Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Skarbiec Imperatora Kazzo, Quest czy bójda? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58969)

XIII 13-11-2006 20:02

@up
Prawie jak nabijanie postów.

Pawciooo 14-11-2006 16:44

skarbiec ma tej grze nadac smaku gry rpg, dlatego moim zdaniem jest mala szansa ze sie tam dostaniemy, za to w to ze magic longsword istnieje lub niedlugo bedzie dodany, wierze jak najbardziej popatrzcie na to z orshabaala wypadl thunder hammer, to co moze wypasc z Morgoratha ktory jest tez tylko jednym z 7 jezeli cipsoft bedzie co uptade dodawal jednego z nich i gdy dojdzie do 7 moge sie zalozyc ze ktos wylotuje magic long sworda, jezeli nie stanie sie to teraz z Morgorathisem

BeNcHaKeR 14-11-2006 16:49

@up : ...

@topic : ......

Withord 14-11-2006 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawciooo (Post 1079359)
skarbiec ma tej grze nadac smaku gry rpg, dlatego moim zdaniem jest mala szansa ze sie tam dostaniemy, za to w to ze magic longsword istnieje lub niedlugo bedzie dodany, wierze jak najbardziej popatrzcie na to z orshabaala wypadl thunder hammer, to co moze wypasc z Morgoratha ktory jest tez tylko jednym z 7 jezeli cipsoft bedzie co uptade dodawal jednego z nich i gdy dojdzie do 7 moge sie zalozyc ze ktos wylotuje magic long sworda, jezeli nie stanie sie to teraz z Morgorathisem

Nie możesz mieć pewności, że Magic Long Sword będzie wypadać z któregoś z The Ruthless Seven, po za tym ten twój "Morgorathis" nie należy do tej siódemki. A ponad to oprócz The Ruthless Seven i Triangle of Terror istnieją jeszcze 3 inne bractwa demonów o których narazie nic nie wiemy, a nawet nie mamy pewności czy nie jest ich więcej.

XIII 14-11-2006 18:02

@up
Osoba, ktora zacytowales, nie ma pojecia, co to Ruthless Seven :D

Maciej the Sorcerer 14-11-2006 21:15

Aa......Marzenia scietej glowy !
Nawet jeszeli mozna by bylo dostac Magic Longsworda itp. to pewno trzeba by bylo mniec jakis 150 lvl :P . Ciekawe ile osób na tej stonce taki ma :P
Ale fajnie pomarzyc ... :D

XIII 14-11-2006 21:23

@up
Czy takie posty wnosza cokolwiek do tematu?

Michoss 15-11-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1077401)
@up
Teleport nie moze zadzialac, bo caly skarbiec jest obladowany itemami.
Teleport nie moze pojawic sie na zadnym z przedmiotow.

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Kroczek po kroczku.

Wykonujesz quest
Imperator/inna osoba teleportuje Cie do skarbca
Pojawiasz się w którymś miejscu w skarbcu CHOĆBY I NA PRZEDMIOCIE
Zabierasz itemy
Jest reset/wylogowujesz się (po prostu wychodzisz z gry)
Logujesz się, i pojawiasz się przed drzwiami/w świątyni (efekt jak przy teleport bug)

NIC NIE MÓWIĘ O TYM ŻE W SKARBCU POJAWIA SIĘ TELEPORT.

Karakanar 15-11-2006 11:59

Według mnie tibia.com powinna zrobic tam questa na przykład:
3 Orshabbale i 20 demonów :p ale nagroda byla by tego warta

Michoss 15-11-2006 12:02

@up
Za dużo ots.
Facet, a może raczej powinienem powiedzieć, dziecko, Orshabaal to boss, nie zwykły potwór, poza tym, ty sam nigdy nie walczyłeś z demonem więc nie wiesz, że coś takiego (3orsh i 20dem) to by była masakra. Poza tym nie "tibia.com" tylko "cipsoft"

Pawciooo 15-11-2006 13:12

__
edited due to foul language

Non'ajbi 15-11-2006 13:30

No tak ... Rośnie nam pokolenie ... jak nie potrafisz się wypowiedzieć na forum, to wracaj do bajeczek ...

____
po co go cytujesz ?
____

Popekk 28-11-2006 21:01

~moje zdanie~

moim zdaniem te basilski i wszystkie inne beda odblokowane na kolejnych updatach lub wogole...

To tylko moja opinia :D

XIII 28-11-2006 23:05

@up
Znajac CipSoft, to tylko zacheta, zeby wiecej ludzi kupilo PACC.

delder 29-11-2006 20:03

PRAWDA

TRZA LUDZIE EKIPE ZEBRAĆ A NIE TYLKO GADAĆ
RUSZYĆ DUPY.
OBSZUKAĆ CAŁE KAZZO.:cup: :cup: :cup:

karłowaci 29-11-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leito (Post 633652)
Albo nie ;p. Zwróćcie uwagę, że w skarbcu (oprócz DSL, i tych itemów do których wszyscy wzdychamy) są różne kosztowności, wg. mnie one nie są ustawione w "artystyczny sposób", tylko ktoś to zaplanował... tylko nie wiem po co i jak!

Skarbiec kruzaka ma 50 SQM, a przedmioty "wartościowe" są na 100% na 40 SQM, na 4 (od razu przy wejściu są fieldy), a pozostałych 6 nie widziałem i nie wiem jak je dostrzec... Moim zdaniem tam nie ma nic <== spekulacje. Ponieważ być może tam też sa fieldy ( to by było symetryczne, no prawie [ na dole 4 fieldy są w miescach, których nie widzimy u góry, a dwa są tajemnicą])...

@re down:
Skąd wiesz, że to jest cyt. "zagadka dla megamózgów"? Rozwiązanie może być pod nosem.. A my tego nie dostrzegamy... Uwierz mi, że szukałem po tibijskich księgozbiorach wskazówek, ale albo nie na trafiłem na dobrą książkę ze wzmianką o kluczu, albo tego nie ma w książkach...

A jeżeli W tym miejscu którego nie widzimy są tylne drzwi ??

XIII 30-11-2006 00:10

A dlatego:
http://i103.photobucket.com/albums/m...n/skarbiec.jpg

Immortality 02-12-2006 14:42

przeciez do bez sensu , nawet jesli to jakis quest albo zagadka to przeciez jednorazowa bo itemy nie beda sie w jais sposob respic czy cos ;f wiec nawet jakby kogos olsnilo i wpadl na pomysl jak sie tam dostac to nie napisalby tego na forum zeby sie podzielic nagroda ;p smieszne troche~~

Avrerk 02-12-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1080417)
@up
Za dużo ots.
Facet, a może raczej powinienem powiedzieć, dziecko, Orshabaal to boss, nie zwykły potwór, poza tym, ty sam nigdy nie walczyłeś z demonem więc nie wiesz, że coś takiego (3orsh i 20dem) to by była masakra. Poza tym nie "tibia.com" tylko "cipsoft"

A ty walczyles chociaz z demonem?
Ja widzialem orsha. ;]

@TOPIC
Moze byc tez tak, ze Imperator cie tam tp, a jak wezmiesz 1 item to wyzuca cie za drzwi tak jak "Alana Sio" ;p

I juz nie mozesz tam wrocic.

XIII 02-12-2006 15:13

@up
Kilkadziesiat osob w tym temacie wspomniala o tej teorii x razy.

Przeciez ten skarbiec jest dla podtrzymania klimatu RPG, nic wiecej...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37.