![]() |
Cytuj:
HAHAAHAHAHAH chyba jak sobie narysujesz misiu , podaj mi nick to pogadamy.. |
15:05 You advanced from Level 7 to Level 8.
15:12 You see yourself. You are a sorcerer. WKONCU ?!?!?!? Wiem wiem.. To wlasnie JA RoX xD! Pzdr! xD! |
a ja se na guardach siedze z monkami ;) pozniej nocka na dragach;p
|
Ja tam sobie czekam jestem 130 w kolejce , na Kyaze Pogram raczej for fun.
Szkoda Mi opuszczac Muj stary World .. jak mam taka postać. Wbiijalem juz I pg na 4 ruznych swiatach i zawsze swe z Palcem w du*ie rozwalali Polaków w wojnach , no nie wiem moze sie myle i tym razem bedzie inaczej ale nie sądze .. Moja rada dla was? Nie przyznajcie sie do tego ze jesescie pl ... bo takto gra na marne i tyle . Pozdrawiam all Ambitnych z Kyary Załuje jedynie ze muj world jest non - pvp :( :( :( :( :( :( |
@Dulib
Evul PG :D @Bonifacy Bardzo ladna ortografia :D |
To jest Kyra nie jakaś Kyaza
Ps.Wiem wiem czepiam sie gówien ^^ |
Ja wczoraj o 09.34 wbilem a 8 lvl zrobilem o 03.34 :P jestem boski
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Serio? bez kolejek? hmmm , ale jak... przeciez i tak jest ograniczenie na rooka 150 osob , no to wtedy bedzie jeszcze gorzej cos upolowac na tym ''zasranym'' rook'u ://// |
Kurcze troche przerypane bo ludzie juz maja po lvl 30++ a ja dopiero 4 i nadodatego deda zaliczylem i jeszcze sie nie moge na server dobic :/
|
Serwer dla FACC
To dla tych wszystkich, którzy mają FACC i z niecierpliwością czekają na udustępnienie serwera i dla nich, o to informacje jakie udało mi się wygrzebać:
W Lutym wystartowały 3 serwery: Danera, Iridia i Elera, które zostały udostępnione dla FACC po 6 dniach. Natomiast w maju wystartowały 4 nowe światy : Berylia, Grimera, Guardia oraz Honera, na których gracze FACC mogli grać po upływie 11 dni. Hmm można przypuszczać, że będziemy musieli czekać od 6-11 dni, aż serwer zostanie udostępniony dla FACC ;) P.S.To tylko moje przypuszczenia B) |
To dla tych wszystkich, którzy mają FACC i z niecierpliwością czekają na udustępnienie serwera i dla nich, o to informacje jakie udało mi się wygrzebać:
W Lutym wystartowały 3 serwery: Danera, Iridia i Elera, które zostały udostępnione dla FACC po 6 dniach. Natomiast w maju wystartowały 4 nowe światy : Berylia, Grimera, Guardia oraz Honera, na których gracze FACC mogli grać po upływie 11 dni. Hmm można przypuszczać, że będziemy musieli czekać od 6-11 dni, aż serwer zostanie udostępniony dla FACC ;) P.S.To tylko moje przypuszczenia B) |
-.-
nie no lol, o ile mi sie wydaje to ZAWSZE jak wchodzily nowe swiaty byly tylko przez jakies tam 1,5 - 2 tygodnie tylko dla PACC, a initialy=poczatkowo, wiec initialy premium=[poczatkowo dla klientow premium co nei oznacza na zawsze :]
|
???
:) Jaki Polak ma najwyższy lvl? :)
czekam... No to... Skoro +40lvl... Całkiem nieźle się zapowiada... Bo jak patrze na erig.net to są dwie postacie na +40lvl :) I jeden z nich polak ;) Ma 42lvl B) Niech trzyma tak dalej... |
40level i rosnie a co do nicku to niech bedzie tajemnica ;)
|
You pay, You play. X( Niestety tak to działa
|
Cytuj:
|
Nowwe światy
Chenie looknął bym na nowe światy ale jak to PACC to zrezygnuje i tak zostane na Galanie
|
czy Wie KtoŚ O KtÓrej Jest Save Serv Na Kyrze??
|
Jezeli sie nie myle to save Kyrii jest o 8.00 ale na wszelki wypadek sprawdz na www.erig.net ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |