![]() |
Cytuj:
|
Koper ale layer style jest na szaro wiesz o co chodzi. Co zrobić żeby była dostępna bo z lassem czy bez niema jej dostępnej
|
Jak masz na szaro to wejsc w layer->New->Layer... Czy jakos tak ^^ W ten sposob powstanie nowa warstwa na ktorej robisz to co powiedzialem wczesniej i wwtedy laczysz all warstwy klikajac Ctrl+e ;)
|
nie umiem...
ale dzieki że próbowałeś mi to wytłumaczyć ;] |
Sluchaj zią lepiej daj mi swoje gg to ci to na skrinach pokaze :P
|
A czy moze mi ktos dac link z odpowiednim gtk do gimpa ktory jest w tym poradniku? bo jak biore pierwszy lepszy gtk to i tak instalka nie chce pojsc...no chyba ze to ja cos zle robie tak wiec czy moze mnie ktos tez pokierowac jak zainstalowac Gimpa?(OMG jaki ze mnie noob)Bo jak ja sciagam ta instalke i byle pierwszy gtk to i tak instalka prosi o sciagniecie gtk ...
|
http://www.softwarepatch.pl/plik/172...Libraries.html
Masz tutaj all GTK do jakiej chcesz wersji systemu ;). |
KK thx juz zainsalowalem ;p very thx
|
Jak to dziala?
Siema mam male pytanie jak sciagnoc conventera z MU help plz!!! :baby:
|
Link do conventera w RS i megaupload juz jest niewazzny. Czy ktoś mógłby podać NOWEGO linka do Conventera? Dziękuje.
Już mam |
@up A ja nie mam!!!A chciałbym!
czy mogłby ktos go podac? PLZ! |
google nie gryzie :)
|
Ale w googlach tego nima!!!!!!!!
|
Moglby ktos dac swiezszy link do FFC?
Lub ostatecznie prosze program na maila: [email protected] z gory dzieki :) |
nooo ;p juz powstaje moj 1 fake ;]
bedzie sie dzialo ;] niedlugo bedziecie mogli ocenic temat 8o a co to topic gratz for you pomoze wielu poczatkujacym ;p |
Cytuj:
|
|
Thx
Thx ale i tak nie dziala:) nie znajduje pliku. Jak by ktos mogl ewentualnie wrzucic jeszcze jeden link z gory thx
|
No Eksxstra ten Podręcznik :cup:
|
Znalazlem to na tibia.org.pl :)
http://rapidshare.com/files/25233218/Fake*****.html (w miejsce ***** trzeba wpisac . r a r . bez spacji oczywiscie ;) ) enjoy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |