![]() |
Cytuj:
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA Cors Cors Cors 10 mln chyba zes se to z choinki wziol ty sie chlopie zastanow w czasie wojny z vengance prawie kazdy dostawal na blessy od czasu retired hega wiekszosc tez dostala wiec nie gadaj tu glupstw o 10 mln |
Cytuj:
|
Ja *******e ale wy po***ani jestescie jak szwedzi przejma wladze to sobie nie pogramy zamiast sie zjednoczyc to jeszcze polacy graja ze szwedami jeszcze na nich sie przejedziecie zobaczycie X( X(
A najbardziej nie rozumiem Przema Ent u***ali go szwedzi a teraz z nimi trzyma wielki bezsens zobaczymy czy cos sie zmieni X( X( |
Cytuj:
Poza tym, gdzie jest napisane, ze Polacy musza trzymac z Polakami? Akurat tutaj narodowosc danej gildii ma najmniejsze znaczenie. |
Cytuj:
Wlasnie zgadzam się z tobą narodowość nie ma tutaj żadnego znaczenia |
Cytuj:
|
Ja sie tam nie zdziwie jak szwedzi zdrardza polakow
|
name: Dede of Dark
Dec 01 2005, 16:01:04 CET Killed at Level 67 by Exmind Szczerze mówiąc, na początku nawet uwierzyłem Meldonowi, etc. jak pisali że wracają na azure tylko po to, by pomóc Wam zniszczyć Draza, szczytny cel, etc. Ale teraz widac, że zostaliście tylko wykożystani, więc może czas pomyśleć Cors nad przyszłością Azury i wybrać mniejsze zło. Ostatnio patrząc na Players Online doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co? |
Predzej zdradza cie polacy niz szwedzi
|
Cytuj:
sie dziwisz bezsensowne wojny sa to co raz mniej osob gra ;/ |
Cytuj:
Poza tym nie tylko na azurze liczba graczy tak drastycznie spadla. I nie jest to wina wojen. |
Zacznijmy moze od tego, ze jedynymi bzdurami sa posty sporzadzone przez ciebie B)
Widzisz jednak sie mylisz bo Adi tego czasu nawet nie byl aktywny w tibi malo kiedy gral... Moze sobie Cors przypomnisz swoj ulubiony tekst "jestes z elblaga wiec plac"nawet nie probuj zaprzeczac-.- Nawet jezeli ktos od Adiego robil PA to zostal eliminowany przez wanted przykladem jest Anarchos, ktory nie raz ginal przez takie cos. A co do tej waszej klutni to jak bys byl rozgarniety to bys mu nie ublizal na canale guildi(osmieszajac go) wkoncu byliscie z tej samej guildi on nie raz ginal za ciebie tak jak ty za niego.Wiec jezeli masz mu cos negatywnego do powiedzenia to lepiej zatrzymaj to dla siebie albo porozmawiaj z nim na priv jak cywilizowany czlowiek nie kazdy musi slyszec o tym ze masz z nim problem ktorego nie potrafisz nawet zalatwic.Wiec w tym przypadku zachowales sie jak gowniarz... :baby: Tak zgodze sie z toba nie tylko ty mu ublizales kazdy zna wasze trio(cors,franco,abu) tego dnia mieliscie maly meeting, a mianowicie franco de'fago przyjechal do poznania wypiliscie po 2 redsy i zaczeliscie ublizac kazdemu.ehhh skoro tak na was dziala alkochol to moze byscie go pili w miejszych ilosciach 8o Co do smierci denarosa i zordana widocznie chlopacy nie wiedza keidy sie zamknac. heh i co my tu widzimy nastepne glupie zachowanie corsa "postanowiłem ze go opróznie"(domek urbexxa)jak juz wspomnialem to nie chodzi o zawartosc tego domka tylko o sam fakt jak glupi jestes.A tak apropo to wojna zaczela sie dopiero po walce na darashi do ktorej wy doprowadziliscie swoim glupim postepowaniem (oproznienie domka urbexxa i zabicie syna minnavanda) Co do Przema i Bola to gdyby byli bardziej aktywni to moze by zapobiegli tej wojnie ale inaczej sie stalo...Jedynym ratunkiem byl Heg, ktory jest osoba odpowiedzalna nie to co cors lecz jego tez nie bylo i wiem o tym, ze gdyby ten czlowiek byl tego dnia to do niczego by nie doszlo. heh a co do tych 11mln to moze jak bys tyle razy nie padal to by wciaz byly:D z zaproszenia raczej nie skozystam lecz bardzo bym chcial poznac pare osob z poznania ale napewno nie ciebie cors bo bym cie zabil smiechem 8o |
Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '
1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym 2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac. zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ] domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk. a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl |
Wygoncie szwedow i zrobcie sobie tą wojne Poznan vs Elblag .Szwedą do Poznania Daleko i to bardzo
Duzo osob odchodzi z powodu wojny ,ale czy to was obchodzi? Nawet nie ma jednej wersji od czego sie wszystko zaczelo |
Lepiej miec przymierze z Swe niz meczyc sie z El Drazito B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc jeśli masz mieć do kogoś pretensje to tylko do siebie i... MK bo to oni Cię zabili i muszę Cie zmartwić, Mataca zjawił się szybciej niż Ci to się wydaje, bo nie poleciał do Ciebie tylko poleciał po NAS. |
widziałes jak wygladala sytuacja 10 min pozniej? szwedzi stali zbunkrowani a nasza armia sie pchała zeby tam wejsc. identycznie było w bitwie na edron !! szwedzi zbunkrowani a naszych 3-4 weszło do srdoka i uciekajac/ sdkuajc sorcow i uhajac sie nawzajem nie mieli nawet cieplo a nasi przebijali sie przez zapore przed mana shopem -
wiedzialem ze nasi w kilka minut zjawia sie cala gildia - myslalem ze stoaniemy in pz locka trzymac zeby ich pociac - no ale na sam widok matacy trzeba uciekac - bo przeciez ONI CHCIELI WAS ZABIC ! trzeba sie bylo ratowac. sam sie na schodach z nimi pare ladnych minut motalem - jeszcze z 3-4 min bym dluzej wytrzymal i sytuacja byla by naprawde zabawna ale nvm- to juz historia :D teraz sytuacja jest doslownie odwrotna :D trzymalem draza adiego i amena na mostku w ven- i czekalem az przeybiegnie kawaleria - i przybiegla - Mataca w formacji dosłownie "klin" z 15 gosciami za soba :P i az sie zakurzylo za panami z wanted :p poza amenem ktory mial za krotke nozki... :baby: |
erhhreherehrehr sama prawda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |