![]() |
Cytuj:
1.Teraz to juz nikt nie bendzie chial blokowac nic bo sie to nie oplaca -.^ 2.Jak Wyjdzie nowy server skonczy sie robie fast lvl :D bo będzie trzeba czekać 3.Boty ? co tam teraz to anihilator bendzie nuda co to kilikanie tylko bindów 4.A co będzie w next Uptade bendzie można bylo z sd jeb**ć z venore do carlin :D? :D :D :baby: :D :D |
;(
Mi sie wydaje ze teraz tibia to bedzie taki hack and slash jak MU ze na PVP jeden sorc 60 lvl rozwali calo gildie :(
No ale ja juz poprostu boje czytac tych waszych wszystkich wypowiedzi... Ktos tam mowie ze gra caly dzien calo noc, przeciesz to nienormalne!! Wiecie co to tibia? To gra a gra jest po to zeby jak sie nie ma co robic to spedzic jakos ten czas a wy siedzicie przed monitorami 24h na dzien. Ja gdy gralem w tibie to max 2 godziny wiecej ... mamy a wy wolicie siedziec przed monitorem expic te 12 godzin i pozniej narzekac ze wam sie stamina skonczyla ;( Tibia to tylko gra wiec opamietajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!! |
Kolejny raz zadaje te pytanie :D ubdate jest według mnie dobre teraz pytanie czy ten ubdate juz wszedł b dawno nie grałem a mam zamiar po ubdate zacząc grać wreszcie normalna gra stanie się dla wszystkich :D8o Tylko cz ten ubdate juz wszedł w życie
|
Kolejny raz zadaje te pytanie :D ubdate jest według mnie dobre teraz pytanie czy ten ubdate juz wszedł b dawno nie grałem a mam zamiar po ubdate zacząc grać wreszcie normalna gra stanie się dla wszystkich :D8o Tylko cz ten ubdate juz wszedł w życie :baby:
|
Teraz juz nietrzeba bedzie sciagac botow zeby cheatowac.
|
Powiem tylko tak De.....ne dla Knightow !!! bende bloczyc a sorcer zabieze mi z demona MPa i Dluga aha Cip Soft THx Very .... NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Bedzie dno ? dno to bedzie w portfelu CipSoftu... z tego co wiem to Klient nasz pan a nie sługa... no ale jak się nie poprawią to poprostu zbankrutują ;/ proste ;/
|
ZALOBA narodowa. Updejt rulezzz
|
;d
Drogi CIP soft team czy jakos tak ;p
Proszę Cię w następnym update o Lighthaka oraz cavebota. z pozdrowieniami Mee ;] JOKE ;D mi sie tam podoba update ;) cya |
No to CIP-ki traca polowe gracze... prawie wszyscy moim przyjaciele sa oburzeni i mowia ze nie beda grac ... (sell char) przesada z tym updatem o,OX(
|
Cytuj:
|
Najlepiej by bylo gdyby cofneli wszystkie update techniczne od 7.5 do 7.72
wtedy jeszcze zadna profesja nie byla udupione teraz udupili calo tibie a zwlaszcza knightow :( |
: (
Wlasnie kupilem pacca , a tu gowno z gry robia -.-....
Szczególnie to z runami na hotkeye |
Nie no hotkeye to juz przesada... ale z tym lootem to calkiem fajnie ;) ale jesli podejdzie ci na non-pvp taki h lvl i dednie monstera i wezmie loota :/ i przez 10 sekund nic mu nie zrobisz ;/
|
gram na npvp wiec strzelanie z blist to zadna zmiana
blokowanie respawnu to nawet dobre zmęczenie to nienajlepszy pomysl... powinni jakos inaczej walczyc z share... szczegolnie nie kosztem innych... ale to bedzie tylko na test servie, bo sie zorientuja moze jakims cudem ze coraz mniej ludszi bedzie kupowac pacca i to wycofaja... jak przejdzie przez t server to pociagnie najdluzej do grudnia w najgorszej sytuacji jest taki np. 150 ek - granie nim na pvp to nie bedzie jak kiedys polegalo na umiejetnosciach, a na szybkim necie(uh na hotkey) i spadaniu do miasta kapitan gada z kilkoma graczami - nawet dobre -,^ wiec teraz pozostaje nam tylko czekac do srody, bo "A już w środę kolejna zapowiedź zmian w update!" hail! |
uhaha sie usmialem ;P nie no... teraz to wam powiem ze zart prima aprillisowy udal sie podwojnie :D
a z tymi kradzionymi potworami to az dziw ze dopiero teraz to robia.... naprawde - to byl skandal, ktos moglby powiedziec ze kolejny zart :| |
R I P TIBIA 1997 - 2006 Killed by Next Update |
Cytuj:
|
Według mnie update zapowiada się dobrze , ale i tak już nie gram :P Mam tylko sceptyczne zdanie co do tego loota. Z jednej strony dobrze , gdy bym expił , jednak z drugiej wczasie blokowania będę musiał czekać 10 sekund... Pozdrawiam.
|
A ja chcialem poczekac na new serw pvp i tam zaczac grac najtem ;)
Chociaz sugerujac sie wypowiedzia kogos z forum w nastepnych update'ach powinni wzmocnic "kajtka" Ja daje temu update'owi 4- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |