![]() |
I znowu zaległa cisza :S. Piszcie coś, już nam tak dobrze szło :p
|
Cytuj:
Btw. ciekawe co robia cyber meg@ ( nelshok, elextrix, leoozenho, deosa~, druid da first) oni sa rl i nadal nie maja gildi. Maja nawet dosc duze lvl wiec moze zrobia nowa i bedzie jakas nadzieja ze przeciwstawia sie ftp. Chociaz juz raz ztchorzyli potym jak zabili astixa, poznije za to jakos zaplacili i musieli wyjsc z xxx ~ a ja juz sie cieszylem z wojny ;< Sry za bledy xd EDIT: Co do Cyber mega wlasnie wstapili do Ftp ... |
nvm
(znaki) |
@up
Za takie coś powinni mu urwać jaja i zbanować ... Tylko jedno mnie zastanawia , czemu gm nie może poświęcić tych jeb**ych 10 minut , zalogować się na silvere i zrobić porzadek :( |
@Brechozor
ja tez moge napisac ze padlem :D kick na barbarianach A co do tego ssa... Porazka! nie wiedizalem ze oni mają az tak spieprzonął psychike!! Moze jakichs znajomy chce kupic frycka? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=230025970 |
Cytuj:
Aug 26 2007, 14:11:25 CEST Died at Level 59 by a gargoyle X( Aug 25 2007, 13:32:12 CEST Died at Level 59 by a scarab ;( A ja chcialem 60 lvl tylko :P |
Ehh widzę że na tej Silverce nic ciekawego :P
|
;p
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30008 <---- scrapper arena by me :)
moze zaden ze mnie pg ale sie udalo;p PS.prosze sie tylko nie smiac jak zamiast sd walnalem 2 razy mas resa;p |
Silvera wybiera sie na POI... :)
400k gracz spoza FTP, 200k gracz z FTPA, 100k gracz z FTP, czy jakos tak.. |
To sobie zarobią, ale miało być jutro i teraz ustalili nową datę.
|
Cytuj:
Aug 27 2007, 14:06:17 CEST Died at Level 37 by a vampire Aug 27 2007, 13:39:34 CEST Died at Level 37 by a vampire :cup: 1-szy ded od kicka 2-gi dostałem jakieś dziwne combo.. Trochę wk**wiony ale nic tam , jutro się odrobi :D |
@Mendolina
28 czy tam 27 sierpnia to była nieoficjalna data poi, a teraz napisal o tym na forum sokkz dow że idą 23 września więc teraz pójdą. Szkoda że mi się kończy pacc w połowie września a tak to bym może se poszedł z nimi :( |
No cóż jak wszyscy to wszyscy...
Aug 27 2007, 18:36:50 CEST Died at Level 34 by a vampire |
Cytuj:
|
Yea POI na silverze rox... ale poje ... bało ich chyba ze tyle trzeba płaci... aff ;/
rozumiem jak by się płaciło ta kase i oni by all wyczyścili a nie że płacisz do tego tego twoje weste ... a jeszcze nie daj Jah jak by się padło... aff |
Cytuj:
Ps.: The guild will select the players who can go, not everyone will be allowed to go. Ps2.: If you will work on the quest (blocking, shooting…) you don’t need to pay. For example, Lord Arpas, Lerickzenho, etc. Ps3.: If you die for FTP’s fault during the quest and we finish it, you will have your money back." Ekhm tzn ze jesli padniesz z jakiegos bledu FTP to zwroca kase, a jak ze swojej winy to bb... (Zrodlo: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1800352) Ciekawe tylko czy to nie blef ^^ |
|
@Up
Kolejny Polak 70+!!!:cup: GZZ :D Jak sie sprezysz to moze na POI sie zalapiesz o.O jak narazie wijasz lvle szybko to moze ci sie uda o.O go go go :) Co do mnie to retired dalej.. tzn to co zwykle xD |
@Kacperka
Hehe thx, ale na tym koniec...narazie...a po za tym nie zrobiłbym bym poi bo 11 dni pacca :P. Zreszta gdybym miał wolny czas i gdyby komp był tylko dla mnie jak w lipcu i połowie sierpnia to bym wbilł jeszcze do końca wakacji z 75 lvl. No ale cóż, nie gram żeby być najlepszym, gram tyle ile mogę i tyle ile mi sie chce :). Tak wogóle to ty aktywuj już pacca i bierz się za lvl wreszcie :P |
a moze by tak poczekac az unas troche bedzie 80+ lvli dobrac do tego ekipe i dobrzc do tego ludzi z forum i sie udac... marzenia ...
|
@Zajebundo
Wiesz co to PoI? Tam potrzeba najlepiej 3 blokerów 150 lvl+ w zależności od shooterów. |
Cytuj:
edit: zapomnialem dodac ze padl :D |
Cytuj:
wez sie zastanow dziecko ... Zreszta gdybym miał wolny czas i gdyby komp był tylko dla mnie wolny czas to i masz ;d bo kolegow w rl nie ma ;( ale w tym problem ze pewnie braciszek gra wiecej niz ty a ty zabilbys go dla tibi zeby tylko wiecej grac.. zal mi takich jak np ty , vake... gralibyscie najwiecej ile mogli !!!!11111oneoneone!!!!!11 tibyaaaaaaaaaaaaaaaaa rzondzi yoyoyo jojohjo elo elo kul ziom nie? zastanow sie co mowisz i nie kozacz .. a potem pisz dziecko kkthxbye zara bede komenty typu mendolina albo vake " wez sie odwal podaj main chara ble ble "... ale to prawde pisze poprostu tibia jest dla was zyciem ... bye |
@up
Nie zebym sie wtracal ale... co ty do nich masz? to ich zycie i niech robia co chca a ty nie jestes ich matka aeuhaeuhaue btw padaj main chara 8o <lol2> |
@fajfusie
Większej lamy od ciebie nie widziałem ;d, myślisz, że grałbym 15h dziennie? Jakoś miałem połowe wakacji kompa wolnego i biłem lvl jeden na dzień kiedy mi się chciało. Kozaka zgrywać potrafisz i mówisz, że nie mam kolegów w rl? Widać ty nie masz bo się zgrywasz na innych bo w rl ciebie nikt nie lubi :baby:. Nie zaśmiecaj tematu nubku, nigdy nic nie osiągnąłeś w tej grze a uważasz się za wielkiego pro. Czyżby zazdrość?^^8o Edit: Deatharaz Banished: until Sep 24 2007, 02:52:22 CEST because of account sharing :cup: |
Kiedyś to dużo grałem, ale teraz znacznie mniej, wczoraj grałem max 3h nie wiecej i wbiłem +250k~ expa, trza poprostu umieć grać, a nie że jak ktoś dobrze expi to odrazu gra po 10-15 h...
btw, wczorajszy lvlek ; p http://img249.imageshack.us/img249/6808/107lvlgz2.jpg |
@ped*le
Nawet mnie nie znasz a pierd*** głupoty, nazywasz kogoś dzieckiem a sam nim jesteś, bo nie sądzę, żebyś miał więcej niż 15 lat:baby:, bo zazwyczaj starsi nie są tacy poje*** i nie wylatują z takimi tekstami a tym bardziej bez powodu. A jeśli mnie znasz i ja cię znam to powiedz kim jesteś, a nie z twoich idiotycznych nicków piszesz i zgrywasz kozaka:baby:. |
@up
Nikt cie nie kocha;( szkoda mi ciebie lamusie... |
peace and love plz :evul:
a to mój dzisiejszy awans :cup: http://img339.imageshack.us/img339/9947/uo0022fw3.jpg |
@up
Gzz :cup::cup::cup: |
|
@up
gz all :) @Seliar przegon mnie wreszcie a nie sie qwa obijasz -.- |
Cytuj:
|
Koledzy i koleżanki, znajomi, przyjaciele, bratnie dusze i wrogowie. Polacy, Tibiańczycy!!!
(ale wstęp) spomóżcie mnie w ukończeniu addona. Kupie wszystkie silki >>> 23:53 Wiadrociag [83]: BUY ALL GIANT SPIDER SILKS<<< piszcie na wiadrociaga p.s. up gz all avansow |
Ej nie ma moze ktos zamiaru zrobic sobie assassina bo mam 10 demon dustow na sell:)
|
@Seliar
oO Gratz A mówiłeś że nie wbijesz dziś xD @Potus 10:29 You see demon dust. It weighs 10.00 oz. It reeks of hatred and malice. Ty ^^ |
Kilkanaście minut temu GM odwiedził Silvere. Jak się dowiedziałem, ale nie wiem czy to prawda GM skierował pare zdań do FTP. Dam to co mi przesłal kumpel:
GM has given some advices for leader of Feel The Power guild. Silvera has got same problem to Amera(destructive behaviour slowly is transcending a limits). Leader has got warning and he is bound to do transfer for all members of guild about reducing or stop using power abusing towards players if they didnt deserve. Oo, przetłumaczyłem sobie niektóre wyrazy bo nie kumałem all. Ale i tak wątpie czy to jest prawda ale może ^^. Podobno też zajrzał na żółwie, ciekawe czy kogoś złapał na bocie :P:D Pytałem się Neuro czy coś wie to jak zwykle mówił że nic -.-' ale raczej wiedział o co chodzi tylko nie chciał powiedzieć prawdy ... |
@up
Skąd on to ma? o.O Wd. mnie ktoś se to poprostu wymyślił i tera każdy o tym plotkuje a to jest g**no prawda. Chociaż , kto wie ... @Edit You advanced from Level 49 to Level 50. ^^ |
oO 8o moze wreszcie GM sie zajmie tymi sku*wielami i bedzie sens grac na silvie :D hail ftp! ;) loool :D hah..
Gratuluje wszystkim! Gz Gorti! jedziesz tym pallkiem ostro GOGOGO 100lvl ;) To tyle. Pa :baby: |
Cytuj:
Tyle że knightem wbiłem 50 xD Btw. Mam nadzieje że nikt nie kupi frycka ... I wrócisz :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |