![]() |
hahaha fakt to czasami malo wazne ;)
narazie sie nic nie szukuje, chyba ze koledzy cfaniacy maja dla nas jakas fantastyczna niespodzianke... a widac ze tak ;p ja sie doczekac nie moge ;] |
jakie znowu zabijanie:P
Sol juz sie nie musisz dowiadywac kim jestem :D |
mam na mysli lvl 30 ,40 takie co tylko pekuja ^^:D
|
Cytuj:
no no niespodziewalam sie milo ze sam napisales a co do zabijania.. narazie nie ma takiej potrzeby ;p no moze awo w leb ode mnie dostanie za dzisiejsza akcje (wiesz o co chodzi) |
co ja znowu zrobilem ? zyje jak na szpilkac przez ciebie ... robie to co chesz a mimo wszystko jest zle i zostaje poznije pobitym.:D
|
oj ciii bo jeszcze nie wiadomo za kogo mnie wezma ;p
-------------------------------------------- :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: bardzo nielubie gdy ktos klamie. nirvy podobno chcesz wrocic i zaczac znow grac.... napierw to ty przepros sarego za to ze padl... najlepiej na forum ;] |
Sol zmien avatar na ten poprzedni ^^
|
nie mam na kompie juz tamtych zdjec :( ma je tass ;p ale ja sobie dzis nowe zrobie, aby zabic jakos nude w pracy ;]
|
xd
Kto powiedział ,że ja tu kiedyś wróce? Nie gram już w Tibie. Czas na rl life.
|
Sry za double post, jak by chodziło tylko o szarego to bym go nawet nie zabił ale i tak mam hunta za nic od vandalzów tak, zato że mnie chcieli zabić jak random pkowali i za to ,że w odwecie chciałem to samo im zrobić z Nahiką i zato musze płacić 30k no więc mam w d**** tą gre.
|
Cytuj:
|
gadaj se zdrow.... jakos przestalam wierzyc w te twoje brednie. najpierw "straszysz" ze sie zmini na obsidi za pare dni, teraz sam mowisz innym ze wracach, nawet slyszalam jaki voc preferujesz. a tu wypisujesz takie bzdury. łącząc to w calosc wychodzi na to ze masz juz jakas postac (jaka wiemy ;) ) tylko czekasz az troszke w sile urosnie (nie wiem po co).
wiec dla mnie to brednie!!!!! a do tego klamiesz w zywe oczy :baby: :baby: |
lol
Nie zrozumieliśmy się, nie wróce do tibi tzn nie zrobie już nowej psotaci ale będe walczyć jak by się coś działo . Miałem rl life ale jak każdy chciałem ,żeby postać była lepsza i lepsza.
|
no wybacz.. ja gram dla przyjemnosci nie dla statystyk
i nie mowie ze zalozysz nowa postac... przeciez juz masz mase noob charow.... nicki znam wiec .... jakos nie potrafisz wyjsc z tych klamstw... i ty nadal masz koelgow?:baby: :baby: |
xd
Może i mam noob chary, ale już nie gram tu i mam gdzieś czy mi wierzysz czy nie, nie gram w tibie juz^.-
|
Cytuj:
<Nirwaro> ijak powroce do gry [2006-07-01 11:59:53] <**> ; o [2006-07-01 12:00:04] <Nirwaro> to ten prot mi huj zrobi [2006-07-01 12:00:10] <Nirwaro> ale hyba zostaje przy knightcie do tego z bykami lol |
yhy
Nom rzeczywiście super fake bo ja nie gram już zabijcie kolege zrookojcie tylko fajnie że padnie za niewinność.
|
Cytuj:
nie mam zamiaru JA nikogo zabija. to obzydliwe klamsto na mnie jesteszcze przejdzie..... a a co zostal zabity szaryy??? takze za niewinnosc... wiec gdzie tu jakas sprawiedliwosc? ----- dal mnie to jest koniec tego zalosnego tematu.... zagubicie sie niedlugo w klmastawch i tyle ;ppp udanego zycia ;] |
utopicie sie w klamstwach i n tym sie skonczy ;d
|
Dobra przestanmy sie klucic ;]
edit: Ma ktos na sell p ammy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |