Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58809)

First Doom 24-12-2005 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raimel !!!
Smiać mi się chce jak widzie takich noobów którzy siedzą i piszą któzy są w kolejce. Ja już mam 25 lev 4 magic i skille 60/60 a wam życze abyście zostali na rooku jak najdłużej. Może tam dorośniecie -.-

HAHAAHAHAHAH chyba jak sobie narysujesz misiu , podaj mi nick to pogadamy..

Erolik 24-12-2005 14:24

15:05 You advanced from Level 7 to Level 8.

15:12 You see yourself. You are a sorcerer.

WKONCU ?!?!?!?

Wiem wiem.. To wlasnie JA RoX xD!

Pzdr! xD!

DuLiB 24-12-2005 15:05

a ja se na guardach siedze z monkami ;) pozniej nocka na dragach;p

Bonifacy 24-12-2005 18:32

Ja tam sobie czekam jestem 130 w kolejce , na Kyaze Pogram raczej for fun.
Szkoda Mi opuszczac Muj stary World .. jak mam taka postać.
Wbiijalem juz I pg na 4 ruznych swiatach i zawsze swe z Palcem w du*ie rozwalali Polaków w wojnach , no nie wiem moze sie myle i tym razem bedzie inaczej ale nie sądze .. Moja rada dla was? Nie przyznajcie sie do tego ze jesescie pl ... bo takto gra na marne i tyle .
Pozdrawiam all Ambitnych z Kyary

Załuje jedynie ze muj world jest non - pvp :( :( :( :( :( :(

Malyszek 24-12-2005 18:35

@Dulib
Evul PG :D

@Bonifacy
Bardzo ladna ortografia :D

Seru :] 24-12-2005 23:52

To jest Kyra nie jakaś Kyaza

Ps.Wiem wiem czepiam sie gówien ^^

paior 25-12-2005 07:11

Ja wczoraj o 09.34 wbilem a 8 lvl zrobilem o 03.34 :P jestem boski

Dico De'Line 25-12-2005 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamlot De'Kapy
Jak by chcialy wejsc facci to by zaczely sie 5000+ w kolejce, a wy myslicie ze to zacheta na kupienie pacca... racja moze i chca wiecej kasy ale jakby puscili w obieg faccow to by byla kolejka kolejka i jeszcze raz kolejka a nie zadna gra!
Pozdro... :]

I tak sie stoi po 15h w kolejce, więc już teraz jest cięzko, ale jak wejda facc`e to pacc`e beda bez kolejek... kolejna zaleta ;p

First Doom 25-12-2005 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dico De'Line
I tak sie stoi po 15h w kolejce, więc już teraz jest cięzko, ale jak wejda facc`e to pacc`e beda bez kolejek... kolejna zaleta ;p

Serio? bez kolejek? hmmm , ale jak... przeciez i tak jest ograniczenie na rooka 150 osob , no to wtedy bedzie jeszcze gorzej cos upolowac na tym ''zasranym'' rook'u :////

First Doom 25-12-2005 18:30

Kurcze troche przerypane bo ludzie juz maja po lvl 30++ a ja dopiero 4 i nadodatego deda zaliczylem i jeszcze sie nie moge na server dobic :/

Nietypowy 25-12-2005 19:51

Serwer dla FACC

To dla tych wszystkich, którzy mają FACC i z niecierpliwością czekają na udustępnienie serwera i dla nich, o to informacje jakie udało mi się wygrzebać:
W Lutym wystartowały 3 serwery: Danera, Iridia i Elera, które zostały udostępnione dla FACC po 6 dniach.
Natomiast w maju wystartowały 4 nowe światy : Berylia, Grimera, Guardia oraz Honera, na których gracze FACC mogli grać po upływie 11 dni.

Hmm można przypuszczać, że będziemy musieli czekać od 6-11 dni, aż serwer zostanie udostępniony dla FACC ;)

P.S.To tylko moje przypuszczenia B)

xemmoe 25-12-2005 20:05

To dla tych wszystkich, którzy mają FACC i z niecierpliwością czekają na udustępnienie serwera i dla nich, o to informacje jakie udało mi się wygrzebać:
W Lutym wystartowały 3 serwery: Danera, Iridia i Elera, które zostały udostępnione dla FACC po 6 dniach.
Natomiast w maju wystartowały 4 nowe światy : Berylia, Grimera, Guardia oraz Honera, na których gracze FACC mogli grać po upływie 11 dni.

Hmm można przypuszczać, że będziemy musieli czekać od 6-11 dni, aż serwer zostanie udostępniony dla FACC ;)

P.S.To tylko moje przypuszczenia B)

Crocir 25-12-2005 20:48

-.-

nie no lol, o ile mi sie wydaje to ZAWSZE jak wchodzily nowe swiaty byly tylko przez jakies tam 1,5 - 2 tygodnie tylko dla PACC, a initialy=poczatkowo, wiec initialy premium=[poczatkowo dla klientow premium co nei oznacza na zawsze :]

Forlen 25-12-2005 21:11

???

:) Jaki Polak ma najwyższy lvl? :)
czekam...
No to... Skoro +40lvl... Całkiem nieźle się zapowiada... Bo jak patrze na erig.net to są dwie postacie na +40lvl :) I jeden z nich polak ;) Ma 42lvl B) Niech trzyma tak dalej...

Malyszek 26-12-2005 10:07

40level i rosnie a co do nicku to niech bedzie tajemnica ;)

adams_killer 26-12-2005 11:20

You pay, You play. X( Niestety tak to działa

Dr. Omader 26-12-2005 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adams_killer
To nie jest tak, FACC'ów wpuszczaja gdy na każdym świecie pierwszy PACC osiagnie 40 lv. Na obydwu światach sa już ludzie co maja 40 levele (na Ocerze kolo pakną przed chwilką), dlatego jutro po save serwa można sie spodziewać, że FACC też zostaną wpuszczone. Tak było zawsze, jak ludzie nabijają 40 lv szybciej, to swiat dla facc też jest szybciej :)

Jak tylko wpuszczą FACC to ja też tam bede grał, ale mam zamiar pozostać neutralny. :wiking:

To zalezy raczej od obciazenia rookgaardu, gdy mniej premium account zaczyna na rooku grac, wtedy otwieraja dla free account. Chodzi o zagwarantowanie tym ktorzy placa dobrych warunkow do gry, dlatego musza patrzec na rookgaard zeby go nie przeladowac faccami :P

Bauerek 26-12-2005 17:24

Nowwe światy

Chenie looknął bym na nowe światy ale jak to PACC to zrezygnuje i tak zostane na Galanie

PhoenixSS 26-12-2005 18:56

czy Wie KtoŚ O KtÓrej Jest Save Serv Na Kyrze??

Rafal16 26-12-2005 19:47

Jezeli sie nie myle to save Kyrii jest o 8.00 ale na wszelki wypadek sprawdz na www.erig.net ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.