![]() |
git
najlepszy fake jaki widzialem, poprostu boski szczerze mowiac
jak skonczysz The Village to rob podobny do tego plox |
Od milusiego - do poważnego (prawie jak seria Prince of Persia) już dawno mówiłem że jest to świetny fake - a teraz to widzą wszyscy ;]
|
Nie wszyscy :P
|
ja nie widze! HA! Jestem slepy :D
|
@up
Weźcie ode mnie tego człowieka, bo jak coś takiego widzę to *****cy dostaje... Weź mi człowieku sylwestra nie psuj XD |
Najlepszy Fake Na Foru.tibia.pl
Gratuluje Pomyslu!! |
super
Najlepszy fake jaki widzielem
daje 9999999999\10 xD |
Z.a.j.e.b.i.s.t.e
|
hmm bede czekac na nastepne twoje opowiadanka :D
Zawsze czytalem fake i mnie zanudzaly ale ten... Ten jest boski pierwszy raz przeczetalem calego fake i mi sie nie znudzil ;p Bravo Bravo |
Normalnie COOL Fake.
zrób więcej takich :D PS: Chyba najeprzy fake na tym forum. :cup: |
wielkie gz
to jest krótko mówiąc COOL!!!!!!!!!! najlepszy na tym forum rob dalej takie faki bo mas ztalent jeszcze raz wielkie GZGZGZGZG:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Człowieku !!!!!!!!!!!!!!!
To jest W******E w kosmos !!!!!!!!!!!!!!! Świetna fabuła i wogule wszystko super Daje ocene 100/10 więcej takich !!!!!!!!!! |
powiem tylko tyle... to jest dla mnie nadal najlepszy fake na forum:)
|
Nie da sie opisać słowami.
|
Heh
Heh ogolnie fajne zrobione tylko mam taka uwage,
nastepnym razem jak robisz fake to nie rob fabuly z warcraft III, bo zamieniles tylko nazwy wlasne, kolejnosc i przedstawienie wydarzen, tylko wymysl swoja. Wykonan ebardzo dobzre wiec 7/10 |
Brawo!!!!!
Glaves, to jest super! Nigdy nie widziałam lepszego!:cup:
|
@Sir'matek:
Gdzie ty tu masz FABUŁĘ z warcrafta?? Zaporzyczyłem parę nazw (wtedy byłem jeszcze newbie XD ). Tyle. Fabułe sam wymyśliłem ;D |
@Sir'matek
@Sir'matek:
Jak ty to oceniasz na 7/10 to żal patrzeć jak będziesz oceniał The Village... Powiesz że fabuła z Project IGI lub z GTA :D |
U Glavesa to z filmu ^^
U mnie z GTA xD Dobra kończmy ten bezsonsowny spam, kolega sie pobawił w archeologa i zaraz modek wparuje i będzie po warnie dla nas ;) |
Hm. przed chwilą skończyłem czytać. Ładnie zrobiony Epilog, ale już zapomniałem co było wcześniej. Podoba mi się. 7+/6
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |