Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Brotherhood of the Rising Sun SECURA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47118)

Master Knight de'Vere 19-05-2006 13:45

SSy może fajne,ale gildia troche do d... :s Kolege okradli z equ i prosił o pomoc... Nie chodziło mu żeby mu equ dali tylko coś pomogli żeby gość equ nie wysłał czy coś takiego a tymczasem wasza "najlepsza" gildia na Securze wywaliła mojego kumpla za to że prosił o pomoc... Tak jak to Arthur napisal "Ja już ci pomoglem, zrób reloga"... Poprostu szkoda słów... :S

Acarmis 19-05-2006 16:28

Wiesz jak powiedzial mi wiesiek dostal sie do gildi i po 2 h okolo zaczol prosic o eq troche to dziwne nie sadzisz a tak na marginesie byl w SA i z tamtad tez wylecial moim zdaniem ciekawe twoj super extra kumpel byl w twojej gildi i tez z niej wylecial....
Osobiscie nie dyskryminuje zadnych gildi ale z SA wylecialem tez w "dziwny" sposob zreszta nvm zapytaj sie kulki ;)
Btw sam zakladalem SA 2 badz 3 razy ;P

Master Knight de'Vere 19-05-2006 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acarmis
Wiesz jak powiedzial mi wiesiek dostal sie do gildi i po 2 h okolo zaczol prosic o eq troche to dziwne nie sadzisz a tak na marginesie byl w SA i z tamtad tez wylecial moim zdaniem ciekawe twoj super extra kumpel byl w twojej gildi i tez z niej wylecial....
Osobiscie nie dyskryminuje zadnych gildi ale z SA wylecialem tez w "dziwny" sposob zreszta nvm zapytaj sie kulki ;)
Btw sam zakladalem SA 2 badz 3 razy ;P

A co jakby Ciebie okradli to nie zacząłbyś prosić o pomoc? -.- A tak na merginesie to nie wyleciał z SA tylko sam odszedł...

Krzychu II 19-05-2006 16:41

@Up pomyśl jak coś mówisz -.-

Po. 1 Merry nie prosił o eq. Tylko prosił o pomoc (nie wiedział co robic w takiej sytuacji)
Po. 2 Merry nie wyleciał z Sa tylko odszedł od nich -.-

Btw. To najlepsza pomoc "najlepszej" gildi na securze. Arthur pomogł wkoncu -.-"

:baby: X( :baby: X(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iszin
hello
""
Gratuluje fotek.

Witam nowych-starych czlonkow Brotherhood of the Rising Sun. Nasza gildia sie pieknie rozwija i mam nadzieje ze bedziemy niedlugo w top 5 na securze, bo to ze jestesmy najlepsza polska gildia to wiadomo juz od dawna :)

dobra dosc dyskusji, czas pokazac "pazurki" :p

kilka fotek odemnie

......
pozdrawiam Wieslaw

""

@Acar V (chyba sam Kakol sobie schlebia a my powtarzamy jego słowa) xd

Acarmis 19-05-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Knight de'Vere
A co jakby Ciebie okradli to nie zacząłbyś prosić o pomoc? -.- A tak na merginesie to nie wyleciał z SA tylko sam odszedł...

Zapytaj sie kulki jak prosilem o pomoc na sile wcisnol mi itemki...
Btw nie uwazam brotherhooda za najlepsza gildie na secuze ale skoro ty tak uwazasz to chyba dosc niezle im schlebiasz i powinni ci podziekowac ;)
Ale w moim mniemaniu dziwne ze akurat przypadkiem po 2h jak wszedl do gildi to zaczol prosic o itemki osobiscie prosil bym znajomych ;)

Master Knight de'Vere 19-05-2006 17:21

No jasne, wiesz on chciał ich tylko okraść z ich itemów...A potem by sam odszedł z gildi.. A do tego teraz biega w golden armie, plate legach i innym gównie, tylko żeby ludzie myśleli że go naprawde okradli, nie ? lol :S Niektórzy mają inne zajęcia niż siedzenie przed Tibią cały dzień i nie są 24h online...

Acarmis 19-05-2006 18:43

mmm? masz kogos na mysli bo w moim mniemaniu probojesz obrazic mnie...

Arthur 19-05-2006 19:08

Witam wszystkich.;)

Na poczatek SS, bo to przeciez forum z ssami :P Taki okragły awansik.

http://www.termbud.com/artur/tibia/z...6/awans120.jpg

ps.Teraz cos w sprawie Mala Merry, która rzekomo została "shackowana". Osoba ta dopiero co przyjeła sie do gildi. Stary numer na hacka... Chciał tak uzyskac pomoc, tak ze nie mógł sie powstrzymac od przekleństw na gild czacie. Niestety nie dał mi wyboru. Musiałem go wydalic z gildi, aby troszke ochłonął. W żaden sposób nie mówił jaka ma to być pomoc... poza przekleństwami niewiele mówił...

Sargoth Thalidae 19-05-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthur
Witam wszystkich.;)

grats, jedziesz dalej nie stygniesz

Magnus Arthur 19-05-2006 19:40

Gratulacje wszystkim członkom guild.
Podobno 2 postac Malej Merry (Spuki Pogromca) była w Dreamersach przez 1h~

Berot Druid 19-05-2006 19:52

Ladnie Arthur zaczyna expic :). Ogolnie sski bardzo fajne oby tak dalej

Zenox Falia 19-05-2006 19:55

Arthur Gratz LvL
Widze że zaczynasz expic
Wogule wszystkie twoje i wieska ss'ki som najlepsze:p

Murderer 19-05-2006 20:35

Beznadziejne zdjecia

Radzik the'Secura 19-05-2006 20:46

@Sneldir
Zazdrosc Cie zżera? Zazdroscisz Arthurowi? Drugi post w stylu "beznadziejne zdjęcia" ;] Oki, zdjęcia są poto, aby je komentowac, lecz nie widze w fotkach niczego beznadziejnego, więc za przeproszeniem nie wpi****laj sie, Do widzenia. Pozdrawiam, Radzik.

Dwimenor 19-05-2006 21:03

Widzę, że temat wymaga drobnej interwencji.

Tak-każdy ma prawo do krytyki i póki nie zaczyna bluzgać-nie ma nic złego w "Beznadziejne zdjęcia". Jednak, jeżeliby było strasznie dużo takich postów-to byłby spam i byłby odpowiednio ukarany.
To, kto się lubi a kto nie w grze nie ma najmniejszego znaczenia.

Dziękuję za uwagę.

Radzik the'Secura 19-05-2006 21:51

@up

Ale on to robi złośliwie ...

Elbero 19-05-2006 22:14

Najlepsza gildia na Securze...podłapali członków Verity i myśla że najlepsza...Ale większość wróciła podobno u Was na GC ktoś gada to Arthur każe na prv spadac co za beznadzieja...

Radzik the'Secura 19-05-2006 22:20

@up
Puf Puf, Hed Szot :) Nie bedziesz płakał?

EDIT; 01:01
bla bla bla http://img204.imageshack.us/my.php?image=xd0sn.jpg :> bla bla bla :)

Spuki II 20-05-2006 04:10

MOzecie sie Niebluzgac...??? niemam nic do was ale wolałbym zebyscie nieskakali do siebie...
btw. Xybery, kolejny który mnie okradł ?? !! ... 90% polaków to nooby i nieumieja grac w tibie ... 1 Hack i musza kazdego Opierd**...

pozdro dla obu gildii, nielepiej zyc w sojuszu ?

Master Knight de'Vere 20-05-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthur
Witam wszystkich.;)

ps.Teraz cos w sprawie Mala Merry, która rzekomo została "shackowana". Osoba ta dopiero co przyjeła sie do gildi. Stary numer na hacka... Chciał tak uzyskac pomoc, tak ze nie mógł sie powstrzymac od przekleństw na gild czacie. Niestety nie dał mi wyboru. Musiałem go wydalic z gildi, aby troszke ochłonął. W żaden sposób nie mówił jaka ma to być pomoc... poza przekleństwami niewiele mówił...

Po pierwsze to nie jest numer z hackiem... Tylko jak byś umiał czytać to byś chyba przeczytał wyżej że go okradli a nie schackowali... Po drugie jeżeli nie powiedział o jaką pomoc chodzi to ty musisz miec jakieś nadprzyrodzone zdolności i czytać w myślach ludzi chociaż tym razem Ci się nie udało... Chodziło mu o to żebyście mu pomogli blokować Dax'a czy coś a nie to żebyscie odrazu robili składke na jego equ -.- Jakby ktoś cię okradł na ponad 350k to też byś był wkur... i nie widziałbyś co robić...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.