Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Dragoholikus 01-12-2005 07:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
pierwsza bzdura - adi rownie nie chciał dac za wygrana co my - latał sobie codziennie sciagajac z gosci armory i abusujac gp - ktore nastepnie sprzedawał ludziom w cafe za rl kase- a ze trafiał na naszych znajomych to dziwisz sie ze konflikt sie zaostrzał?

Druga bzdura - nazwałem draga tak jak go nazwałem - za pomaganie drazowi przy akcjach z Collonim, drago zawsze bezkrytycznie popierał draza- jak oczaroany robot andredoid. a ze zaczoł sie wpierniczac w moje sprawy - tj w akcje z Amenhotepem ktory ukradł kaske- nie majac bladego pojecia o co w sprawie chodzi - to nazwał mnie przy tej okazji pedałem, debilem i takie tam

wiec keidy pare dni pozniej Abu w prost nazwał zachowanie draga- ze zachowyuje sie jak draza piesek i nazywwał go "kundelikusem" podchwyciłem ten motyw i dopisałem swoje zdanie na GC.
drago poczuł sie smiertelnie obrazony i zarzadał przeprosin - w zwiazku z tym ze to on zaczoł wzajemne bezpodstawne wyzywanki - odmówiłem
[ swoja droga ciekawe czemu do mnie sie przyczepił a nie do Abu czy Franca którzy na równi ze mna wypowiadali swoje opinie - równie krytyczne -- oni to ciezszy orzech do zgryznia? ]

historia ci sie miesza - nastepnego dnia padli Zordan i Denek - zordan za rzekome wyzywanie Minavanda [ ktore jakkolwiek miejsca nie miało ] a denek został ordynarnie kickniety z domku urba i zabity na afku

skoro domek Urba który poki co nie zdeklarował sie po rzadnej stronie - (poniewaz jeszcze nie było podziału na strony i konfliktu) a wrecz wydawało sie ze pozostanie neutralny - miał słuzyc do takich akcji jak smierc Denka postanowiłem ze go opróznie - mianowicie chodzi o 5 krzeseł, stolik i fajke wodna- oraz pare firanek. tak dla zepsucia dobrego smaku uradowanym panom z wanted bo "fragu" na Denku

Bitwe na daramie przegralismy tylko przez to ze draz zastraszył Jackan United którzy przyszli i pomogli wanted w wojnie.

Przemo i Jameha do końca nie chcieli tej wojny - jeszcze przed śmiercia Zordana, Przemo chciał odejsc do DoF jednak bez jakiejkolwiek wojny - przedtem jednak zarzadał rozliczenia kasy wanted i wypłacenia naleznej kasy.
Draz po prostu sie zbłaźnił w tym momencie - z kasy ktora za czasów upadku Vengeance powinno byc lekko 10mln - wedle draza po wypłaceniu kasy na blessy 3 osobom nie zostało juz nic
natomias z paymentu Exminda - który płącił dokłądnie tydzien przed tym zdarzniem [ payment wynosił 2mln ] według draza zostało 200k i g legi,
ale pózniej przyszedł zgon zordana i juz nic nie było takie jak przedtem

przeanalizuj powody dla których padłem ja
wg draza - wyzywanie draga
wg miny - bicie jego przyjaciela
juz tu były rozbierznosci

powody zabicia Zordana? - draz podał "wyzywanie minavanda" ktore nigdy miejsca nie miało
powody zabicia Denarosa? - " namawianie szwedów do powrotu" - tu juz kompletna bzdura - pomysł sojuszu DoF - MK pojawił sie dopiero po bitwie na daramie

Własnie to zrobiłem. Zapraszamy do Poznania

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Cors Cors Cors 10 mln chyba zes se to z choinki wziol ty sie chlopie zastanow w czasie wojny z vengance prawie kazdy dostawal na blessy od czasu retired hega wiekszosc tez dostala wiec nie gadaj tu glupstw o 10 mln

Dragoholikus 01-12-2005 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragoholikus
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Cors Cors Cors 10 mln chyba zes se to z choinki wziol ty sie chlopie zastanow w czasie wojny z vengance prawie kazdy dostawal na blessy od czasu retired hega wiekszosc tez dostala wiec nie gadaj tu glupstw o 10 mln

Cors wez juz tu na forum nie zmyslaj bo same bzdury klepiesz. Co moze ja cie pierwszy wyzwalem??HAHHAH kon by sie usmial jakie klamstwa wypisujesz.A sprawa z collonim to jak zobaczylem wasze pvp jak 1 osoba wy***ala 25 to normalnie slabo mi sie zrobilo i zaczelem sie smiac.A sprawa z amenem to napisalem zebys czlowieku sie ogarnol bo przesadzasz z peymentem

azura 01-12-2005 12:31

Ja *******e ale wy po***ani jestescie jak szwedzi przejma wladze to sobie nie pogramy zamiast sie zjednoczyc to jeszcze polacy graja ze szwedami jeszcze na nich sie przejedziecie zobaczycie X( X(

A najbardziej nie rozumiem Przema Ent u***ali go szwedzi a teraz z nimi trzyma wielki bezsens zobaczymy czy cos sie zmieni X( X(

Rankor 01-12-2005 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
Ja *******e ale wy po***ani jestescie jak szwedzi przejma wladze to sobie nie pogramy zamiast sie zjednoczyc to jeszcze polacy graja ze szwedami jeszcze na nich sie przejedziecie zobaczycie X( X(

A najbardziej nie rozumiem Przema Ent u***ali go szwedzi a teraz z nimi trzyma wielki bezsens zobaczymy czy cos sie zmieni X( X(

Pwn, juz widze jak Szwedzi beda sie uganiac ze kazdym low lvlem zeby ten nie mogl sobie pograc. ;)
Poza tym, gdzie jest napisane, ze Polacy musza trzymac z Polakami?
Akurat tutaj narodowosc danej gildii ma najmniejsze znaczenie.

Markee 01-12-2005 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Pwn, juz widze jak Szwedzi beda sie uganiac ze kazdym low lvlem zeby ten nie mogl sobie pograc. ;)
Poza tym, gdzie jest napisane, ze Polacy musza trzymac z Polakami?
Akurat tutaj narodowosc danej gildii ma najmniejsze znaczenie.

Wlasnie zgadzam się z tobą narodowość nie ma tutaj żadnego znaczenia

AnthraX_ 01-12-2005 14:30

Cytuj:

Tu nie chodzi o to ze Szwedzi zacznal sie uganiac za low lvlami, ale o to ze jak jakis low lvl bedzie chcial sie wybic to zacznal go scigac chocby dlatego ze nie jest Szwedem.... Bo jezeli faktycznie do tego dojdzie i przejma wladze nad azura to chyba nie dopuszcza do tego zeby biegali im pod nosami high lvle, ludzie ktorzy w koncu moga im zagrozic.... Bylem swiadkiem czegos takiego i mi nie wmowicie ze tak nie jest, nie bedzie!

azura 01-12-2005 15:46

Ja sie tam nie zdziwie jak szwedzi zdrardza polakow

zeus1985 01-12-2005 15:47

name: Dede of Dark
Dec 01 2005, 16:01:04 CET Killed at Level 67 by Exmind

Szczerze mówiąc, na początku nawet uwierzyłem Meldonowi, etc. jak pisali że wracają na azure tylko po to, by pomóc Wam zniszczyć Draza, szczytny cel, etc. Ale teraz widac, że zostaliście tylko wykożystani, więc może czas pomyśleć Cors nad przyszłością Azury i wybrać mniejsze zło. Ostatnio patrząc na Players Online doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co?

Cors Ent 01-12-2005 15:51

Predzej zdradza cie polacy niz szwedzi

azura 01-12-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1989
Ostatnio patrząc na Players Online doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co?

sie dziwisz bezsensowne wojny sa to co raz mniej osob gra ;/

Rankor 01-12-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
name: Dede of Dark
Dec 01 2005, 16:01:04 CET Killed at Level 67 by Exmind

Szczerze mówiąc, na początku nawet uwierzyłem Meldonowi, etc. jak pisali że wracają na azure tylko po to, by pomóc Wam zniszczyć Draza, szczytny cel, etc. Ale teraz widac, że zostaliście tylko wykożystani, więc może czas pomyśleć Cors nad przyszłością Azury i wybrać mniejsze zło. Ostatnio patrząc na Players Online doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co?

Yavi, na kazdym serverze spada liczba osob. Jest 66 swiatow, ciezko znalezc tylu graczy zeby wszystkie zapelnic. ;)
Poza tym nie tylko na azurze liczba graczy tak drastycznie spadla. I nie jest to wina wojen.

Koszmar 01-12-2005 16:48

Zacznijmy moze od tego, ze jedynymi bzdurami sa posty sporzadzone przez ciebie B)
Widzisz jednak sie mylisz bo Adi tego czasu nawet nie byl aktywny w tibi malo kiedy gral...
Moze sobie Cors przypomnisz swoj ulubiony tekst "jestes z elblaga wiec plac"nawet nie probuj zaprzeczac-.-
Nawet jezeli ktos od Adiego robil PA to zostal eliminowany przez wanted przykladem jest Anarchos, ktory nie raz ginal przez takie cos.
A co do tej waszej klutni to jak bys byl rozgarniety to bys mu nie ublizal na canale guildi(osmieszajac go) wkoncu byliscie z tej samej guildi on nie raz ginal za ciebie tak jak ty za niego.Wiec jezeli masz mu cos negatywnego do powiedzenia to lepiej zatrzymaj to dla siebie albo porozmawiaj z nim na priv jak cywilizowany czlowiek nie kazdy musi slyszec o tym ze masz z nim problem ktorego nie potrafisz nawet zalatwic.Wiec w tym przypadku zachowales sie jak gowniarz... :baby:
Tak zgodze sie z toba nie tylko ty mu ublizales kazdy zna wasze trio(cors,franco,abu) tego dnia mieliscie maly meeting, a mianowicie franco de'fago przyjechal do poznania wypiliscie po 2 redsy i zaczeliscie ublizac kazdemu.ehhh skoro tak na was dziala alkochol to moze byscie go pili w miejszych ilosciach 8o
Co do smierci denarosa i zordana widocznie chlopacy nie wiedza keidy sie zamknac.
heh i co my tu widzimy nastepne glupie zachowanie corsa "postanowiłem ze go opróznie"(domek urbexxa)jak juz wspomnialem to nie chodzi o zawartosc tego domka tylko o sam fakt jak glupi jestes.A tak apropo to wojna zaczela sie dopiero po walce na darashi do ktorej wy doprowadziliscie swoim glupim postepowaniem (oproznienie domka urbexxa i zabicie syna minnavanda)
Co do Przema i Bola to gdyby byli bardziej aktywni to moze by zapobiegli tej wojnie ale inaczej sie stalo...Jedynym ratunkiem byl Heg, ktory jest osoba odpowiedzalna nie to co cors lecz jego tez nie bylo i wiem o tym, ze gdyby ten czlowiek byl tego dnia to do niczego by nie doszlo.
heh a co do tych 11mln to moze jak bys tyle razy nie padal to by wciaz byly:D
z zaproszenia raczej nie skozystam lecz bardzo bym chcial poznac pare osob z poznania ale napewno nie ciebie cors bo bym cie zabil smiechem 8o

Cors Ent 01-12-2005 17:02

Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '

1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.

zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]

domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl

Mati21pi 01-12-2005 17:11

Wygoncie szwedow i zrobcie sobie tą wojne Poznan vs Elblag .Szwedą do Poznania Daleko i to bardzo

Duzo osob odchodzi z powodu wojny ,ale czy to was obchodzi?
Nawet nie ma jednej wersji od czego sie wszystko zaczelo

Nazgool 01-12-2005 18:44

Lepiej miec przymierze z Swe niz meczyc sie z El Drazito B)

Mad'khorn 01-12-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985
Może cza zmienić piaskownice, bo w tej robi sie zaduży burdel...

Mowiac pisakownice masz na mysli inny server?jestem za :]

Mad'khorn 01-12-2005 19:35

Cytuj:

Yavi, na kazdym serverze spada liczba osob. Jest 66 swiatow, ciezko znalezc tylu graczy zeby wszystkie zapelnic. ;)
Poza tym nie tylko na azurze liczba graczy tak drastycznie spadla. I nie jest to wina wojen.

Powiem krotko z mojego miasta wszyscy co grali na Azuze pzrestali grac z wyjatkiem gowniazy 10-12 lat ktorych nie interesuje wojna,i to co bedzie w przyszlosci,byc moze to jedyny taki przypadek chodz szczeze w to watpie :confused:

zeus1985 01-12-2005 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '

1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.

zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]

domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl

Cors, byłeś tam Ty/Ja/Drago. I to Ty jako pierwszy poleciałeś za Hawkiem/Rula w ślepy zaułek, my tylko lecieliśmy za tobą jak pamiętasz i to Ty sam dałeś się wciągnąć w trapa. Następną rzeczą jest to, że nie mogliśmy nic zrobić, ba mogliśmy zostać i paść bezsensownie tak jak Ty, DFy i przesówanie Ruly nic nie dawało bo bawił się Mwallami podobnie jak Hawek, a w chwili jak zobaczyłem że zaczyna się masslog jedynym rozsądnym posunięciem było... Ucieć niż stać tam i bawić się DFami z Rulą czekając na reszte MK.
Więc jeśli masz mieć do kogoś pretensje to tylko do siebie i... MK bo to oni Cię zabili i muszę Cie zmartwić, Mataca zjawił się szybciej niż Ci to się wydaje, bo nie poleciał do Ciebie tylko poleciał po NAS.

Cors Ent 01-12-2005 21:18

widziałes jak wygladala sytuacja 10 min pozniej? szwedzi stali zbunkrowani a nasza armia sie pchała zeby tam wejsc. identycznie było w bitwie na edron !! szwedzi zbunkrowani a naszych 3-4 weszło do srdoka i uciekajac/ sdkuajc sorcow i uhajac sie nawzajem nie mieli nawet cieplo a nasi przebijali sie przez zapore przed mana shopem -

wiedzialem ze nasi w kilka minut zjawia sie cala gildia - myslalem ze stoaniemy in pz locka trzymac zeby ich pociac - no ale na sam widok matacy trzeba uciekac - bo przeciez ONI CHCIELI WAS ZABIC ! trzeba sie bylo ratowac.
sam sie na schodach z nimi pare ladnych minut motalem - jeszcze z 3-4 min bym dluzej wytrzymal i sytuacja byla by naprawde zabawna

ale nvm- to juz historia :D

teraz sytuacja jest doslownie odwrotna :D
trzymalem draza adiego i amena na mostku w ven- i czekalem az przeybiegnie kawaleria - i przybiegla - Mataca w formacji dosłownie "klin" z 15 gosciami za soba :P
i az sie zakurzylo za panami z wanted :p
poza amenem ktory mial za krotke nozki... :baby:

Nazgool 01-12-2005 21:41

erhhreherehrehr sama prawda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.