Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Jammamanter 18-11-2005 19:33

już dałem, nie musisz lizać jej dupy..

Lu-kas 18-11-2005 23:28

Hahaha dobry filmik Sarandriel tylko brakuje pierwszych wojen. Jak jescze byłem z wami xDDDD. Ale tak ogólnie to fajny to filmik.

Lu-kas 19-11-2005 17:25

Za co zginął Laaco ?? Moze by ktos powiedział :) Bo nie wiem bo sie nie logóje na tibie

Valest 19-11-2005 21:26

Bo zabił Kumpla z rl Taifuna

pejs2 21-11-2005 05:06

Fajny filmik macie może inne?

Eldyn 22-11-2005 16:49

Laaco padl za lvl
wyszedl z depo dostal kicka i go ubili

a sarandiel to falszywa k..wa, parowka rox (w rl jest malym grubaskiem ktory wychodzi raz na miesiac z domu)
sarandiel najlepszy char w expie na furorze do 73 lvlu o0 co sie stalo sz**ta oszukala drugiego ownera

Valest 22-11-2005 22:33

Eldyn@ oficjalna wersja jest ze zabil kumpla z rl Taifuna(dla nóóbów)
Nick:"coś tam" Delivery

Paxxx 23-11-2005 06:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lu-kas
Hahaha dobry filmik Sarandriel tylko brakuje pierwszych wojen. Jak jescze byłem z wami xDDDD. Ale tak ogólnie to fajny to filmik.

moze czas sie ujawnic?

Valest 23-11-2005 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paxxx
moze czas sie ujawnic?

Boi się? :D :D

Lu-kas 23-11-2005 12:20

A czemu mam sie bać ??
Hail Shel Phan :)

Eldyn 23-11-2005 15:20

omg Shel Phan hail pfff ty noobie
nabil 102 lvl i siedzi w pz bo boi sie ze padnie noob
i tak ta postac ejst stracona

Megallion 23-11-2005 20:07

lol co na tym serwie sie dzieje to przechodzi najgorsze przeobrazenie...
albo miec hilvl protectorow albo dawac dupe badz lizac dupe innym -.-'
koles mnie zabil dlatego ze bylem pierwszy trenilem z ziomkiem i nie chcialem odejsc i oddac mu wolfow do wlasnego treningu(PA?)...
fajne no nie ?!

Bongozzpl 23-11-2005 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn

robisz dokladnie to samo czlowieczq.

Paxxx 23-11-2005 23:10

Cytuj:

takimi postami pokazujesz jaki jestes zalosny.
Hail Shel Phan!! Najlepszy pall na Furorze!! :X

Eldyn 24-11-2005 09:01

ja nie mam kasy na blessy jak kupie blessy to bede pkowal
a shel phan wywolal 2 wojny z mestorem
na pierwszej wojnie bylo open battle i tlyko raz walczyli pozniej sie pogodzili lol taifun zrobil lvl i ich zaczal huntowac
a na drugiej mestor i shel uzbierali ekipe a sami nie walcZyczli tylko smerfy za nich zalosne
zbierac ludzi robic im problemy a samemu nie walczyc

te hail shel jest zalosne myslisz ze wbil 102 lvl to jest kims pfff jak sie gra w 3 albo wiecej to tez mozna osiagnac taki lvl i nie chodzi do szkoly ani nie pracuje

Lu-kas 24-11-2005 10:15

Cytuj:

na pierwszej wojnie bylo open battle i tlyko raz walczyli pozniej sie pogodzili lol taifun zrobil lvl i ich zaczal huntowac
a na drugiej mestor i shel uzbierali ekipe a sami nie walcZyczli tylko smerfy za nich zalosne

te hail shel jest zalosne myslisz ze wbil 102 lvl to jest kims pfff jak sie gra w 3 albo wiecej to tez mozna osiagnac taki lvl i nie chodzi do szkoly ani nie pracuje

A Ty myslisz ze ja mam kase jak miałem hacka ??Moze Ty nie chodzisz do szkoły bo ja dalej sie ucze :). A po co mam pekowac wole sprzedac chara :p

Valest 24-11-2005 11:38

Kto ma 1000zł ??????? niech se kupi Van lidena

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73967029

Lu-kas 24-11-2005 13:23

I kazdy tak wkoncu zrobi sprzeda postac. Bo ten server nie ma przyszłości :evul:

Protarus 24-11-2005 15:41

Cytuj:

Do Twojej wiadomosci i do wszystkich to smerfy nie walczyly za zadnego mestora itp. Oni walczyli o slusznosc swoich przekonań. Nie chcieli wojny z duskines. Hodzilo o to ze spoxster ( i kilku innych graczy równierz) wyganiali ludzi z expowisk. Nie udalo im sie ale przynajmniej zwrucili na ten problem uwage i pokazali ducha walki.
Ja juz swoja postac sprzedalem i nie kryje sie z tym(przez miesiac nie moglem expic ;[ bo muj net sie *******il)

Poza tym furora sie powoli wyludnia jednak mysle ze w koncu sytuacja sie ustabilizuje jednak na serwerze bedzie kilku hgh leveli i duza grupa nisko poziomowców

Eldyn 24-11-2005 15:54

@Protarus
nie chodzilo mi w tym sensie o to ze walczyliscie za jakiegos tam mestorka
tylko ze on byl z wami a gowno robil zbieral caly czas ekipe a sam sie bal walczyc pfff ja tez nie walczylem za mestora jak z nim bylem tylko o to zeby wykopac taifuna
ale mestor i shel stchurzli po pierwszym open battle a wynik byl 1;1

@Lu-kas
a co do twojego chara to on nie bedzie mial nigdy przyszlosci
nawet jezeli kogos oszukasz i go kupi
nie wiem czy ty chodziles do szkoly czy nie ale wiem ze ktorys owner nie chodzil tylko expil a troche ich miales wiec jezeli sie zwracam do ciebie shel to nie wiem naprawde do ktorego ownera pisze za duzo was bylo zeby chociaz 1 zapamietac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54.