Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   "Zwalczajmy" Tibia Black Ice !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60765)

Gallar 03-12-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1109195)
Obstawiam Tibia Auto w kliencie 7.9 na swieta +magebomb.

Myślisz, że do darmowegoTA dodadzą taaaaką zabawkę jaką jest magebomb?
Bo imo, to nie sądzę= p

@Brudinho:
No, to brawo ; -). Udało się Wam załatwić jednego botera. Kropla w morzu, ale jednak; )

Btw.
03:01 ***********: Gratz!
03:01 You advanced from Level 33 to Level 34.
A nie minęło nawet 10 dni, i to facc. Nieźle mi idzie ; o

Me$z 03-12-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DamianO (Post 1109191)
Ja cie k**** nie rozumiem jak sie k**** sex moze znudzic.

Dobrze, rób to non-stop to zobaczymy czy ci się nie znudzi...

Gallar 03-12-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Me$z (Post 1109894)
Dobrze, rób to non-stop to zobaczymy czy ci się nie znudzi...

Zdaje mi się, czy Ty jeszcze nie miałeś okazji przeżyć stosunku seksualnego z drugą osobą (płci przeciwnej) ?
Bo uprawianie seksu non-stop jest raz że troszeczkę niemożliwe, dwa że raczej nikt seksu nie uprawia non-stop i najważniejsze - seks w odpowiednich ilościach znudzić się nie może. Tibia - tak.

@Down: Wybacz, nie załapałem.

XIII 03-12-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 1109230)
Myślisz, że do darmowegoTA dodadzą taaaaką zabawkę jaką jest magebomb?
Bo imo, to nie sądzę= p

Ironia. dzieisiec znakow

@all
Co ma seks do gry online?

Felux 03-12-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1109949)
@all
Co ma seks do gry online?

Moze chodzi im o seks ONLINE? xD

XIII 03-12-2006 19:24

@up
Nom, coraz wiecej widze ofert na Trade wystawianych przez dzieci typu:
,,Zrobie loda za 2gp".

Brudinho 03-12-2006 23:55

Cytuj:

Zdaje mi się, czy Ty jeszcze nie miałeś okazji przeżyć stosunku seksualnego z drugą osobą (płci przeciwnej) ?
Bo uprawianie seksu non-stop jest raz że troszeczkę niemożliwe, dwa że raczej nikt seksu nie uprawia non-stop i najważniejsze - seks w odpowiednich ilościach znudzić się nie może. Tibia - tak.
O_o wiesz co miałem nadzieje że załapiesz chociaż tą ironie :/ Niestety "nadzieja matką głupich :/ "

Cytuj:

Nom, coraz wiecej widze ofert na Trade wystawianych przez dzieci typu:
,,Zrobie loda za 2gp".
Hmm lepsze są "popatrzcie jakie ta laska ma cycki :P www.rapidshare.de.costamcostam***** "

Cytuj:

Btw.
03:01 ***********: Gratz!
03:01 You advanced from Level 33 to Level 34.
A nie minęło nawet 10 dni, i to facc. Nieźle mi idzie ; o
Hmm a jak się przedstawiają skille idzie się nimi zająć na tym bocie :>
I gdzie stawiasz bota :>

Grrr wracam do nauki Łaciny właśnie oblałem kolokwium (nie nie przez Tibie przez lenistwo )

Gallar 04-12-2006 07:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1110835)
Hmm a jak się przedstawiają skille idzie się nimi zająć na tym bocie :>
I gdzie stawiasz bota :>

Jasne, ze skille na bocie robic mozna ; )
Taki tez mam zamiar w zasadzie, po wbiciu 40 lvla.
Obecnie me zabojcze skille to 54/47 i 4mlvl.
Mysle, ze z wbiciem ~ 70/70 na bocie nie bedzie wiekszego problemu.
Wystarczy albo sie ustawic w miejscu do traina ze slimami/rotami i tylko skonfigurowac bota tak zeby bil te, co podchodza, albo tez jaskinia rotow, najslabsza bron, full def i normalny skypt do expienia.

Michoss 04-12-2006 08:55

Czy zauważyliście pewną anomalię?
W temacie o tytule "zwalczajmy Tibia Black Ice" Zaczynają się rozmowy "jaki wbiłem lvl/mlvl/skille na botach" "Jak ustawiłem/ustawię bota" i "Stosunki seksualne Me$z'y z osobnikiem płci przeciwnej-Czy ciekawsze od grania w tibię?"

kamillo-ja 04-12-2006 09:04

cipsoft nie bedzie zwalczał botów, bo 80% Pacców by zbanował lub skasował xD, taka prawda

XIII 04-12-2006 16:56

Cytuj:

mm lepsze są "popatrzcie jakie ta laska ma cycki www.rapidshare.de.costamcostam***** "
Ostatnio furore robi:
Cytuj:

15:52 Stachu Siekierki [17]: KTO CHCE ZOBACZYC ZDJECIE MOJEJ DZIEWCZYNY NAGO?!RZUCILA MNIE DZIWKA!! MSG ME

Vazquez 04-12-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 1110947)
Jasne, ze skille na bocie robic mozna ; )
Taki tez mam zamiar w zasadzie, po wbiciu 40 lvla.
Obecnie me zabojcze skille to 54/47 i 4mlvl.
Mysle, ze z wbiciem ~ 70/70 na bocie nie bedzie wiekszego problemu.
Wystarczy albo sie ustawic w miejscu do traina ze slimami/rotami i tylko skonfigurowac bota tak zeby bil te, co podchodza, albo tez jaskinia rotow, najslabsza bron, full def i normalny skypt do expienia.

Myślisz, że tak trudno ustawić botera by go lało więcej slimów?

XIII 04-12-2006 17:34

Zwykle trzeba sie ustawic na jakims zadupiu, gdzie bija 2 slimy i nie mozna przesunac (znam 2 miejsca takie).

Gallar 04-12-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vazquez (Post 1111535)
Myślisz, że tak trudno ustawić botera by go lało więcej slimów?

Tak. W razie zagrożenia niech zmieni broń, wybija co ma po drodze i po X czasu wraca na miejsce traina. Ewentualnie opcja 'if danger go to x,y,z,' i na jedno wyjdzie.
Musiałbym tam iść bez run/ze źle skonfigurowanym botem albo trafić na b. dobrego trappera.
Ew. tak jak XIII mówi, miejsca, gdzie nie można mnie przesunąć.

XIII 04-12-2006 18:29

@up
Jak rozgryzc botera - jest jeden sposob, ale zeby na to wpasc, trzeba miec łeb :)
Nie powiem!

@down
Napisz to w jezyku polskim.

Michoss 04-12-2006 18:36

Tzn. jak zobaczyć czy ktoś kto właśnie zaj***ł nasze roty nie jest botem czy ktoś kto se gada na forum nie jest botem (xDDD) tzn. botterem

Sir_Myszast 06-12-2006 18:11

Ja na uzywalem botow na moich pierwszych postaciach,a le doszlem do wniosku ze to nie ma sensu i tylko zmniejsza przyjemnosc z gry, a jak sobie pomysle w ilu botach jest keylogger to juz wogole mam dosc :P

@topic - usuń bratu TBI i wytlumacz czemu, a jak nie poslucha i znowu sciagnie, to wykasuj jeszcze raz i jebnij go w ten tepy ryj - moze mu ise poprawi :PP

xnex 06-12-2006 18:25

I co wy chcecie przez to wszyscy osiagnac ? Nic nieosiagniecie, nie zwalczycie TBI, Tibiabot itp. Jedynie reporty ale to tez nic wam nieda... Ja osobiscie nieuzywam TBI ani nic podobnego bo to chodzi o zabawe i satysfakcje gra. A taki noobek co se sciagnie TBI i zostawi se na kilka nocy druta, zrobi mlvl i swieci ze ma mlvka, ale poco mamy wmawiac innym ze to syf i keylogg? Jaki jest w tym sens?? - zaden ! Ich sprawa czy graja z botami czy nie ... Wogle ten temat jest bezsensowny....

XIII 06-12-2006 18:35

Jezeli ten temat bylby bezsensowny, to by juz dawno nie istnialB)

@boty
Jak wejdzie update, jeden dzien bede musial sie bez nich obyc:(

Krzychos_CALMERA 06-12-2006 19:25

Jeżeli twój brat zostawi chara na macro to jak wyjdzie z domu i zostawi postać to wyłącz opcje wylogowania gdy jest ktos na battle :P pójdź do jakiegoś kumpla z rl i reportnijcie go :P dostanie bana na 30 dni :D i odechce mu sie TBI XD proste ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35.