![]() |
Mace za 1gp :)
Na rooku kupiłem mace. Gostek chciał tylko 1gp B)
|
koles mi sprzedal dragon shielda za 350gp ;D
|
Cytuj:
Cytuj:
topic Nic ciekawego :( |
Ja może nie sprzedałem rzeczy aż tak drogo ale mialem 1 tylko taki przypadek gdzie gościu kupił ode mnie Blue Robe za 20k normalanca cena ok. 11k takie przypadki zdarzają sie raz na miesiąc może ale najważniejsze ze się zdarzają przynajmniej kasa leci:P:D :D
|
Ja kupilem tanio p-zeta. Tylko8k i dostyalem caly komplet i 3 hamy!:)
|
EEEE TAM!!! Ja dostałem crown helmet(za darmo8o 8o ) i sprzedalem za 5k może więcej :) :)
|
Dwarven shield za 3.5k, a 5 minut pozniej ziomek sam dal mi swoje passy...
|
ja raz sprzedałem noobkowi plate legi za 2k na mainie a na rooku katane za 800gpB)
|
:D Ja sprzedałem noobkowi za 1,8k wand of dragonbreath ;D i do tego ja nie proponowalem tej ceny :evul:
|
kiedys na mainie opylilem fire sworda za 9k a normalna cena byla 4k:D
|
ja kupiłem sniper gloves za 4k (normalnca cena to 6-7k) i dzień później sprzedałem za fs'a i k armor które opyliłem razem za 8k
|
Ja tam kupilem sniper gloves od noobka za 500gp :D
Normalnie to 4K chodzi :p Zresztą nie ma to jak kupywac od noobków ;s p0zdr0;) |
Ja rez sprzedalem jakiemus kolesiowi bp sd za 6k a 30 minut puzniej znalazlem jego zwloki z moim bp sd i innymi smieciami za 4k :P
|
Ja sprzedalem kiedys blue robe 2x drozej czyli 28 k :)
|
A ja calkiem niedawno kupilem 1 SD za 15 gp xD
Fakt 1 sd to tam nic nie zrobi ale normalnie stoi w sklepie ok. 225gp (nie wiem jak u playerow) Pozdr :P |
Kupiłem beholder shielda kiedys na Hibernie za 1,5k (to było dawno jakiś rok temu) a gość rzucił mi na dp Giant Sworda :o chyba mu się coś pomyło ale sie podnieciłem miałem wtedy 14lvl, była to moja 1 postać :cup:
|
Ja sprzedałem złoty bp za 1 k 8o
|
Ja sprzedalem bp z Liberty Bay za 3k bo powiedzialem ze u mikolaja za to sie super nagrody dostaje 8o
|
Ja dostalem klusz do fibuly za 1 meat
|
świeżutkie:
sprzedałem bow za 300gp. Kupiłem 260 bełtów za 150gp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |