![]() |
Jini, jak możesz odezwij się do mnie w grze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hehe ja bym chetnie walczyl jak cos ja bede with polacks!! jesli bede chcieli mojej pomocy i moi friendsi bede walczyc i znajda sie w potrzebie:) Jak to w pewnym filmie mowili "Sekcja specjalna... zawsze lojalna" dla friendsow. |
Wojny narodościowe jak i sam nacjonalizm to głupota...
Faktem natomiast jest, że jakoś dziwnie spokojnie jest... @ bots... Pamietam czasy jak swoim palkiem taszczylem po ziemi magic light wandy :) |
.
Thunder nie ma zamiaru atakowac polakow ... wiem bo go dobrze znam i gadalem z nim o tym.
|
Cytuj:
|
Sorki pomylilem sie ban byl za to ze napisalem na forum ze char bedzie w lodzi a ja w angli cytuje:"Character banned for Account Sharing while wrote on forum(Im leaving this char here in poland so it can be mu depo while ill be in england)" jak bym pisal complaina bym wygral pozatym ban za sharin byl na 1 tydzien a nie na miech... nie dziwne?? i po takim napisaniu na forum mialem bana sorki ale nie zlamalem regulaminu, to po 1 ,po 2 za gildie byl na drucie ban a nie na knighcie po 3 mowimy o botach i cheatsach a nie o uzywaniu tp badz bana bo cipsoft tlumaczy wszytsko po swojemu, wiec racja stoi po mojej stronie.
@Firlan(johny bravo)- Tak napewno thunder(rdh) powie tobie polakowi ze chce atakowac twoich rodakow:) @ jini-te info masz z askary czy beryli? obstawiam askare ;p A mi sie wydaje ze war bedzie^^ |
WAR!!!!!!!!!!!
Sir Slaviax Sep 10 2006, 03:37:59 CESTKilled at Level 129 by Thalic Ilunor and by Thunder'Storm |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słyszałem coś o wojnie pl vs swe, ang czy to prawda? jesli tak to gdzie i kiedy ? :)
|
Cytuj:
gdzie? Na iridii kiedy? 10:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mailstorm Bellator. He was killed byBezok. |
Nom Pieknie!!! :( I koniec czasów spokojnej Iridi!! Ehh...
|
Tak słyszałem od kolegiale nie jestem pewien więc pytam : )
|
będzie wojna w sumie już jest. Można zauważyć chociaż jakie czystki są w arc i od razu widać kto przeciwko komu. Ja słyszałem że narazie Arc+Triad vs bezok team + da'rocowie. Ciekawe co zrobi gildia Ethical, w której jest [CHAR]sir slaviax[/CHAR], który również padł od arc. Podobno poza wyjątkami gildia nie rwie sie do walki=<
|
Cytuj:
|
Gildia jest po to aby pomagac, no ale skoro gildia nie jest prawdziwa to nie pomaga sie, jak padl ktos z gildi to takie jest zycie.
|
Jak by ethical doszlo do war cale to bysmy ich rozgromili... ale niestety ;/ ich wola i trzeba to uszanowac choc ja bym chetnie walczyl:)
|
No to wojna się odbyła czy nie? :P
ps. jak iridia to pisze :P kupie summona ghoula do trenowania ;) Pisać PW albo [CHAR]Royal Gumul[/CHAR] Potrzebuje na zaraz . :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |