![]() |
I teraz bedzie pelny nick Aro aka papa arcania
|
Może Lindlay wypowie się coś na temat wojny ? Bo jestem ciekaw jego zdania :)
|
To akurat latwo przewidziec
"Nooby!!111 my to mielimy spziegow my i kicki my mieli my i my przelismy wojne my bo mieli my kicki my i piszegow sell fresh oranges i ja mialem kicka na wovimusie wtedy a tamci co mialei hacka to ih shackowali i pozniej to juz bylo tak ze jak nie mialem many no to trudno bylo sio puszczac a jeszcze we i no puszczaj te sie na lagokicku no i wez wogole ty nie mow o co tu taj chodzi bo nie znasz ise i gowno wieszi tak to bylo no o to cala historia no i wlasnie o to tu chodzi no ale ja sie nie poddam bo ejesczey wygramy zobaczycie hackne aaty tibie podmienie mu hotkey uh z ue i zobaczycie 1!!11one!" |
.
Cytuj:
TTT wypowiedziało wojne DPFT... maja praktycznie wszystkie najlpesze lvle na servie a jeszcze z innymi guildiami sie kaleczą... to jest tak samo jak chce sie walić SOLO a ten drugi bierze kumpli.. Ludzie to tylko gra.. Ci co jeszce nie zdążyli sie zeszmacić to RESPECT a reszta to banda CHUJA :S. |
@Thuygioshok - jesteś durny jak sandały elfa :confused: przepraszam ale niestety naprawdę tak jest ....
|
@upup
Tak masz racje jestesmy zalosni :((( ale prosze nie bij ja no rl ile razy dostales orgazmu piszac tego posta? nie wieze ze masz wiekszy lvl niz 20 bo twoje inteligencja mnie przeraza :( ta wypowiedz lindlaya to of koz joke ale pan upup takie wlasnie pisze :/ i tak najlepszy ten kencostam ;d @down omg to nie bylo o tobie tylko ty 2 up -.- |
Nie podniecam się tak byle czym - nie doceniasz mnie :evul:
Nie mogę Cię bić na rl bo masz napisane że kupa jesteś :/ Cytuj:
|
No WreszŚcie KtoŚ Normalny
Jest tak jak mówi Koksik dokładnie tak jak on mówi 8o przeciez Leszczówa to teraz dla wielu ludzi zwykła szmata bo jest nią nie ma co ukrywac i co teraz bedziecie sie nabijac z Linda i TTT ale pomslcie nooby jak by to bylo gdyby w DPFT nie bylo KONFIDENTOW LESZCZU :S **** DRAGONBREATH itp na open spoko dostali w ciry ale to przez te dupolizowskie gildie a jak oni mieli sie wydostac z PZ skoro Konfident Leszczu juz pisal do stojacego 100 lat w miejscu z lvl Lukiego tzn do Aaty bo tam częściej można go zastać z 2 dniowym wyprzedzeniem kto co bedzie robil dlatego (Hakerzy/DPFT) wiedzieli dokładnie kto kiedy opuści PZ i wtedy jaka podnieta oooo nabilem FRAGA :S zal normlanie jak dzieci ....
|
Cytuj:
|
:s
Weź dupolizie sklej bo ci gówno jesze miedzy zebami zostało wiem ze napewno sie masturbujesz 3 razy po tym jak Aata do ciebie napisal "thx" za to ze za*******ales z wlasnego expa wpizde daleko po to zeby mu zanieść manasa ale nie musisz nam wyjawniać szczególów każdy wie ze DFPT to cioty np Bedurion co napisal na forum tibi :S ze Leszczu Konfi Ciota Łajza Szmata dobrze sie spisal w TTT :S ZAL i kto tu jest dzieckiem jak boja sie uczciwej walki ;/
|
Cytuj:
|
.
Cytuj:
|
Cytuj:
Honor ma sie tylko raz w zyciu i trzeba o niego dbac ale niektórzy o tym zapomnieli i juz do końca życia bedą tylko zwykłymi SZMATAMI KONFIDENTAMI ale co zrobic |
Cytuj:
|
.
Cytuj:
Ludzie czemu sie boicie powiedzieć co myślicie.... Czy to takie trudne?! :| Całe TTT woli wyjść z z honorem i nawet przestać grać na tym servie niż mają wam płacić... -----HAIL TTT----- to są ludzie HONORU |
ye
Cytuj:
|
Cytuj:
No coz ja na leszcza stawialem od poczatku, wkoncu nie jest az takim idiota zeby ujawnic backstabb dla jakiegos tam lolo volaso tylko...i skonczcie pojazd po nim, bo to tylko gra jest...typ zlapal zajwake na 007 i mu wyszlo...czapki z glow |
Kendran i Koksik,to co soba reprezntujecie na tym forum jest rownie zalosne jak wynik ostatniego opena... zal dupe sciska jak sie widzie comment "Leszczu cos tam cos tam" taka taktyka omg,jednak niektorzy maja ograniczony slownik/rozum i nie wiedza co to podstep etc. czytajcie swoje commenty zanim je wrzucicie bo zamiast cos tu przekazac madrego wywolujecie fale smiechu i to nie z powodu joke'ow czy czegos,a z zalosnego poziomu komenatrzy(no off,ale tak sie to k***a czyta;/)... ja osobiscie czekam na post Arma.Zastanawiam sie jaki bedzie,czy taki jak Kendrana i Koksika (zal) czy moze taki jak Tiusa na tibia.com (mam nadzieje ze bedzie w podobnym guscie)
|
według mnie Leszczu też dał dupy wywalając przyjażń z Tiusem do kosza...ale sam motyw z podstawieniem go był bardzo dobrze rozegrany <te posty Bedu czy Xeno przeciw Leszczowi na tibia.com>...szpiegostwo to jest cześć wojny i turtle pokazali jak sie to wykorzystuje
|
Kendran i koksik to jedna i ta sama osoba pisza posty minute, dwie po sobie, da sie zauwazyc podoboienstwo :)
nie musicie na siebie najezdzac to jest tylko gra, jedni wygrali drudzy przegrali, mi pozostaje zlozyc gratulacje dla dpft za wygrana wojne i tyle, a powiem wam ze co do przylaczania guild, to jesli ktos ma ochote to sie przylaczy, (wg mnie te wojny nie maja sensu, jakby nie bylo na co wydawac kasy i runek :confused:)i tak zrobilo sf i integra wiec gz tez dla nich, :) to tyle |
Cytuj:
jakby nie bylo... Lecha troche znam ;p i to ze jest szpegiem byla to moja 1 mysl... ale potem w ta zwatpilem ... i myslalem ze jest "sprzedajna swinia" ... ale dobrze ze sie mylilem ;] |
ale napieracie ze ares czy lechu spayowali do nas hmm z tego co wiem to bzdura pozatym jezeli by tak bylo to po wojnie by bylo w 1 tydzien ... no moze 2 a tak nie bylo teraz tylko zwalacie wine na to na tamto ....
zmiast powiedziec plany mialem ogromne , mozliwosci jeszcze wieksze , ale niemyslalem i tak sie zkonczylo .... zycie i pora sie pogodzic szkodami tylko osob ktore byly na tyle glupie aby uwiezyc ze ttt ma szanse wygrac wojne i sie do nich doloczyli takich jak np. k'k lub kilku innych ale przynajmniej troszkesie serv przeczysci :D ... szkoda ze te osoby tylkonie pomyslaly ze to moze tez byc taka mala podpuszka ze strony dpft aby osoby wrogo nastawione do dpft mogly sie ujawnic po przed dojscie do ttt , bo poniewaz jak by ich uroso zbyd duzo to moglo by bys to o wiele grozniejsze. No nic po wojnie , hiszpanie bez kasy , tiuso wakacje (i ma all gdzies z ttt) warszawa juz sama niewiezy i sie teraz zastanawia jak by to zrobic aby dalo sie jakos pograc itp. Mysle ze duzo ludzi sie nie ludzi ze pogra tutaj chodziasz sa i tacy ktorzy zaplaca i bedam ogli nadal grac ze wzgledu ze nie mozna wyludnic servera bo nie bedzie funu :/ no to tyle bo z nocki wracam i pora spac |
sorry za offtop ale chcialem tylko wyjasnic ze nie mowilem o tobie tsch wtedy tylko o Kendranie i Kosiku2 ;s
|
update
Dzisiaj update. życzę wam milej gry "D i zdobycia paru ciekawych przedmiotów oraz zrobienia paru questow ;]. Ja oczywiście sobie nie pogram...
|
Pamietacie jak leszczu poszedl do ttt to all na niego mowili ze jest sprzedawczykiem itp ??????
No to K***A sie okazalo ze jednak nie jest A tak btw zobaczcie ze w wojnach w rl swiecie tez sa szpiedzy i nikt im nie jedzie ze to szmaty itp tylko daja medale :P |
gz dla wszystkich z DPFT
szkoda tylko ze ja nie mogłem w tym uczestniczyc jeden dzien mnie nie bylo a tu koniec wojny hrhrr po sobotniej nocy komp na serwisie rutery popalnone tak wiec do uslyszenia dopiero w październiku po moim powrocie bb i powodzenia w dalszej grze |
Ale Zal
Po pierwsze Kosik to moj RL a po dwa Tiuso zadrwił lol a co mial robic jak Aata z Lukim wzieli cala kase z paymentow (wojna z BEACH) dla siebie i Aata wy*******al kazdego z expa na demcach to co mial udawac ze wszytko jest cool ZAL.PL to jest wlasnie postepowanie zalosnych malych dzieci. Niby to tylko gra ale grmy tutaj z prawdziwymy ludzmi i nalezy o tym pamietac kazdemy nalezy sie jakis tam szacunek nie zaleznie od lvl dlaczego wy nie potraficie sie przyznac do tego ze Leszczu i spolka jest zalosna bo sie boicie no ale wasza wola, mieli wieksze lvl wiecej ludzi i jescze takie cos ZAL wiec ja to traktuje tak ze oni juz na samym poczatku bali sie TIUSA i FOSFIKA skoro tak postąpili bo to na poczatku oni bili fragi tylko jak zaczeło sie sprzedawanie Leszcza to nic dziwnego ze przegrali .... no comment
|
Cytuj:
Szczerze.....mnie to rybka.;) |
Cytuj:
btw: We're here for take our revenge. Time to terror is comming... teraz Lindlay. Ciekawe czy bedzie lebszy od Tiusa. |
Cytuj:
Jesli juz mowimy o zabawanych sprawach Tiuso i Fosfik nienawidzili sie jak psy bo fosa wywalal tiusa z tomba jak expil na lya ly, a teraz wszyscy sa wielka rodzina? pfff Bili fragi? na noobach albo chodzili po ludzi we 2 sorcow i mysleli ze juz wojne wygrali identycznie jak w wojnie z beach... To co ty piszesz to chyba lind sobie na pomaranczach wymyslal... niewiem skad takie bajki wy bierzecie =/ |
o.o
Cytuj:
|
Co wy macie do Leszcza, tego nie umiem zrozumiec... To wszystko bylo od poczatku do konca ustawione chodz tylko paru ludzi w dpft o tym wiedzialo reszta myslala ze to sprzedawczyk... Dlatego szacunek dla nich...
Btw. Sizller Deleted:( |
eh, ale sie porobilo... do tej pory nie moge uwierzyc w to, ze leszczu wybral dpft a nie tiusa, ktorego poznal jak byl jeszcze noobem na ruberze, i od tej pory trzymali sie razem przez 5~ lat. ;) widac jak gra zmienia ludzi, zapominaja o uczuciach.. no coz, pozostaje nam walnac retired i czekac na nastepny war, jezeli kiedykolwiek bedzie. :) dziekuje wszystkim za mile spedzony czas, nawet wtedy, jak mnie bluzgaliscie wymyslajac coraz to nowsze teksty, no i zycze milej zabawy oraz szczerych i prawdziwych przyjaciol, ktorzy nigdy sie od was nie odwroca. :)
|
A no fakt .. niektórzy czasami się zapominają że to tylko gra i traktują to za poważnie. A co do leszcza i tiusa to obydwoje wybrali z kim chcą być ( leszczu wolał zastać z turtlami i walczyć z tiusem , a tiuso wolał walczyć przeciwko turtlom choć wiedział że ma tam dawnych kumpli z rubery ( Troy , Xeno , Leszczu , ja ). Jeśli sie przyjaźnili od ponad 5 lat to to sadze ze obydwoje nie będą traktować tego serio tylko potraktują to jako cześć gry.
A co do reszty z TTT to powodzenia w rl i na jakimś innym serwerze ( o ile będziecie wam się chciało grac jeszcze w tibie :) ) A co do przyjaźni to hm... jeśli ktoś naprawdę sie przyjaźni z kimś to napewno gra tego nie zepsuje. |
Singed ;D
Byc może wreszcie będzie spokojnie bez kolesiów ala PA ,wku***** sprzedawców pomarańczy itd :PP |
Przestańcie już jeździć lindlay'a, leszcza, itp.
@medek Szczerze to gra zmienia i to nie do poznania =( R.I.P T.S |
Cytuj:
Singed? Co zaspiewane? rofl, skoncz ziomek ;D @Pumpa dzieki za troske, ale szczerze sram na to gdy jedzie mnie jakis chlop ktory do konca zycia na rl bedzie siedzial przy swoim obspermionym kompie ... @Poyeman czemu mialoby mu byc szkoda czegos co jest jedynie pixelami w jakims wirutalnym swiecie? niektorzy nie wkrecaja sie w takie sprawy za bardzo, ale masz 15 lat, dorosniesz to skumasz ;] |
OMG naucz sie grać
Cytuj:
A tak pozatym to zycze wam milej gry po tym Update bo ja wale RETIRED (czekam na new world nie wiem czemu ale zawsze to pisze hheh) a co do Valdnorka też myśle ze nie jest mu żal bo moze i ma teraz ciezką sytuacje ale mysle ze bedzie czekał na nowe wojny i bedzie w nich uczestniczył a narazie pozostaje PZ :| i nie wiem czemu caly czas sie sracie do LINDA o te pomarańcze zazdrosciecie mu czy co bo nie wiem ?? __________________________________________________ TO TYLKO GRA DLA TYCH CO O TYM ZAPOMNIELI |
Cytuj:
A btw, ciekawe czy bylbys taki wyszczekany, gdybysmy wiedzieli kim jestes :\ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |