![]() |
@Up:
To jak skomentujesz, sytuacje w której balak został ciągany (:D) za koszulke, aż się przewrócił?8o Kibice byli świetni :D jak zawsze 70 tys. Niemieckich kibiców odwaliło swoją robote... Teraz pewnie pół mojej rodziny w niemczech ma wywalone impry:dance: :browar: |
Jakby sedzia odgwizdal MOIM ZDANIEM slusznego karnego, to Argentyna wygralaby 2:1 i awansowalaby do 1/2. A tak? Po raz kolejny sedzia wypaczyl wynik meczu i to na korzysc szwabow.
Teraz licze juz tylko na Brazylie i ew. Portugalie ; )). Jutro obie te druzyny wygrywaja i sa razem w polfinale. Jeszcze dzisiaj mam nadzieje ze Ukraina pomeczy Wlochow i kto wie, moze znowu wygraja w karnych ? |
Ja tylko zaluje ze po pierwsze Argentyna przegrala w karnych. A po drugie... ZA TO ZE TEVEZ NIE WKROCZYL DO AKCJI PO MECZU I NIE WPIERDOLIL SEDZIEMU I NIEMCOM ! DZIADY, POWINIEN BYC KARNY DLA ARGENTYNY, CZERWONA KARTKA DLA KLOSE A SEDZIA POWINIEN SIE POTKNAC I WPASC W LISIE GOWNO !
PS. Tak, krzyczalem. |
Pieprzyć Szwabów.
Jak tylko sędzia odgwizdał koniec drugiej połowy dogrywki wiedziałem, że Argentyna odpadnie w karnych - to naprawdę nie jest ich działka, wystarczy chociażby przypomnieć Copa America dwa lata temu... Sędzia grając pod Niemców doprowadził do tego, że będziemy mieli jeden z najnudniejszych pół finałów świata - Brazylia-Włochy albo Brazylia-Niemcy. =/ Cytuj:
|
Cytuj:
Iebać szkopów. |
Owszem, zachwanie Niemców było niesportowe, ale już nie chrzańcie ciąglę o niemieckich pozdrowieniu! Tego się można wszędzie dopatrywać i robi się to już nudne.
I znów moi ulubieńcy dali w dupę...Holandia, Argentyna, Ghana, Australia, Hiszpania. Nie są to oczywiście stałe sympate (z wyjątkiem Holandii), ale zawsze jakieś.;) |
Tego co pokazal Podolski nie widzialem, ale wedlug mnie Klose tez sie zle zachowal:
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/9871/DV82039.jpeg Chyba to bylo adresowane do kibicow... Ogolnie brzydki mecz, po meczu bojka ;/ a tak w ogole wiadomo juz o co poszlo? Ktos kogos wyzwal czy poprostu emocje poniosly? |
No i trzy ładne brameczki dla Włochów, mojego kochanego ojczystego kraju xD
Co do szkopów, to bili sie ostro? Bo nie widziałem meczu do końca ;o Pozdro Italia! |
Cytuj:
Włosi zagrali fajnie,fajnie że z ukrainą,fajnie że mam nadzieję że rozjadą Niemców i nadal mam nadzieję że jakiś sędzia wyhja ładnie niemiaszków żeby odkupili swoje grzechy;) |
Chyba najlepszy mecz w wykonaniu Włochów jak do tej pory, wygrany w dobrym stylu. Ciesze się ,że Zambro strzelił bramkę i zaliczył asystę,a także dobra postawa w bramce Bufona(na razie jedna wpyszczona bramka strzelona przez włoskiego obrońcę ;) ). Może sie Italii nie należy,ale chciałbym aby to oni zdobyli puchar... Chętnie bym go zobaczył w rękach piłkarza Bianconerich i kapitana reprezentacji Włoch-Cannavaro:cup:
Teraz wystarczy wygrać z Niemcami(?) i Finał-mam nadzieję że z Francją(rewanż za Euro 2000), choć wydaje mi się ze jednak z Brazylią |
Zaczną przegrywać z Niemcami, to ujawnią się ich zwierzęce instynkty.:P
|
Cytuj:
Dla mnie najlepszy był sezon gdy zdobyli LM w finale z Bayerem. Solidna pomoc, atak Raúl-Morientes. Czego chcieć więcej, jak widać działaczom zachciało się czegoś... |
No i Wlosi w polfinale, i co? ktos ma ochote powiedziec ze i w tym meczu wygrali fartem? ;)
|
Cytuj:
Co do sytuacji z bramkarzem... Walka o piłke, było zaliczone jako faul i tyle-.- A bramkarz 2 razy się przewracał i zamiast zejść za pierwszym razem z boiska, to przedłużał... To się nie spodobało 70 tys. kibicom.. |
Szkoda mi troche Ukrainy, Wlosi mieli ogromnego farta, ze na poczatku 2 polowy nie stracili gola. Po tym naporze Ukraincow, Azzurri uspokoili gre i strzelili jeszcze 2 bramki. W kontekscie calego meczu wygrali zasluzenie, zagrali o wiele lepiej niz
w meczu z Australijczykami. Dzisiaj czekaja nas dwa miejmy nadzieje swietne mecze, pelne pieknych goli i niesamowitych akcji. Licze, ze Portugalia i Brazylia wygraja swoje mecze i spotkaja sie razem w polfinale. No i stalo sie, Portugalia w 1/2 finału xDDD A bohaterami zostali Ricardo i Ronaldo. Pierwszy obronił 3 rzuty karne i był bliski obrony 4, a drugi strzelił decydującą o awansie jedenastke. Brawo ! Już za godzinkę czeka nas prawdziwy szlagier, rewanż za finał z 98 roku - mecz Brazylia - Francja. Liczę na odegranie się Canarinhos i chociaż jedną bramkę Ronaldo. btw sorry za post pod postem ale od 11 nikt tu nie pisał ;]]] |
No i Angole do domu:) . Powinni już wczesniej odpaść, ponieważ w ŻADNYM wczesniejszym meczu nie poakzali dobrej piłki(przecietny mecz ze Szwecją). W tym meczu zagrali ładnie i z charakterem. Mimo gry w 10 nie dało się tego zauważyć,ale w serii rzutów karnych niestety okazali się słabsi. Winnym za porażkę jest oczywiscie Rooney, ktory postąpił bezmyslnie i dał sie ponieść emocją, co nei zmienia faktu ze pare sekund wczesniej był kilkakrotnie faulowany. Tej klasy piłkarz nie powinien tak postąpić w tak ważnym meczu!!
Teraz Portugalia raczej walczy o 3-4 miejsce,poniweaż według mnie nie ma szans w mecz z Francją/Brazylią |
sędziowie ah sędziowie w sumie znudziło mi się już moje narzekanie na nich...tu karny tu czerwo i Anglia do domu
Lampard&Gerrard.oni chyba jednak nie zostaną tak udupieni jak Beckham za niestrzelenie;p |
w meczu portugalia-anglia bylem za portugalia :D brawa dla Ricardo ;)
a teraz mozna powiedziec ze francja dominuje, ale brazylia ma grozne kontry wiec wszystko sie moze zdarzyc ;p tylko dziwie sie dlaczego adriano nie gra :| fakt ze ma slabe mecze ale moze by sie przelamal ;p tak jak ronaldo |
HAhahahahahahahhaahahah! br? nabz!1raz
Wiedziałem, że wygrają! :D |
Haha! Wiedziałem, że Brazylia w końcu się wypali. :) Teraz wszystkie moje piłkarskie antypatie, oprócz Włochów zostały wyeliminowane i wierzę, że i oni zdobędą 4 miejsce.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |