![]() |
17:52 Jinikao [119]: bo on tu expi
17:52 Jinikao [119]: i bedzie expil 17:52 Ezekiel Armanio [70]: to padnie 17:52 Ezekiel Armanio [70]: ^^ 17:52 Ezekiel Armanio [70]: wiec papa 17:54 Ezekiel Armanio [70]: wylaz 17:54 Ezekiel Armanio [70]: bo tez padniesz 17:54 Ezekiel Armanio [70]: -.- Narazie dzieciak jest cfany ale ciekawe czy dalej taki bedzie jak arc nie bedzie mu pomagada |
ezekiel to jeden z najwiekszych cawniaków na irid z polakow
|
Ezekiel to może i kozak, ale przynajmniej prezentuje jakiś poziom intelektualny w przeciwieństwie to innych Polaków ; ) Sad but true, panowie.
|
thoris tao sie wyplacil omg i coraz gorzej z polakami na tym servie zal.pl tylko tyle mozna powiedziec :)
|
oo :) gz fragow MM a co do zabijania cfelow rl arc :) to ja pomoge ;pp nie chcecie zebym pomagal zabijac wyzsze lvl to chociaz pokaze sie z tej strony :-] tylko powiedzcie kiedy i gdzie i jakiego nooba trzeba sprac :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jinikao Ty sie o Ezekiela nie boj, Arc bedzie mu pomagalo zawsze :) I jak juz piszesz posta na forum... to wyslij CAŁĄ rozmowe a nie drobny kawałek.... |
;p
na każdego cwaniaka przyjdzie czas:)
predzej czy pozniej eze sie doigra;p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Huh 15:12 ... Jeszcze tylko 3 fragi i bedzie cacy ;D Akcje widze dobrze sa przygotowane . Pytanie tylko jak dlugo [GUILD]arcanium[/GUILD] bedzie kozaczyc ?
|
Cytuj:
@Maddie - -.^ ? lol @Masola- Ja nikomu nie groze ,ale igrajac z ogniem mozna sie poparzyć ;) |
heh ho to chris wystawil ezekielowie paymenta :P
|
@Masloa
Dobrze wiesz jak bylo i dobrze weisz co gadalas potem itp Nie licz na wolnosc odemnie za wkrecanie tych bzdur.... |
Odjebcie sie od Masloa bo to nie czas i miejsce na pierdoly :) . Berger juz ci sie nudzi nabijanie fragow ze musisz kogos jechac? :p I czy ktos wkoncu bedzie mnie zauwazal :P bo widze ze pisze to dla niewidomych ;] a czasem cos napisze madrego :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszytsko widzialem... W 20 minut duzo rzeczy mozna zrobic... Edit. Osoba ktora Ezekiel atakowal to druid kumpla z guild... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Trzeba bylo sie za to wogule nie brac, jak miales 20min.. "yo!" buahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |