![]() |
Zadna rewelacja...''ja wiedzialem ze tak bedzie:D''
|
Starach patrzeć co dzieje sie z tym servem. Najmilej wposminam tego serva, a teraz nie moge sie na to patrzeć. Wojny, niewojny, pa i wiele innych, a pomyslec ze ten serv mial kiedys przyszlosc...:(
Szykam kontaktu z Knight'Bloodem:PP |
Yeebak wraz z Haaskym zadeklarowali wojne przeciwko gildii Noctrum. Najciekawsze jest to, ze beda walczyc we 2. W koncu Yeebak bedzie mogl sie pochwalic swoim megapvp.
|
a wiecie może kidy wyjdą nowe serwy?;)
|
Jutro o 15:23.
|
na pewno z kond to wiesZ?? ;)
|
ja tesz slyszalem ze jutro o pientnastei dwadziescia trzy wyjdom nowe serwery! ale rozpoczniemy nowe pegie! i niehcemy NoObuw!
B) |
Cytuj:
nie Yeebak tylko Baku avalar, ktory kupil te postac na ok 75 lv od prawdziwego ownera. |
X( Miały wyjść nowe serwy a jakoś ich nie widze ;/
|
omg to był joke!
a zeby nie było offtopa to Laaco nadawalby sie do War Kids bo tez pkuje nefby:) |
Dzufikx spytaj sie mamy czy wie kiedy beda nowe servery, jak wie to niech ci powie, a jak nie to nikt procz Cipsoftu ci nie powie. ;) Taka prawda i nie ma sensu zebys pytal sie na tym forum, lepiej zebys wyslal e-mail do cipsoft, jak bedziesz mial szczescie to ci odpowiedza.
@topic Watpie zeby Yeebak i Haasky sobie poradzili w tej wojnie :/ |
Omg po**balo mi sie calkiem juz:P
Nie ma to jak byc najebanym po egzaminie:P |
Bzdura ! Prawdziwy Yeebak (Grzesiek) sprzedał swojego chara na 74 lvlu bo wiedział że neta mu odetną na kilka miechów. Co się stało z charem później to pytajcie obecnego ownera.
|
ee, niewazne, jaki user, wazne ze jest wojna :evul:
|
omg.... 10 znakow :P
|
Wojna
Wojny juz nie ma!
Noctrum sie poddalo, lider rozwiazal gildie :) 2 palkow vs ~30 osob.. wielu mowilo ze sie nie uda B) a jednak! Hail Pink Riders =p |
udało sie udało.. nie ma to jak odejście osób z gildii ktore miały w comment wpisane Loyal to the friends albo Always with friends:P napewno ktos taki sie trafi :>
|
pooooor Harcesh Eh?=))))))))))))))))))
|
ale by bylo jakby ojebal taifuna xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |