![]() |
już dałem, nie musisz lizać jej dupy..
|
Hahaha dobry filmik Sarandriel tylko brakuje pierwszych wojen. Jak jescze byłem z wami xDDDD. Ale tak ogólnie to fajny to filmik.
|
Za co zginął Laaco ?? Moze by ktos powiedział :) Bo nie wiem bo sie nie logóje na tibie
|
Bo zabił Kumpla z rl Taifuna
|
Fajny filmik macie może inne?
|
Laaco padl za lvl
wyszedl z depo dostal kicka i go ubili a sarandiel to falszywa k..wa, parowka rox (w rl jest malym grubaskiem ktory wychodzi raz na miesiac z domu) sarandiel najlepszy char w expie na furorze do 73 lvlu o0 co sie stalo sz**ta oszukala drugiego ownera |
Eldyn@ oficjalna wersja jest ze zabil kumpla z rl Taifuna(dla nóóbów)
Nick:"coś tam" Delivery |
Cytuj:
|
Cytuj:
Boi się? :D :D |
A czemu mam sie bać ??
Hail Shel Phan :) |
omg Shel Phan hail pfff ty noobie
nabil 102 lvl i siedzi w pz bo boi sie ze padnie noob i tak ta postac ejst stracona |
lol co na tym serwie sie dzieje to przechodzi najgorsze przeobrazenie...
albo miec hilvl protectorow albo dawac dupe badz lizac dupe innym -.-' koles mnie zabil dlatego ze bylem pierwszy trenilem z ziomkiem i nie chcialem odejsc i oddac mu wolfow do wlasnego treningu(PA?)... fajne no nie ?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hail Shel Phan!! Najlepszy pall na Furorze!! :X |
ja nie mam kasy na blessy jak kupie blessy to bede pkowal
a shel phan wywolal 2 wojny z mestorem na pierwszej wojnie bylo open battle i tlyko raz walczyli pozniej sie pogodzili lol taifun zrobil lvl i ich zaczal huntowac a na drugiej mestor i shel uzbierali ekipe a sami nie walcZyczli tylko smerfy za nich zalosne zbierac ludzi robic im problemy a samemu nie walczyc te hail shel jest zalosne myslisz ze wbil 102 lvl to jest kims pfff jak sie gra w 3 albo wiecej to tez mozna osiagnac taki lvl i nie chodzi do szkoly ani nie pracuje |
Cytuj:
|
|
I kazdy tak wkoncu zrobi sprzeda postac. Bo ten server nie ma przyszłości :evul:
|
Cytuj:
Ja juz swoja postac sprzedalem i nie kryje sie z tym(przez miesiac nie moglem expic ;[ bo muj net sie *******il) Poza tym furora sie powoli wyludnia jednak mysle ze w koncu sytuacja sie ustabilizuje jednak na serwerze bedzie kilku hgh leveli i duza grupa nisko poziomowców |
@Protarus
nie chodzilo mi w tym sensie o to ze walczyliscie za jakiegos tam mestorka tylko ze on byl z wami a gowno robil zbieral caly czas ekipe a sam sie bal walczyc pfff ja tez nie walczylem za mestora jak z nim bylem tylko o to zeby wykopac taifuna ale mestor i shel stchurzli po pierwszym open battle a wynik byl 1;1 @Lu-kas a co do twojego chara to on nie bedzie mial nigdy przyszlosci nawet jezeli kogos oszukasz i go kupi nie wiem czy ty chodziles do szkoly czy nie ale wiem ze ktorys owner nie chodzil tylko expil a troche ich miales wiec jezeli sie zwracam do ciebie shel to nie wiem naprawde do ktorego ownera pisze za duzo was bylo zeby chociaz 1 zapamietac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |