![]() |
@up
Zależy: -Jeśli masz facc to opłaca się sprzedawać. -Jeśli masz facca ale będziesz miał pacca i chcesz mieć addony jakieś to nie sprzedawaj. -Jeśli masz pacca, a chcesz mieć addona to nie sprzedawaj. -Jeśli masz pacca, a nie chcesz mieć addona to sprzedaj. Pozdrawiam Ziellarz |
@granat85 - Assassin - 1,5kk~ / Palladyn - 300k~ / Barbarian - 900k~ / Druid - 700k~ /
Summoner - 1kk~ / Oriental - 900k~ PS. Radze zrób sobie Full Citzena ;) Adu~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorki za Dubla po prostu mi się Explorer zawiesił |
Mam pytanie odnośnie Pirate Outfit...bo chcemy zrobić z kolegą ten outfit a mamy tylko 1 pirate set...czy można na jedym pirate secie, zrobić addon dla mnie i dla niego?
|
Musisz najpierw Ty zrobic quest,potem dajesz secik koledze i on robi...Nie widze raczej innego rozwiazania...Jak sie myle poprawic mnie.
|
Mam problem chce kupić winner ticket od ludzi, i koles daje mi go na trade ale nie wiem czy on jest zwyciezki a jak klikam na niego to widz tylko to:
17:10 You see a lottery ticket. A ten ticket jest juz otwarty help fast plx ;P |
Cytuj:
|
Jeszcze mam jedno pytanie? Kolega przez przypadek padl podczas wykonywanie pirate addon qestu.. i spadla mu poduszka..i teraz jej niema? i npc nie nie odpowiada..co zrobic?
|
@UP:
Musi ją zdobyć inaczej (kupić od kogoś) |
Heh ja jutro robie full citizen :P
|
Ja zrobiłem czapke , wszytsko ok , zrobilem niby plecak i nic zabralo mi 100 mino leatherow i nic ... wiem ze to sie niby czeka 3 godz czy cos takiego ale ja niemam juz 5 godz ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do usunięcia
|
Cytuj:
|
wszystko zalezy od ilosci ile bylo zamowien na dany addon :p
chodzi mi o to ze jest kolejka, musisz czekac dluzej jezeli sa inni przed Toba |
Mam takie pytanko.:p Czy gdy posiadam konto FACC moge robić sobie standartowe outfity:]. Na tibia.pl piszą , że addony dzieli się na 3 grupy Standardowe (Dostępne dla wszystkich graczy), Premium (Dostępne dla graczy z premium account) i Quest (Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu).Wyinika więc, że gracz z darmowym kontem może robić standardowe outfity. Jednak pytałem się graczy w tibi i oni powiedzieli, że wszystkie outfity są dostępne dla PACC. I teraz niewiem w końcu gdzie dobrze piszą w tibi czy na tibia.pl, bo teraz to mi się wszystko pokiełbasiło:confused:
|
Nie, addony tylko dla PACC. A standardowe, ponieważ zwykłe takie jak:
Ciztez, Knight, Hunter, Mage, to są standardowe. Niestety z FACC, nie bedziesz mogla zrobic addonow. ;) |
addony to dla mnie strata kasy.. tyle mam do powiedzenia ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |