Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Martinesz 14-08-2007 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1602242)
Ja w przeciwienstwie do was moge lvl odrobic ;) Wam sie nie uda mnie niestety zabic :( ile razy juz probowaliscie? 8? :>

bilion kur**

Miku 14-08-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1599757)
Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O

zamknij juz pysk bo napinasz sie na forum, a nic nie robisz w grze. i nie bluzgaj jej tak, mimo ze to nie zadna moja kolezanka, to troche szacunku do dziewczyn.

*Wube* 14-08-2007 12:59

No wlasnie troche szacunku do niego i do niej ; o i sie nie dziwie ze niechce miec takich kolegow... ; o

Lockhart 14-08-2007 13:56

Zemsty Nadejdzie Czas

yongg 14-08-2007 14:46

Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg

Kikossss 15-08-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1602905)
Sezon łowiecki na mojego sorka otwarty kto pierwszy go upoluje i wykmini jaki nick ma moj sorek dostanie nagrode ;] Sezon trwa tylko 2 tyg

Lili yong ;<

yongg 15-08-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1603960)
Lili yong ;<

Jeszcze pozostało go upolowac ;]

albert0 15-08-2007 02:17

@up

Ujebalismy ci 113rp jak kaczuszke, co za problem z 50msem? :>

Edit:

chlopaki, zbierajcie szybciej ekipe bo Holy Elements/Crysis/reszta noobcharow siedzi w pz'tach

@Lockhart

Też zbieraj koleszkóff, chyba ze zamierzasz gadac jak Vilum: "ZOBACZYCIE ZA MIESIAC ;)" 'OKEJ' !

yongg 15-08-2007 12:17

UP Jak ja się tym przejąłem :D wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.

Madreth 15-08-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1604326)
UP Jak ja się tym przejąłem :D wbiliście mi palka w mapkę, pz był zrobiony specjalnie bo mi się nudzilo więc nie pierdol tylko baw się zemną bo ja gram i się świetnie bawię, i nie bądź taki hardy, trochę szacunku do ludzi, i dystansu.
Tak się dziwie czemu podchodzicie z taką złością i agresja do tej gry już wam się głowach pierdoli od tego, mniej pierdolenia więcej ruchu to wam dobrze zrobi.

Targowek, nigdy nie slyszales o tym? :confused:

Szczuru.pl 15-08-2007 16:19

Oj Miku I Wube.....

Wydaje się wam, że te istoty zasługują na szacunek, owszem było tak przed pól roku ale czasy sie zmieniły i ich zachowanie również. Ja uważam, że po prostu piszecie takie rzeczy bo to JA je napisałem. Nie przekonaliście się nigdy do mnie i skoro nie udało Wam się to do tej pory to chyba jest już za późno. To co do mojej wypowiedzi na temat pontonów. Po drugie nie pi****l za przeproszeniem, że nie udzielam się w grze, bo do tej pory moja gra polega na codziennej, jednogodzinnej wizycie w kafejce....

Mimo wszystko mam nadzieje, że więcej nie będziecie mi wytykać moich komentarzy bo szanuję Was i was nie krytykuję : ) Pozdro

@Young

Pierwszy raz słyszę o tobie i wypada się mi Tobie przedstawić : Cześć, jestem Widakey znany jako Szczuru, idziesz do pieca :D Miło było :D

Na razie pracuję do końca Sierpnia i na Wrzesień komp będzie już na bank i zacznę odrabiać deda na rocie :D Till the next time :D

yongg 15-08-2007 16:33

Jeśli o mnie nie słyszałeś to tylko nasuwa mi się jedna myśl<nowy nabytek albo jakiś kumpel ci chara oddal >moja pamięć mnie niemylni miałem z tobą styczność w przeszłości. Zima się zbliża więc w piecu będzie ciepło i przytulnie.
A ja jestem znany jako Yogi aka Marcin i jak ci sie znudzi to tez cię ugoszczę w moim piecu MIło było :D Brun brun

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1604532)
Targowek, nigdy nie slyszales o tym? :confused:

Dzielnica jak każda inna na każdej szerokości geograficznej rodzą się idioci, normalnie kojarzącego człowieka tez tam można znaleźć.

*Wube* 15-08-2007 18:38

Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o

Scroopy 15-08-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1604326)

Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.

Martinesz 15-08-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1604872)
Oni nie podchodza ze zloscia do gry tylko do Ciebie, bo maja bardzo duzy powod ale nie bede sie wypowiadac na ten temat.

najwiecej gadasz, a gowno robisz :|

Szczuru.pl 15-08-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1604863)
Szczuru nawet nie chodzi o te wyzwiska i wogole ;p Seq to nasz rl ja go bardzo lubie i nie wiem dla czego go tak gnebicie, rozumiem macie jakies tam zale do niego no ok, ale jak juz go raz zabiliscie za saperowa to moze wystarczy a nie potem jeszcze Skrz go zabil i robi mu wielki pa... mieliscie tego pinga jak kazdy od niego oczekiwal? wydaje mi sie ze nie ; o

Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : ) Nie jestem od was, niedawno to sobie uświadomiłem, że poprostu dla was jestem obcym który was poznał na rl :D Muszę z tym żyć, mając nadzieje, że kiedyś się zmieni : ) Spadam z kafejki. Bye

@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

yongg 15-08-2007 21:51

No co to coś cienko było z tym moim noliferowym hardkorowym graniem w tibie ze sie nie uwidoczniłem, 3lata na marne ;p bo miałem taka cichą nadzieję ze mnie zauważysz aż idę sobie coś zrobić, parówki na ciepło zastąpią mi twoją niezwróconą uwagę na moją osobę ;]
Jak mi teraz smutno ze mnie nie zauważyłeś - NOT ;]

*Wube* 15-08-2007 22:26

No dobra mniejsza o to nie mam checi tracic nerwow przez Was ; o dopki mnie nie zdenerwujecie na rl to jestesmy kumplami ;p

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.

Check_yourself 15-08-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1605060)
Checz to mogę Ci dać własnej produkcji ssa jak Seq mówi, że mnie ojciec bije w domu. Is it not enought to die? pozatem o tym dedzie się dowiedziałem w chwili kiedy scroopy mi puścił filmik u siebie i o ile mi wiadomo to nie padł on z mojego powodu bo z mojego powodu skrzat by go nie zabił, bądźmy szczerzy wystarczył mój mały błąd a wyzywał mnie od pojebów to nie sądze aby za mojego ojca zachciało mu się go zabijać : )

* Drogi Szczuru. Nie wnikamy jakie sa stosunki pomiedzy Toba a Twoim tata ale, jak jest coś nie tak to sa takie osrodki albo centrum pomocy. Tam napewno Ci pomoga jezeli masz jakies problemy w domu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1605060)
@Young

Gram Widakeyem od dawnaaaaa i szczerze mówiąc nie pamiętam abyś się w tej grze jakoś mi uwidocznił. Pewnie jesteś jednym z nolifów, którzy : RL - NO, FRIENDS - NO, TIBIA - YES

* Tak grasz Widakeyem od dawna. Ale moj kolega co Ci go dawno temu sprzedał postapil jak kompletny deb** sprzedajac go takiemu idiocie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1605187)
Huh? Kto zaczol pierdolic od samego poczatku "ponton ponton ponton~" i tak w kolo. Widac ze albo masz jakis kompleks albo jestes niewyzyty. Ty uwazasz ze jestes super elo pro? Screen: http://img177.imageshack.us/my.php?image=szczuruvv4.jpg
Zauwarz ze wy*******asz sam z tekstem do niej ona nic ci nie odpisuje.

* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce :P

Cytuj:

Widakeyem grasz od dawien dawna ale kto wbil 91-100 to nie wiadomo czarna dziura nie?

* Co do tego powiem Ci Szczur mało to ze kopiłeś postać to jeszcze koledzy muszą Ci pomagać grać. Porażka ...... ;(

Cytuj:

Pisze tutaj ostatni raz poniewaz jak zwykle do szczura nic nie dotrze on wie najlepiej i moze nam pozucac swoimi tekstami piec.

* Przeglądając forum zauważyłem ze słowo "piec" stało sie bardzo popularne. Szczególne w ustach TGK TEAM (jak to groźnie brzmi). Uwaga żeby w czasie dokładania do niego nie włożyć raczek za daleko bo sami wylądujecie w PIECU

Btw: Moze przezwisko "Szczuru" pochodzi od Twojego nazwiska ale jakos kojarzy mi sie z Malym, chudziutkim, wystraszonym (kiedy ma klopoty) chłopcem, ktorego w szkole kolezy nie darzyli wieksza sympatia. Mozna wrez powiedziec gnembili go.
Sory jak nie mam racji nie widzialem cie nigdy na RL.

Made by Check_yourself ^^

yongg 15-08-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1605245)

p.s Yong nie wiem z czego sie cieszysz ; o jestes juz skoczony na tym swiecie mnie by to nie bawilo

tyle narazie.

A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła :D chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.

*Wube* 15-08-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yongg (Post 1605295)
A co mam płakać ? nie przywiązuję większej wagi, a mówiąc ze jestem skończony co masz na myśli? Przed ostanie dni logowałem się pogadać a tego mi jeszcze nikt nie zabrał i ten wątek gry dla mnie nie jest skończony. Domyślam się tylko ze związałeś sie uczuciowo z tą grą i ciężko by ci było zrezygnować a plotka o furorze mi całkiem ładnie wyszła :D chris dostał chyba szału ze szuka z kim zrobiłem WT ;] kupa śmiechu jak ten człowiek się wczuł.

Niby racja gra to gra ;o a ze jestes skoczony to chodzi o to ze nic juz nie mozesz ; p hmm ja sie zwiazalem? haha dobry zart nie gram juz od nie wiadomo jakiego czasu a jedyne powodu dla ktorych tu wchodze to przez rl kumpli co tylko gadaja o tibi i ze siedzie w chacie i sie czasem bardzo nudze ;p

Scroopy 15-08-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1605018)
najwiecej gadasz, a gowno robisz :|

Napewno wiecej od Ciebie i milcz bo z Toba nie rozmawiam ;x

Kikossss 16-08-2007 03:53

Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe

Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.

Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD

A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).

SeQ_PL 16-08-2007 04:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1605604)
Co do sytuacji między nami Seq pokłóciliśmy sie o grę jednak szanuje cie w Rl i nie odważył bym sie ciebie uderzyć choć byś mnie zrookował jak ci napisałem w czasie ostatniej naszej „bitwy” na Edron " w Rl cie szanuje ale w grze nie" mam nadzieję, że to zrozumiesz.

Mhmm jakby Ci to powiedzieć nie rozumiem ponieważ w grze jestem tą samą osobą co na rl i to chyba w zasadzie nic nie zmienia. Tym stwierdzeniem zaprzeczasz sam sobie. I takie pytanie do Oven jaki jest reason ze Yong pada?

*Wube* 16-08-2007 09:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1605614)
Mhmm jakby Ci to powiedzieć nie rozumiem ponieważ w grze jestem tą samą osobą co na rl i to chyba w zasadzie nic nie zmienia. Tym stwierdzeniem zaprzeczasz sam sobie. I takie pytanie do Oven jaki jest reason ze Yong pada?

Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P

Miku 16-08-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1605676)
Seq, wiesz jak to bywa jestes troche u wladzy to za duzego reasona Ci nie trzeba chociaz dokladnie nie wiem dlaczego padl ; P

lael, mieli powod i to bardzo powazny, wiec nie pierdolcie ze przez wladze --

Martinesz 16-08-2007 10:54

Jedno pragnę Wam powiedzieć, gdyby nie Seq to nie bylibyście w CF (EiV)

*Wube* 16-08-2007 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miku (Post 1605744)
lael, mieli powod i to bardzo powazny, wiec nie pierdolcie ze przez wladze --

Traz ty nie "pier***", chodzilo mi ogolnie i napisalem ze nie jestem pewien ; ) hmm tylko cos mi sie wydaje ze Bolter i Sorcererr byli predzej w EiV niz Seq ;)

Madreth 16-08-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1605604)
Pierdolicie głupoty co jak co wyzywajcie sie ja expie i padam lotuje rary i trace chajs na blessy czarna dziura bez wyjścia hehe

Co do Seqa n/c nie obchodzi mnie co z nim się dzieje kto kogo wyzywa. W tych 2 dedach nie tknołem go ani razu ,nie mówię, że się nie cieszyłem ani, że skakałem z radości po prostu wyszło jak wyszło.

Jeśli chodzi o Tgk myślcie co chcecie nie mówię ze jesteśmy kozaki jak nie wiem co ale nie jesteśmy skończeni. Wszyscy sie z nas śmiali Wielki Tgk team a teraz co ? My gramy ,zabijamy, bawimy sie a (psk , Partyzanci + vilum i spółka) którzy sie z nas śmiali niestety opuszczają świat.

Jeśli chodzi o PIEC to jest nasz okrzyk jak kogoś bijemy bądź ubijemy XD tak jak gdzieś tam maja SPI xD

A i do pana Fratena byłeś na tsie mówiłeś gówno możecie blablabla a nagle ucichłeś czyżby nasz mastah pvp opuścił Server TITANIA ? płaczemy za tobą :* pozdro może pandoria dojdziecie tam do władzy (Życzę wam tego).

Mmmm, nie mowilem ze gowno mozecie nie wiem te cale wasze osiedle sie opiera na jednym wielkim klamstwie, chamstwie i chuj wie jeszcze czym.
Niestety nie ja zawinilem ze nas wypierdolili z serwera lecz sila wyzsza ktora podejmowala z dupy decyzje podczas glownego wara na titani w skrocie spierdolila sprawe i dlatego zostalismy wyjebani. Wszystko ma swoj poczatek i koniec ja z tego korzystalem dopoki moglem i sie cieszylem z gry gnojac niektorych ludzi ktorzy na to wyjatkowo zaslugiwali, i ta gram na pandori bo nie widze sensu kisic ogora na titani chodzby dlatego iz EiV ma juz za duze lvle zeby sie bawic w wary przeciwko nim a nie chce mi sie robic chara na 160 lvlu zeby miec jakiekolwiek szanse na wygrana;]

Kikossss 16-08-2007 14:23

Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq

Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.

Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.

Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.

SeQ_PL 16-08-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1606051)
Martinesz żeś DOJEBAL hasahsgdahsdgahsdgahsdgahsd
To my namawialiśmy do dołączenia Seqa bo chcieliśmy more rl w guildi i nie chcieliśmy by wam płacił . Racja Wube ja i skrzat byliśmy jako 1 z naszej ekipy w Eiv next był Widakey ,Paweł i na końcu Seq

Jak byś nie pamiętał my byliśmy w Eiv a Seq z Ib zapłacił Partyzantom za wolność. O ile sie nie mylę.

Wiec martinesz nie pisz tutaj już bo sie ośmieszasz idź na Pandorie.

Sequ ale gra to gra w grze każdy zachowuje sie inaczej niz. na Rl to normalne emocje + dzieli cie odległość a na rl jak stoicie przed sobą czujesz sie całkiem inaczej wiec nie łącz Tibi z Rl może jesteś ta sama osoba ale inaczej sie zachowujesz miedzy innymi ja tez.

Rl to Rl ok ale niezmienia faktu ze nie dalbym twojego ip ani numeru acc nawet jezeli by sie okazalo ze zrobiles mi jakies swinstwo (hack itp.). Bylo duzo okazji zeby sie na tobie odegrac chociarz by przez to ze napisales kiedys na public channelu kurwa, sytuacja z GM, itp. Gdybym mial naprawde tobie i innym uprzykrzac zycie to bym porpsotu dal numery od widy itp. ale nie zrobilem tego. Macie te swoje ping ataki? Niemacie i nie widze powodu zeby mnie oskarzac o takie rzeczy pozatym twoje ip jest wszedzie nawet na gronie na ktorym masz znajomych, msn, gg, itp. Wyszedlem z cf bo mialem dosc tego po tym jak sie do mnie przyjebales o Heiopei. Wychodzi na to ze ten "ktos" jest dla ciebie wazniejszy niz rl (podejrzewam ze juz nie jestesmy rl jak to stwierdzil ktos) bo przyjebales sie pomimo ze zalatwilem z nim sprawe (pozdro Elvaka chociarz raz pomogles mi _/ ). A pomyslec ze zaczelo sie o glupiego TS'a a teraz doszlo do takich rzeczy.

Kikossss 16-08-2007 15:31

O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.

A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl.

bez sens.

Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^

Emok 16-08-2007 16:31

Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa...

SeQ_PL 16-08-2007 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikossss (Post 1606175)
O heiopei tak bo pomyslales ze wszystko mozesz i niechciales podac mi powodu podal byś mi powód wszystko by było ok nawet gdybyś powiedział ze ci się wbił na expowisko czy co tam inneg oale ty robiac mi na złość niechciałeś mi go dać wiec ja zrobiłem na złośćtobie do tego co dalej sie wydarzyło wsumie nieprzyłozylem palca.

A jeśli uwazasz ze juzż niejesteś moim rl twoja sprawa to twój wybór ale pamiętaj ze tej gry się niemiesza do Rl i dziwie sie twojemu postepowaniu nie domnei ale do inych jak np do alberta potym jak zaatakowal Sidhe na noobku powiedziałesś ze o glupiego ludzika w grze stracił u ciebie wszystko an rl.

bez sens.

Ja sie nauczylem po tym jak chciałem Mika lać naszczeście mnie opanowal on sam paroma słowami. Sorry Miku i dzięki.^^

Czy wtedy napisalem ze stracil u mnie wszystko na rl? Nie poprostu stracil moje popracie w tibi na rl nadal go szanuje w kazdym razie i tak jego zachowanie bylo nie na miejscu. Wracajac do Heiopei to chyba mialem powod i nie musiales pytac ciagle. Mogles jego zapytac skoro tobie sie poskarzyl prawda?

Szczuru.pl 16-08-2007 18:13

* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

A ile końcy ma 2 i pól kija?

Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD

Madreth 16-08-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1606297)
Bolter masz u mnie szacunek.
Kurwa, nie podniecać się tak tymi pikselami. To ma być zabawa...

Przestan mu lizac dupe ty maly spierdolencu;]

Emok 16-08-2007 22:05

@Fraten

Hehe, nikomu dupy nie liże.
Boltera nie lubię i się tego nie wstydze, ale szacunek u mnie ma. Za co? Powinieneś się domyśleć większy spierdoleńcu.

Szczuru.pl 16-08-2007 22:06

O wlaśnie zakusiłem kompa w biurze u ojca :D chyba będe tu mykac w tibiaszke :D

Co do TGK to dla mnie jest to miłe miejsce gdzie zawsze można pogadać przy piwie o rózych sprawach nie tylko o grze i czasem jakis przypal sie zrobi :D :D Ja nie mieszkam co prawda na tgk i nigdy nie mieszkałem, ale w wyniku pewnej sytuacji poznałem z tamtąd wielu ludzi i nie żałuję choć niektrórzy maja mnie w dupie z tamtąd. Poprostu respect panowie :D

p.s. panie też (sprzęt ogrodowy :D) wtajemniczeni wiedza :D:D:D:D

SeQ_PL 16-08-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1606436)
* No prosze jaka cicha woda .... Nie ładnie czyli widać ze roztrzasasz problemy o nic ... Wida nie badz na drugi raz taki pewien siebie bo kazdy kij ma dwa konce

A ile końcy ma 2 i pól kija?

Sory nie mam już czasu bo 19 sekund w kafi zostalo nara seq żal mi ciebie xD

Za to ja lepiej nie będę się rozpisywać na twój temat bo by powstał zbiór ksiąg większy niż encyklopedia.

Kikossss 16-08-2007 23:09

Dla twojej wiadomosci nie poskarzyl sie mi tylko pewna osoba otym mi powiedziala wiec chcialem znac reason lecz ty niechciales mi go podac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54.