![]() |
Gz All!!!
Wow Gogus wyzdrowaiał wrucił na Vampiry ale szczescia niema na Vampach teraz :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Grev , Stary, przecierz on ma DEMON HELMET i MPA.. przecierz on jest 'taki' kozak bo on ma dh i mpa... gash.. flacout jak Ci sie noodzi to se pochodz po pohu w tych fejk itomz, a nie chodzish i Pier****** gupoty.. |
Odczepcie sie of faucolta : P
Yours ten co dedna przez blokera na dlu ;) |
wiesz , ja bloczylem demony z pingiem 300 na 60 lev , a u mnie ten ping to sa lagi , ale jak ktos daje swojemu bratu od expienia isc na demony to niedziwne :)
|
Poprostu nie moge bez Ciebie zyc :)
|
Trenie i trenie to z nudow chodze po www ;] I znalazlem evul exp day w histori mojego chara ;] -.- 666,6 rox ;d
http://i3.photobucket.com/albums/y61/kasiaczek/666.jpg |
Kort po co to robileś ?? ;/
potem żałowałeś pisałeś mi to na priv ale sobie po hunciliśmy nice ;/ aha jesli ktos by sie pytal o lot 3X orb pare coco i golden sickle . jesli by ktos niebyl pewny czy to zrobil Kotr to w bp widac u Kotra dwa runki MW strona 75 ps: co ci to dalo i tak musiales czekac a zreszta dozobaczenia na celesta :) jesli chcesz napisz tu swoja wersje :P masz racje z tym sercem lol he |
Cytuj:
bezemnie? bynajmniej ten post nie byl do ciebie tylko do bomawa i reszty kierowany , rzadko kiedy sie z toba zgadzam na jakis temat ;) |
Cytuj:
|
I po co znów się kłócicie każdy może ma swoje zdanie na ten temat ja także mam co do tego ale nie chce mi się już panicza tomka obrażać niech se robi co chce!kłóćcie się na tibii! tak bedzie najlepiej
|
Cytuj:
A Flacout już myślał ze wszyscy go tu kochamy i tylko czekamy na jego głupie posty :-) |
@ vall Thor
vall fajny mash podpis taki ORYGINALNY :D . no co.. noodzilo mi sie.. bylem na***any to jakiegos farmazona musialem *******nac :p . a wiesh jeschze jedno, jest cos takiego jak ®. czemu nie wkleiles wraz z Exori?;p |
dam ss bo jak narazie ich tu niewidze :D
82 lvl http://i7.photobucket.com/albums/y29.../82lvl0001.jpg Go to 100lvl~ |
gratzz lvl up. B)
|
Cytuj:
|
|
@Bosman
Beze mnie* |
Gz Szaskald i Thristen ;)
Jak sie zdobedzie SP to mozna wypalic normalnie jak mane czarowaniem czegos?(np. Utevo Lux ,Exura itp) :confused: |
z tymi soul pointami to przerąbane będzie.szczególnie dla ludzi którzy maja takie lagi że expić nie mogą :(a ja mam z lagami ogromny problem;/ chcyba będę brała blokera na na larwy :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |