Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Pharaun 09-09-2006 14:46

Jini, jak możesz odezwij się do mnie w grze.

Xandar Mac'Leod 09-09-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 979956)
xxx:Man, I want to tell you about something happend yesterday
yyy:ye?
xxx:I was in Iridia and talked with Thunder'storm. He told me that he and some friends are palning a war agaisnt polacks
yyy:when?
xxx:But they are waiting untill they have some mages with high lvls

Heh no to szykuje sie kolejan wojna. Teraz zalezy co zrobia ludzie z mojej gildi, chodzi mi o szwedzkich kumpli:)

fakt, o tym sie mówiło już od jakiegoś czasu. Pozostaje nam czekać ;)

berger 09-09-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 979746)
NIe spotkałem jeszcze osoby, która mając jakiś rozsądny level 40~ nie złamała ani razu regulaminu Tibi. Więc zanim coś zrobicie drodzy koledzy trzeba pomyśleć, bo świat jest okrutny and full of zasadzkas ;D

pozwol ze sie przedstawie... mam na imie Maciek, na moim knighcie nigdy nie uzywalem zadnego bota , nie zlamalem w jakikolwiek regulaminu(poza 1 banem za obraze sorca z harmonii bo stwotrzylem gildie co miala nazwe do niego podobna) i nie uzywalem nawet swiatelka :))

Hehe ja bym chetnie walczyl jak cos ja bede with polacks!! jesli bede chcieli mojej pomocy i moi friendsi bede walczyc i znajda sie w potrzebie:)

Jak to w pewnym filmie mowili "Sekcja specjalna... zawsze lojalna" dla friendsow.

Lisu 09-09-2006 19:24

Wojny narodościowe jak i sam nacjonalizm to głupota...
Faktem natomiast jest, że jakoś dziwnie spokojnie jest...

@ bots... Pamietam czasy jak swoim palkiem taszczylem po ziemi magic light wandy :)

Forlann 09-09-2006 19:29

.

Thunder nie ma zamiaru atakowac polakow ... wiem bo go dobrze znam i gadalem z nim o tym.

cfk 09-09-2006 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 980121)
pozwol ze sie przedstawie... mam na imie Maciek, na moim knighcie nigdy nie uzywalem zadnego bota , nie zlamalem w jakikolwiek regulaminu(poza 1 banem za obraze sorca z harmonii bo stwotrzylem gildie co miala nazwe do niego podobna) i nie uzywalem nawet swiatelka :))

Hehe ja bym chetnie walczyl jak cos ja bede with polacks!! jesli bede chcieli mojej pomocy i moi friendsi bede walczyc i znajda sie w potrzebie:)

Jak to w pewnym filmie mowili "Sekcja specjalna... zawsze lojalna" dla friendsow.

i nigdy nie używałeś tp. a poza tym bann jest równoznazcny ze złamaniem jakiegoś (zapewne głupiego), ale zawsze puntku regulaminu. Wiec wybacz=p

berger 10-09-2006 01:46

Sorki pomylilem sie ban byl za to ze napisalem na forum ze char bedzie w lodzi a ja w angli cytuje:"Character banned for Account Sharing while wrote on forum(Im leaving this char here in poland so it can be mu depo while ill be in england)" jak bym pisal complaina bym wygral pozatym ban za sharin byl na 1 tydzien a nie na miech... nie dziwne?? i po takim napisaniu na forum mialem bana sorki ale nie zlamalem regulaminu, to po 1 ,po 2 za gildie byl na drucie ban a nie na knighcie po 3 mowimy o botach i cheatsach a nie o uzywaniu tp badz bana bo cipsoft tlumaczy wszytsko po swojemu, wiec racja stoi po mojej stronie.

@Firlan(johny bravo)- Tak napewno thunder(rdh) powie tobie polakowi ze chce atakowac twoich rodakow:)

@ jini-te info masz z askary czy beryli? obstawiam askare ;p

A mi sie wydaje ze war bedzie^^

Banditos 10-09-2006 07:34

WAR!!!!!!!!!!!
Sir Slaviax
Sep 10 2006, 03:37:59 CESTKilled at Level 129 by Thalic Ilunor
and by Thunder'Storm

Rankor 10-09-2006 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 981037)
WAR!!!!!!!!!!!
Sir Slaviax
Sep 10 2006, 03:37:59 CESTKilled at Level 129 by Thalic Ilunor
and by Thunder'Storm

Jakos zadnej deklaracji na forum nie widac. =)

Paco88 10-09-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forlann (Post 980468)
Thunder nie ma zamiaru atakowac polakow ... wiem bo go dobrze znam i gadalem z nim o tym.

no slaviax padl cos te twoje relacje z thunderem sa zludne ~

Peter of Refugia 10-09-2006 10:25

Słyszałem coś o wojnie pl vs swe, ang czy to prawda? jesli tak to gdzie i kiedy ? :)

Paco88 10-09-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peter of Refugia (Post 981190)
Słyszałem coś o wojnie pl vs swe, ang czy to prawda? jesli tak to gdzie i kiedy ? :)

gdzie? Na iridii
kiedy? 10:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mailstorm Bellator. He was killed byBezok.

Danyth Knight 10-09-2006 10:40

Nom Pieknie!!! :( I koniec czasów spokojnej Iridi!! Ehh...

Peter of Refugia 10-09-2006 10:53

Tak słyszałem od kolegiale nie jestem pewien więc pytam : )

cfk 10-09-2006 11:14

będzie wojna w sumie już jest. Można zauważyć chociaż jakie czystki są w arc i od razu widać kto przeciwko komu. Ja słyszałem że narazie Arc+Triad vs bezok team + da'rocowie. Ciekawe co zrobi gildia Ethical, w której jest [CHAR]sir slaviax[/CHAR], który również padł od arc. Podobno poza wyjątkami gildia nie rwie sie do walki=<

Paco88 10-09-2006 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cfk (Post 981296)
będzie wojna w sumie już jest. Można zauważyć chociaż jakie czystki są w arc i od razu widać kto przeciwko komu. Ja słyszałem że narazie Arc+Triad vs bezok team + da'rocowie. Ciekawe co zrobi gildia Ethical, w której jest [CHAR]sir slaviax[/CHAR], który również padł od arc. Podobno poza wyjątkami gildia nie rwie sie do walki=<

signed, Chris'Ronaldo - ethical's leader

Jinikao 10-09-2006 12:30

Gildia jest po to aby pomagac, no ale skoro gildia nie jest prawdziwa to nie pomaga sie, jak padl ktos z gildi to takie jest zycie.

berger 10-09-2006 12:32

Jak by ethical doszlo do war cale to bysmy ich rozgromili... ale niestety ;/ ich wola i trzeba to uszanowac choc ja bym chetnie walczyl:)

Peter of Refugia 10-09-2006 12:53

No to wojna się odbyła czy nie? :P

ps. jak iridia to pisze :P kupie summona ghoula do trenowania ;) Pisać PW albo [CHAR]Royal Gumul[/CHAR]
Potrzebuje na zaraz . :)

Adolphus Elbragol 10-09-2006 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 980980)
Sorki pomylilem sie ban byl za to ze napisalem na forum ze char bedzie w lodzi a ja w angli cytuje:"Character banned for Account Sharing while wrote on forum(Im leaving this char here in poland so it can be mu depo while ill be in england)" jak bym pisal complaina bym wygral pozatym ban za sharin byl na 1 tydzien a nie na miech... nie dziwne??

Nie dziwne. Pierwszy ban zawsze trwa tydzien.
Cytuj:

i po takim napisaniu na forum mialem bana sorki ale nie zlamalem regulaminu, to po 1 ,po 2 za gildie byl na drucie ban a nie na knighcie
Bedziesz rozgraniczal chary tego samego ownera? Mam chara 50+ lvl i kilka odpowiednio 13 i powiedzmy 16. Pierwszy ma byc ok, dwoma ostatnimi bede kradl, cheatowal i bluzgal pod dp, bo nie kojarza tych charow z moim mainem. Polskie podejscie, nie powiem.
Cytuj:

po 3 mowimy o botach i cheatsach a nie o uzywaniu tp badz bana bo cipsoft tlumaczy wszytsko po swojemu,
Teleport to tak zwany game weakness abusing. A wiec to samo, co uzywanie bota badz lighthacka, rownierz wykorzystywujacych niedoskonalosci kodu gry. Nie widze roznicy. I nie, cipsoft nie tlumaczy wszystkiego po swojemu.
Cytuj:

wiec racja stoi po mojej stronie.
Nie sadze.
Cytuj:

A mi sie wydaje ze war bedzie^^
Tru. Ale znowu nie takie trudne do przewidzenia na irdiii.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.