![]() |
Cytuj:
eh nieciekawie sie na morganie robi ;/ |
Niech deda codziennie...ja tam osobiscie jestem pewien ze Overshadovs czasem wpadnie i peknie kogos :) Ahhh ten serv...ja osobiscie polecam Thorie
Ciekawe ceny...tanio... luzno sobie gram...nie to co na Morganie... |
Name: Melisan
Sex: female Profession: Elite Knight Level: 103 World: Morgana Residence: Edron House: Central Circle 6 (Shop) (Edron) is paid until Jun 02 2006 Guild membership: Supernena of the Sinew Last login: May 30 2006, 13:40:25 CET Comment: ~Retired Forever~ 20/5/06 Always with Shopithia :* In memory of Van Buren & Zakk. The destiny is the promise to continue. Ona jest naprawde retired forever czy sobie zarty stroi? moze ktos wie? |
@Raul
A jestem ciekaw kto Ci powiedzialem o tym "planie" Vaikora, ktory ma was usmiercic. A tak wogole to co slychac na morganie? Troszke dlugo nie gralem. |
Cytuj:
nie zaczynaj...Nizahe swiruje...Jest Avis...niewiadomo po co...rzekomo po to zeby wywalic nOObow z Fire...atmosfera sie popsula...skonczyly sie urzekajace historie typu: Jimbob Inferno... |
@UP
O co Ci biega??? O to ze zapytalem sie co sie dzieje??? No to Overshadows niech wracaja na serw i niech zaczyna sie od nowa wojna. Wtedy cos sie bedzie dzialo. |
:) Nizahe Wróci za jaki¶ czas tak pisze na Forum ;) a wtedy inni też wróc± :> Darth trzymaj się B)
|
@UP
Moze mu byc trudno sie trzymac, jak Overshadows sprobuja szczescia :p |
Juz lepiej zakonczmy temat Nizahe i Avis...nie wszyscy ich lubia ale jest jak jest...A co powiecie o Hurricane...???
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem to Cosanostra Pyros to tez spoko gostek ^^
|
Emm wlasnie zauwazylem ... dlaczego Avis juz nie istnieje?
|
Przepraszam wszystkich, że wtr±cam się w rozmowę:)
Ostatnio na Morganie był Orsh i chciałbym zapytać się, czy ktos z was ma filmik? Pozdrawiam |
Cytuj:
Ja odpoczatku uwazalem go za anty spoko gostka. Overshadow loguja sie coraz czesciej. Czyzby to oznaczala powrot??? Slyszalem ze Avis sie rozpadlo, poniewaz odeszlo kilka dobrych osob, i wogule sie poklucili czlonkowie. Ale to nie moje slowa :p |
Cytuj:
Overshadows rzadza na Xerenie i watpie zeby chcialo sie im wracac a jak wroca to nie beda mieli pewnie nawet z kim walczyc cale Avis retired a raczej Avis juz nie ma a nawet gdyby wrocili to jedynych chlopcow do bicia jacy by im zostali byloby Hurricane i wtedy by bylo fajnie =) |
Cytuj:
@Xavine Cosa~ był największym PA na servie. @Vandoz Jeżeli Overshadows loguje sie czesciej, to znaczy to wiecej sneaków :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
lepiej zabijaj tych ktorzy sa under Avis'es pro =pp |
Cytuj:
GZ:] Jeszcze zeby tak padaly osoby odpowiadajace za zepsucie serva to bylby git:p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |