![]() |
tez to mam help me
|
jak by ktos znalazl matedo an connetc niech mi poda plx
|
Niemoge wejsc
Niemoge wejsc jak daje Test Server Logni (zaznaczam w network) to jaki mam wpisac acc i pass?? Wpisuje swoj z tibi i pisze ze zly acc i pass. Co mam zrobic?
|
Mnie sie w koncu udalo :cup: ale zeby wejsc musialem wstac o 4 rano
to jest dobry sposób na wejscie do gry |
Suuupeerrr
Jest super... Udało mi się zalogować :) Niestety duże duże kolejki w sklepach :P
PS. Zabiłem 26 Druta ^^ i mam w różdżki |
Yeah
12:28 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.
|
12:24 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.
I Testserver sie skonczyl... ;) <edit> Up, byles pierwszy... @down Idiota |
:)
12:25 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.
<edit> up byliscie pierwsi srry :D |
Teraz pewnie beda mucieli naprawic kilka drobnych błędów jezeli takowe są i z pewnoscią w tym tygodniu uptade
|
Update będzie napewno dzisiaj i pewnie niedługo
|
Teraz Tylko czekac na uptade :D
|
Czyli sadzicie, ze to juz dzisiaj? Bo ta wiadomosc, ktora zobaczylem dzisiaj popoludniu, brzmiala zachecajaco. Tak jakby to bylo "nie odchodzcie od komputera, update jeszcze dzisiaj" ;)
|
wbilem sie na TS miodzio grafa rozdzki widzialem all :] Cip soft the best :P
czym nas jeszcze zaskoczą... Aha mam pytanie czy ktos moze wie czy wyspa Senja teraz bedzie miastem? |
Kiedy dokładnie będzie Update? Szkoda że nie wbiłem się na Test...
Kiedy włączam Tibia.pl albo Tibia.com to takie napięcie rośnie że zobacze Niusa o Update błagam szybciej ( bo jak nie to... :kat: |
Cytuj:
Mam nadzieję że masz/miałeś w rodzinie wróżke!!!!! :D:D:D:D PS.czy mi się wydaje czy TEST SERVER nie działa??Może już go wyłączyli i będzie ubdate :cup: :cup: @down Oj nie ładnie tak uciekać bo nauka to potęgi klucz (do questów) - tak to szło chyba...:P:P |
A ja czekalem na update wiec stwierdzilem ze nie pojde do sql (tzw wagary) bo i tak sie nic nie naucze bo mysle o update a nie o szkole ;D
|
Napewno będzie dzisiaj tylko czy wieczorem to nie wiem.Cipsoft zawsze tak robił po teście e zamykał i potem włączał update.Zależy też ile bagów muszą naprawić ale jestem niemal pewny że jak zawsze było tak i będzie teraz i update będzie dzisiaj
|
a czy u was też nie działa test?? Boja jestem w sql i tu instalowałem tibie i nie wiem czy dobrze zrobiłem testa:P:P
PS.JEŚLI WYSTĄPIĄ BRAKI SPACJI W MOICH POSTACH TO JEST TO WINA SUPER KLAWIATURY SZKOLNEJ!!! X( X( X( |
@Lukiner
Umiesz czytac? TEST SERVER ZOSTAL WYLACZONY!~ Teraz pozostaje czekac na update. |
Mam nadzieje ze dzis będzie update:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |