![]() |
lepiej dawaj posta jak nabijesz 5 i dasz w 1 poście 5 ssów ;)
|
Ok tylko w takim razie dlugo mnie nie zobaczycie bo troche to potrwa;p W takim razie widzimy sie za 2 miesiace;p
|
Gratki dla Eldryzifa ( Nololoba ) za wbicie 20 dista. Naprawde to nie lada sztuka =] Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam!
Y'all. |
@up
Uzylem slow "nie lada sztuka" gdyz nie kazdy gra tyle co Ty ( nie zebym mial jakies zastrzezenia co do twojego PG :)) i dla zwyklego szarego gracza moze to byc cos=] Btw: wiedzialem ze predzej czy pozniej ktos sie przyczepi do tego;p Y'all. |
Cytuj:
|
Hmmmm... nabicie takiego dysta(szczególnie dla dzieci nie takich jak trza) może być dla kogoś nielada trud(nie robić mi avantur z tego powodu,mówie prawde,przynajmmniej ja tak uważam).Nabicie 30 dista to już jest coś.Szczególnie na Rooku xD
|
Instykt chyba pomylily Ci sie sski=]
Y'all. |
Gratulacje dla Królowej Potępionych ;) jeśli wiesz o co mi chodzi ;)
|
No gz :D tego 86 lvla, Sunrise na razie nie expi wiec dajesz ostro?;p A pokazesz skille?? chociaz to tylko plx
|
Yallah :D Heh kiedy 80? Potem 90? 100? :D
Hail Yallah :D |
Tak tak
Hail Yallah:D Hail Fishing =) |
@Kshaq.
Podejrzewam, że wymięknie między 80-85 skillem. Sam kiedyś próbowałem wbić wysoki fishing, lecz wysiadłem na 75. Po prostu znudziło mi się. Mimo to, Gz dla ciebie Yallah, trzymaj tak dalej. Cytuj:
Współczuje tym 14 wężom, które będą musiały się poświęcić dla dobra sprawy. Gratulacje dla Kaji! |
@kuba1234
Cytuj:
|
Wiesz kuba ja wysiadłem przy 30 czy tam 40... :D
|
Moim zdaniem Yallah nie wymięknie tylko będzie bił dalej skilla :P
|
Gratz levelka Ethorahses ;)
|
Gzzz Etho...koksik z Ciebie==]] IksDee
Y'all |
Dla tych, którzy widzieli SS by Mysteriooo, niech nie biorą do serca tego addona z BP. To tylko Bot TBI.
@Yallah Kiedy 80 Fish? :> |
Nololob...80 fish...no wiec eee yyy jak mi dasz 7 bp worms to nawet zaraz=] 60% do 79;/
Y'all |
Mysteriooo jesteś skączonym idiotą niedość że używasz tbi gg (light+addony)
to jeszcze podajesz name rookstayera, a w profilu masz name twojego mainchara. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |