Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Zimpa 20-07-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom
@up
Tylko na tescie można to summować, bo jest za silne....

poco mieli by robis summony na Tescie skoro na RL tibii mialo by tego nie byc to bedzie normalny potworek do summonowania a jego sila bedzie mogla zagrazac wlascicielowi poison jak widac na ss ma duzy zasieg wave tez
sadze ze tego naprawde mozna sie spodziewac na rl tibii

Morbom 20-07-2006 13:35

Oj Zimpa mylisz się widziałem 2 ssy Modernatora na forum tibia.org.pl jak miał summonowane 2 WME, napisał on, że taki 50 lvl MS padał w pare sekund..
Jeszcze myśląc, taki ,,pker" może walić Sdki na battle to by wyolbrzymiło magiczne postacie, tibia stała by się beznadziejna, nie było by knightów, paladynów :)

Fixi 20-07-2006 15:49

Dzis moglem sie przekonac ze Hwl to pk and pa.Moj kumpel szedl sprzedac loota do Ven i podrodze zaczeli go klepac Knight of martz i Xilain Elstar.Chcieli go uuwielbiam jeść bananyac dla run bo to drut ale on w ostatniej chwili przed dedem wszystko wywalil do wody.

Bartol1 20-07-2006 18:20

Sama zmiana lidera nic nie pomoze................. Musza zmienic wiele innych rzeczy

Fixi 20-07-2006 18:30

Dominon powinno miec lepsza organizacje i taktyke bo ta ktora teraz jest,jest po prostu zalosna.

Ivanov 20-07-2006 21:26

Co do organizajci teraz na Open battle była lepsza niż ta poprzednia co all z Dominion biegali sami i Hwl pokolei ich wybijało.Szkoda ,że Konda dał sie trapnać.:(

Fixi 20-07-2006 21:41

Starszy Kerilleto: Demi,Hybrid and Oen dp veno.
Starszy Kerilleto: Demi dont have bless.
Starszy Kerilleto: Toxo if u need me i come and trap them.
Starszy Kerilleto: GOGO HWL.

Oto polak asslickier:D .Wchodzi im w dupe bo wygrywaja wojne ale mam nadzieje ze jeszcze pare razy za to padnie od Dominion.

sliver 20-07-2006 22:26

Wiem ze to juz po fakcie ale zawsze wiadomo bylo ze Konda wykorzystywal swoja szybkosc. Zastanawialo mnie co bylo przyczyna tego ze wpadl w trapa

wg mnie jak widac na filmie zapomnial poprostu ze po tych krzaczkach nie da sie biegac ale od kolegi Ryby uslyszalem ze on nie jest tak glupi jak ja :D:D:D

Rybzor 21-07-2006 01:10

Wydaje mi sie, ze hwl specjalnie wybrala walke na edron, gdzie Konda i inni maja mniejsze mozliwosci manewrowe i latwiej strapowac, jak widac ladnie to wykorzystali

Ivanov 21-07-2006 12:55

11:30 Najkas: plz
11:30 Najkas: master
11:30 Najkas: i love you

To przykład Polaka który liże Dupe Begger inco ;/.Miejmy nadzieje ,że Dominion wygra to wtedy ja sam all takich noobów co liżą dupe wybije!!

Ivanov 21-07-2006 13:21

Co do tego ,że all zabije co liżą dupe to był Joke.NIe ubije ich bo mam za niski lvl.Ale ja nie rozumiem tylko jednego czemu Polacy nas zdradzaja :(

Hani2006 21-07-2006 13:53

A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp :D
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX

Pawio 21-07-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006
A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp :D
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX

To zobaczymy jak hwl wygra ;) chyba że ich znasz bo ja niemam zamiaru padac za free od np Deviladona -.- potem niemoge sie odwdzięczyć bo on ma ziomków w HWL :D

Fabolous 21-07-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov
Co do tego ,że all zabije co liżą dupe to był Joke.NIe ubije ich bo mam za niski lvl.Ale ja nie rozumiem tylko jednego czemu Polacy nas zdradzaja :(

zdradzaja ??

Rozumiem gdyby to byla wojna polsko jakas tam. Poza tym kazdy ma prawo do wyboru strony.

A komu maja byc wierni polakom takim jak Sir Zemus, Dray'Hubertos ?? im ??
Jedyne co od nich mozna dostac to hunta za byle gowno.

Hani2006 21-07-2006 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
To zobaczymy jak hwl wygra ;) chyba że ich znasz bo ja niemam zamiaru padac za free od np Deviladona -.- potem niemoge sie odwdzięczyć bo on ma ziomków w HWL :D

owszem znam deviladona to moj dobry kolega -.-" zreszta jak polowa hwl

Dymas16 21-07-2006 14:35

-.- To ty nie rozumiesz ze jak Hwl wygra to Galana spadnie na psy ;/

Ajron 88 21-07-2006 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006
owszem znam deviladona to moj dobry kolega -.-" zreszta jak polowa hwl

Kiedy HWL zrobi rozpiżdziel na serverze zwiekszy sie liczba ludzi ktorzy odejda / przestana traktowac Galana powarznie , co bedzie mialo wplyw na drastyczny wzrost random pk'erów , niechce być zlym prorokiem ale każdy dostanie w p***e , czy zna HWL czy nie.

Pare postów Up :

Zapomniałes dodac ze Sir Zemus gra na Potempiku Silnym.

Harry Xin 21-07-2006 15:26

Otóż to

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dymas16
-.- To ty nie rozumiesz ze jak Hwl wygra to Galana spadnie na psy ;/

Mimo, iż to HWL obecnie narzuca warunki to jestem za Dominion. Przy nich przynajmniej można jeszcze jakoś grać. :p

Hani2006 21-07-2006 15:32

Nie sadze ze jak hwl wygra to bedzie gorzej niz jakby Dominion wygralo :)
Trzeba bedzie poprostu nie lapac pz i te uh na hot key'u i uciekac

Dymas16 21-07-2006 17:05

No właśnie a nie wiem co wy mieliście jak Dominion żądził.Dało się chociaż Exp.A teraz Hwl chodzi swoimi Noobcharami na Pk!Wiem bo sam zostałem zabity.Hwl zabija dla run wiec teraz Druid i Sorcerer nie ma życia jeśli nie ma znajomości w Hwl.

Go!Go!Dominion

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22.