![]() |
Pulas Gz Magicznego
Fright~ Gz lootu |
OMG
nie wiedzialem za tyle noobasow daje tu screeny nawet jeden ubernoobas :P |
No gz def;p znowu ...;p i cichy :p nie za toba bo juz dawno sie zastanawialem nad wstawianiem tutaj foot:pB)
Gz Pulas :) no i wszyscy wyzej :) cichy ty rob cos a nie tylko obietnice:P dzialaj:P |
Buahauhaua
Wiem, że to oni... Widziałem jednego na rl. Zaje...sty ziom, szkoda tylko, że nie umiał przełknąć śliny ;]
|
Buuu pulas nup ! gz lvl ^^
|
Nie no Defek nie denerwuj mnie kolejne dsm -.- :P Pulas gz lvl ^^
|
Przegiecie !!
po1
def~ musze cie naprawde zaczac huntowac dziadu !!! :p po2 moje hity niektorzy wiedza :p SD 383 w Paladyn Zane <chyba go bolalo> UE 670+ maly test kolo dp kazz Exori vis 123 <nie pamietal w kogo> oczywiscie ze all w ludzi :p nie daje ss'ow bo nigdy nie robie praktycznie :p Pozdro dla znajomkow od waszego najlepszego Nauczyciela w Tibii ahhaah |
magus zacznij robic ss'ki bo jest co fotografowac ;)
DEF NIE MA DSM'A O.o !!!!!!!!! pewno byliscie na dl z 15 minut xD |
Gratz wsztystkim a Szczegulnie chyba dzikuskowi :O mpa nice :) tez chce:(
A Def mowil ze jak lotnie dsma to i tak sie niepochwali ;p wiec niewiadomo co oni tam wyniesli;p Magus go go rob foty , ta z ue jest na forum dalem fote ;p jeszcze napisalem "Aua" gdy walnoles we mnie 670 ;p Aua...;) |
Gratz dla wszystkich a w szczególności dla Sharda :P
|
a mi sie nie chcialo robic ostatnio screenow z 61 i 62 oraz z banshee questa :P
|
Nie no 1 dzień bez obecności Pana Marka i wszyscy sie rozszaleli :D Gratz wszystkim,a i panie Pulasie widze, że na Amazon camp drzewa sie zrobily przesroczyste :P hihihi a i Gratz dla Dzikuska ale nie skomentuje twojego ostatniego ss :P
@Sir Dzikusek PS Nie radze trzymać passów w notatniku na kompie |
;]
@Tzaro
Nie wiem czemu tak mam ;/ Już od początku tibii jak instalnełem tak miałem te drzewka ... I se nie myśl xD @Sir Dzikusek Nom nie radze trzymać pass na kompie ;]. Wchodzisz na magiczny program (Kaza,BearShare,DC++ itp), wpisujesz "Tibia", zaznaczasz txt żeby tylko szukało i masz pełno passów ;]. Pozdro. |
Cytuj:
|
Wieklkie Grtaulacje dla defa :D Do trzeech razy sztuka :P No i jeszce lvl szalejesz gratulacje takżee dla innych B)
|
Gz all, a szczególnie Defciowi :) Szkoda tylko ze wziales d arma dla kogos tam, a nie SoVa dla mnie :P
|
Gratz Shard, gz Def :P
|
Next 100-tka w knw :) gratz
btw a co na to hidek xDD |
Gratki Defciu jestes wielki a ja coraz bardziej zastanawiam sie czy do was nie wrócić :( Teraz łezki napływają mi do oczu i sama nie wiem co mam robic:(Brak mi przyjaciół...Na Celeście utraciłam sens grania...Może jak będę grać z wami to sie zmieni
|
No nareście gratz Def~ ciekawe czy mnie jeszcze pamietasz (akcja w kazo na teście która po pewnym czasie przeniosła sie do carlin) :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |