![]() |
Elom Tika jol i tak sie nie wyplaci flooł
Heja heja hej Kolejorz_/ |
Ehhh Puldi hacked ;/ a to juz wszystko wyjasnia
22:22 Nicco of Aurea [110]: puldi lap chodzilo o fire bombe. Widac ze jedna ze stron nie potrafi grac fair =/ |
Coż takie życie... musiał coś sciagnać, inaczej by go nie zhakowali..
|
Cytuj:
Rooknol sie bo ktos z rl mial do niego r-keya, wiec nie widzial dalszego sensu gry na tym charze wiec zrobil to co zrobil. |
r-keya można zmienić.
jakby mu zależało to wyslałby te 5 euro dla cipów... |
@ up
Nom to żaden problem, tylko że r-key zmienia się około miesiąca :) PS. 00:25 Endrox [117]: 00:25 You advanced to magic level 21. BIG GRATZZ |
@Elom, po tej Twojej inteligentnej wypowiedzi możesz być pewnien że prędzej czy później FAG po Ciebie wpadnie ^_-
|
Cytuj:
Nie Elom "Tice" Pajacu zajebany @Gam~ No , biegam lecze się z MF`ami.. Fag to takie kozaki które tylko kurwa w gębie śa mocne... Teraz na wojnie maja 2x lepszą ekipe... i Wpierdol dostają tzn "dostajecie @Cromak Żal mi Ciebie ;d @Eldero Fag nie wygra ; ) |
@up
Fag wygra, a jak nie to i tak padniesz ;S |
Cytuj:
Myślisz, że nie wygra... kiedy byłeś w FAGu udawałeś cwaniaczka który wszystko wie, mawiałeś ze FAG sie nie podda, ba, o ile sie nie mylę w Commencie mialeś wpisane coś w stylu 'FAG forever" wiec jak to z Toba jest... Zawsze z tymi co maja przewagę? ;) |
Cytuj:
|
Hahahaha czytam sobie tak to co pisze elom pajac ale prawda jest taka ... Adde zbiera teraz wlasnie takich pajacy jak Elom , Endsiurox etc ZEBY tylko im pomogli "wygrac" wojne , po wojnie albo Elom , Endrox , Piaty etc beda placili Adde za dalsza gre tutaj , albo poprostu wiecej nie pograja. Wiec Elom mozesz dalej ssac waceusza (:baby:) dla adde ale to i tak ty na tym wyjdziesz najgorzej , bo mozesz mi zaufac ze FaG cie free nie pusci , a moze nie pusci cie wogle? :) Pozdro
-Flimon |
@UP
Zapewne FAG go wogóle nie puści bo cały swoj majatek oddał romowi :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dane uyztkownika zmienia sie miesiac jesli masz poprawne dane to r keya masz po 4 dniach?Jak zmienialem to mniej wiecej po wplacie tyle czekalem na ich list. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
edytujemy posty No a teraz przyszedł czas na edycje graficzek. http://images21.fotosik.pl/310/64b5913a57f8a613m.jpg |
X xUp na waszym miejscu nie zastanawial bym sie jak ubic Tike tylko kogos z Rumu.. FAG owi potrzebny jest jakikolwiek sukces....i lepiej dajcie sobie spokuj z openkami teraz jak nie chcecie zeby bylo 40:18.... pozdro!
|
Cytuj:
A jeszcze nie ma ; o? Greg pamiętasz z miech temu co pod dp w thais żebrałeś odemne 300 gp na blanki?.. Może wtedy byłem biedny.. ale to co zapłaciłem Alliance już dawno odrobiłem ; ))))) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Flimon ty to jestes "pajac" i "lamus" . Od kiedy jestem z romem ani razu nie gadalem z Adde wiec nie pierdol mi tu. Jak nie wiesz o co chodzi zamknij py**.
;( ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oni nie są w romie bo mandus ma swoj honor i nie dal im invita, Ale oni są po stronie ROM'u , Adde bedzie z nimi robil to co z Tookim , bedzie sie teraz do nich pucowal a te noobki beda mu placily siano etc , to jest to co Adde umie robic najlepiej i tego nie da sie zmienić. 8o -Flimon |
Cromak, jeżeli potrzbujesz jeszcze jakiejś pomocy z tym swoim projektem to wyślij PW, a napewno się przydam ;)
Co do Aurea. Coś ostatnio ucichło? Dajcie jakąś relację, bo w domq mnie nie było. Pozdrawiam Ostap |
Cytuj:
|
No i dupa mapek nie ma:/ Trzeba będzie improwizować.
|
Feliex:( szkoda ze piaty go solo zabil:<
|
padlem bo dostalem kicka nawet sie uleczyc nie moglem, nacisnąłem na mape i kick zal n/c
no to ladnie sobie wróciłem do gry grr |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up w Twoim TIBIA CSe będzie tez podział na bronie dystansowe itd? ;) Te pierwsze 4 bronie, są fajne. ;) |
Cytuj:
...a pierwszy by poszedl Dektral |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to cos zlego ze mam dusze patrioty? mimo ze to tylko nedzna gra...lil:baby: |
Cytuj:
btw: Ciekawe, że mieszkasz na stadionie, i szkoda że napisałeś to tylko ze względu na mój podpis i avatar. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |