Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zmiany w grze po Update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85318)

Rev'ico 17-07-2006 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iszin
hiho

Zapowiada sie doskonaly update :)

1. to shooterzy beda otwierac martwe potworki( ciekawe ilu knightow zlozy mi propozycje... chodz na Demonki :)

2. skonczy sie lub ograniczy dzielenie kont i nie bedzie rekordu typu 100 lvl w 2 msc. nie bedzie juz robienia 2 mln expa w ciagu dnia przez 20 dni w msc :D

3. Nie bedzie potrzeby uzywania botow, bo wszystko bedzie tak jak powinno byc czyli hotkeye R O X

4. Strzelanie do graczy z listy battle :D nie bedzie juz "cudow" typu 70 ms pokonal 120 ms'a :baby:

czekam na kolejne propozycje : np. mozliwosc ogladniecia loota prze blockera :cup: a niech sobie chlopak popatrzy :)

pozdrawiam

wieslaw

1.Teraz to juz nikt nie bendzie chial blokowac nic bo sie to nie oplaca -.^
2.Jak Wyjdzie nowy server skonczy sie robie fast lvl :D bo będzie trzeba czekać
3.Boty ? co tam teraz to anihilator bendzie nuda co to kilikanie tylko bindów
4.A co będzie w next Uptade bendzie można bylo z sd jeb**ć z venore do carlin :D? :D :D :baby: :D :D

Niewidzialna reka 17-07-2006 22:18

;(

Mi sie wydaje ze teraz tibia to bedzie taki hack and slash jak MU ze na PVP jeden sorc 60 lvl rozwali calo gildie :(
No ale ja juz poprostu boje czytac tych waszych wszystkich wypowiedzi...
Ktos tam mowie ze gra caly dzien calo noc, przeciesz to nienormalne!!
Wiecie co to tibia? To gra a gra jest po to zeby jak sie nie ma co robic to spedzic jakos ten czas a wy siedzicie przed monitorami 24h na dzien.
Ja gdy gralem w tibie to max 2 godziny wiecej ...
mamy a wy wolicie siedziec przed monitorem expic te 12 godzin i pozniej narzekac ze wam sie stamina skonczyla ;(
Tibia to tylko gra wiec opamietajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!

starss 17-07-2006 22:19

Kolejny raz zadaje te pytanie :D ubdate jest według mnie dobre teraz pytanie czy ten ubdate juz wszedł b dawno nie grałem a mam zamiar po ubdate zacząc grać wreszcie normalna gra stanie się dla wszystkich :D8o Tylko cz ten ubdate juz wszedł w życie

starss 17-07-2006 22:20

Kolejny raz zadaje te pytanie :D ubdate jest według mnie dobre teraz pytanie czy ten ubdate juz wszedł b dawno nie grałem a mam zamiar po ubdate zacząc grać wreszcie normalna gra stanie się dla wszystkich :D8o Tylko cz ten ubdate juz wszedł w życie :baby:

Igit 17-07-2006 22:20

Teraz juz nietrzeba bedzie sciagac botow zeby cheatowac.

asustua 17-07-2006 22:22

Powiem tylko tak De.....ne dla Knightow !!! bende bloczyc a sorcer zabieze mi z demona MPa i Dluga aha Cip Soft THx Very .... NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Djurasik 17-07-2006 22:25

Bedzie dno ? dno to bedzie w portfelu CipSoftu... z tego co wiem to Klient nasz pan a nie sługa... no ale jak się nie poprawią to poprostu zbankrutują ;/ proste ;/

Thristen 17-07-2006 22:26

ZALOBA narodowa. Updejt rulezzz

Mee 17-07-2006 22:26

;d

Drogi CIP soft team czy jakos tak ;p

Proszę Cię w następnym update o Lighthaka oraz cavebota.

z pozdrowieniami Mee ;]

JOKE ;D

mi sie tam podoba update ;)

cya

Skromny pacyfista 17-07-2006 22:28

No to CIP-ki traca polowe gracze... prawie wszyscy moim przyjaciele sa oburzeni i mowia ze nie beda grac ... (sell char) przesada z tym updatem o,OX(

Glaring 17-07-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asustua
Powiem tylko tak De.....ne dla Knightow !!! bende bloczyc a sorcer zabieze mi z demona MPa i Dluga aha Cip Soft THx Very .... NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie rozumiem tych obaw przed kradzieżą lootów... Przecież na hunty przeważnie chodzi się z kumplami, no to wystarczy uzgodnić przed huntem, że czekacie 10 sec i knight otwiera loota, a jak ktoś otworzy przed tobą to kończysz exp i tyle ;p

Niewidzialna reka 17-07-2006 22:30

Najlepiej by bylo gdyby cofneli wszystkie update techniczne od 7.5 do 7.72
wtedy jeszcze zadna profesja nie byla udupione teraz udupili calo tibie a zwlaszcza knightow :(

Ozzie Vis 17-07-2006 22:30

: (

Wlasnie kupilem pacca , a tu gowno z gry robia -.-....

Szczególnie to z runami na hotkeye

MaTT_4 17-07-2006 22:32

Nie no hotkeye to juz przesada... ale z tym lootem to calkiem fajnie ;) ale jesli podejdzie ci na non-pvp taki h lvl i dednie monstera i wezmie loota :/ i przez 10 sekund nic mu nie zrobisz ;/

Rafix vel Banitu 17-07-2006 22:33

gram na npvp wiec strzelanie z blist to zadna zmiana
blokowanie respawnu to nawet dobre
zmęczenie to nienajlepszy pomysl... powinni jakos inaczej walczyc z share... szczegolnie nie kosztem innych... ale to bedzie tylko na test servie, bo sie zorientuja moze jakims cudem ze coraz mniej ludszi bedzie kupowac pacca i to wycofaja... jak przejdzie przez t server to pociagnie najdluzej do grudnia
w najgorszej sytuacji jest taki np. 150 ek - granie nim na pvp to nie bedzie jak kiedys polegalo na umiejetnosciach, a na szybkim necie(uh na hotkey) i spadaniu do miasta
kapitan gada z kilkoma graczami - nawet dobre -,^

wiec teraz pozostaje nam tylko czekac do srody, bo "A już w środę kolejna zapowiedź zmian w update!"

hail!

Geralt ze Spychowa 17-07-2006 22:33

uhaha sie usmialem ;P nie no... teraz to wam powiem ze zart prima aprillisowy udal sie podwojnie :D

a z tymi kradzionymi potworami to az dziw ze dopiero teraz to robia.... naprawde - to byl skandal, ktos moglby powiedziec ze kolejny zart :|

Pan Jordi 17-07-2006 22:35

R I P
TIBIA
1997 - 2006
Killed by Next Update

Niewidzialna reka 17-07-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi
R I P
TIBIA
1997 - 2006
Killed by Next Update

OW3D!!!!:D :D

Morgaroth 17-07-2006 22:38

Według mnie update zapowiada się dobrze , ale i tak już nie gram :P Mam tylko sceptyczne zdanie co do tego loota. Z jednej strony dobrze , gdy bym expił , jednak z drugiej wczasie blokowania będę musiał czekać 10 sekund... Pozdrawiam.

BIgie 17-07-2006 22:39

A ja chcialem poczekac na new serw pvp i tam zaczac grac najtem ;)
Chociaz sugerujac sie wypowiedzia kogos z forum w nastepnych update'ach powinni wzmocnic "kajtka"

Ja daje temu update'owi 4-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38.