieście co myślicie o mojej focie? 8o
|
:d
Kolo z posta numer 130 ma piękne czarne tramposze :D zawsz eo takich marzyłem :D Ale ja mam postrzępione :D :p
|
:)
Hmm to już Jutro roztrzygnięcie konkursu :) niemoge się doczekać :)
|
Cytuj:
|
Hmm
Może ale niemusi ^^ ;)
|
Pytanko
O której godzinie moze byc rostrzygniecie? Juz nie moge sie doczekac !
8o Prosze o wmiare szybka odpowiedz xD P.S dzisiaj juz jest 8 :D |
Właśnie
Tez się doczekać niemoge roztrzygnięcia:) ale coś słyszałem że może to się przedłużyć o 2-3 dni a tak pozatym to czekam na pw :D: hehe Pozdro ;)
P.S Jedno pytanko czy o roztrzygnięciach konkursu będzie ogłoszenie na forum ?? :/ Myślałem że dzisiaj będzie roztrzygnięcie ale chyba na to się nie zapowiada :( ale może bo ja się doczekać nie moge Pozdro :) |
To kiedy te wyniki ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |