![]() |
No i brawo Real 30 mistrzostwa ;)
|
No i Real z mistrzem, czyli tak jak powinno być :-)
Choć nie powiem, w przerwie było krucho :> |
!Eto'o, cabrón, saluda al campeón!
Cztery lata, całe cztery lata na to czekałem. Campeones, campeones, oe, oe, oe! http://www.marca.com/marcador/rfsh/l...tido_01/06.jpg |
... Visca El Barca ...
Za rok Barca wygramy!! |
Ja mam tylko jedno do powiedzenia:
!fAR$A, cabrón, saluda al campeón! Koniec przekazu. |
pare miesięcy temu wszyscy kibice Barcelony się śmiali...no to macie chłopaki ubaw po pachy
a zachowanie messiego przy 4 bodajże golu jak jakiś jego partner już dobijał na pustą to żal imho[*]-chłopak centralnie przed nos mu wbił i dobił Campeone! |
Cytuj:
>down Za pyskówkę w stronę sędziego. |
Cytuj:
Ot tak sobie pewnie by nie pyskowal.Sedzia zagwizdal faul dla Barcy czy moze powod tej "pyskowki" byl inny. |
Goń sie rRaul >.>
|
No cóż, Barcelona miała okazję zdobyć mistrzostwo i tego nie wykorzystała. Tak czy inaczej- za rok chłopaki pokażą co potrafią.
Gdy odejdzie cfaniaczek Eto, a dołączy Henry i być może Lampard- w Barcelonie będzie grała moja 11 marzeń. |
Cytuj:
|
Nareszcie, po 4 latach Real powrócił na należny mu tron ;]
Hala Madrid! ;-) |
Nie ma się z czego cieszyć, Real miał szczęście i na pewno za rok wszystko wróci do normy czyli FCB na tronie :)
VISCA EL BARCA VIVAT CATALUNYA! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
>down Jak nie wiesz co mówisz to nie mów. Założę się, że nawet jednego meczu ligowego Realu w tym sezonie nie widziałeś. |
prawda jest taka- real ma dobry skład, kuleje tylko zgranie. gdyby je potrenowali sadze, ze wiekszosc trofeuow wpadalo by wlasnie w rece druzyny z Madrytu.
|
Cytuj:
Cieszę się bardzo ale Messiego lubiłem jak na gracza Barcelony, ale te jego płakanie że jest faulowany,granie w siatę na boisku i teraz jeszcze ten gol[*] Roberto Carlos nie miał szans "bar w bar"przesadził,może był lekko odpychany. To ja Ci przytocze. Gran Derby w zeszłym sezonie,Carlos nazywa sędziów gównami i ma rację Dlaczego nie wspomniałeś o imprezach których gospodarzem był Carlos?Dziwki te sprawy Jeśli miałbym nie komentować bierzących wydarzeń sportowych bo wszystko miała by przebić euforia związana ze zwycięstwem Realu to siedziałbym cicho od około 97 roku. ps.kocham Cannavaro-pojechał po plujcie wraz z kibicami;* |
Dobra zmieńmy temat, bo widze że nie wyjdziecie z tego.
Chciałbym powiedzieć żeby nie rzucać słów na wiatr, o tym że,. Nastepnym Polskim bramkarzem wyjeżdzającym z Polski, jest Paweł Kieszek który podpisał kontrakt z klubem SC Braga. Btw, więc Marcin Chmiest chyba będzie miał kolegę? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
powinien zostać i jestem ciekaw jacy kibice...większość chce aby został
ale to jest Real tam nic nie jest pewne |
Cytuj:
"Capello odzyskal tytul dla Realu. Ale wielu go nienawidzi, bo zabil to, co bylo madridistas. Az 42% fanow chce przyjscia Shustera" Calego artykulu nie przytocze. Chcialam znac opinie kibicow Realu. |
za ksturow.pl:
Cytuj:
Ciekawe transfery robi w Legii niejaki Urban. Zamiast kupowac doswiadczonych playerow zdolnych do walki o tytul, on sciaga nieopierzonych mlokosow. Pytanie brzmi - jaki jest w tym cel? Wiadomo, ze prawdopodobnie polowa zawodnikow pojdzie w pizdu, wiec kogos do gry kupic trzeba, a nie tylko juniorow "niech sie ucza od lepszych". Interesujace, sezon zaczyna sie za miesiac, zobaczymy jak to bedzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
IMHO zmiana trenera w tym momencie nie byłaby dobrym rozwiązaniem. Wszystko to, co Capello wypracował z drużyną, może pójść w rozsypkę. |
Cytuj:
|
@up
To jak wytłumaczysz fakt, że większość kibiców w Madrycie jest za Capello, a w Polsce wszyscy też są za tym, żeby Włoch został? |
Propo Madrytu:
Dzisiaj z rańca widziałem na Eurosporcie mecz Real Madryt- Peace Team Może mi ktoś powiedzieć coś o tym meczu, wiem jedynie że w Peace Team grali jedynie Palestyńczycy |
Cytuj:
tak nie btw, to wydaje mi sie jendak ze, Capello zrobil wiecej zlego niz dobrego w naszej ukochanej druzynie;d oczywiscie watpie, aby znalezli lepsze szkoleniowca na jego miejsce. pomimo tych porazek z barca, czy w lidze, nie mozna miec zarzutu do Capello. |
@Capality:
Real wygrał 8:0. W Peace Team grali zawodnicy Izraela i Palestyńczycy. Mecz miał na celu pokazanie, że oba narody mogą ze sobą współpracować, a co za tym idzie - żyć w pokoju. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sporty
Czyżby gościmy kobiete w "Wydarzeniach Sportowych"? ;> @Niusy Zagłebie Sosnowiec mają nowego właściciela, jest nim firma Kontrak Bis. Więcej na 90minut.pl Duszan Radolsky został nowym trenerem Ruchu Chorzów. Chciał sciągnać Radosława Mile, lecz przez pare dni nie wiedział gdzie gra, i że aż tak się stoczył. Więcej w "PS" Polski napastnik w Primera Division, od nowego sezonu zawodnikiem Levante UD, klubu hiszpańskiej Primera Division, będzie 22-letni polski napastnik Marcin Pontus. Ktoś go w ogóle zna? Więcej w "PS" Boca Juniors z Copa Libertadores. Zapodam wam, teraz pogłoskę, temat, nius dnia, który nie jest nowinką piłkarską, więc,.. BMW Sauber chce wypożyczyć Roberta Kubicę! Mario Theissen, szef BMW-Sauber, na razie nie chce odkrywać kart, Ale według informacji niemieckich dziennikarzy, Kubica ma zostać wypożyczony do Red Bull Racing. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
: > |
Boziuu nawet Titi się skvrwił : [
|
Tanio się sprzedał nasz Ąri, musi być w wielkiej desperacji, albo wie, że Wenger też wyląduje w Katalonii.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |