![]() |
Cytuj:
Jeżeli widziałeś kiedykolwiek jak 80 sorc ściąga 80 ryca na jedno UE (O.oo) a nie był to OTS to nałoże sobie pelerynke ,namaluje S na klacie i będe latał po dzielnicy . A tak po za tym to vis-owanie na 15 lvl-u to jest waste do kwadratu ,visowanie sie opłaca hum od 40 ? i to jak masz jakies tam nie najgorszy ml ... bo wtedy drogie dziecko są większe hity z visa proporcjonalnie do tego jak bijesz np. z inferno . |
Powiem tak : po 1 na teście widziałem knighta który podszedł do dragon lorda i ciach-800 bez żadnych czarów itp-wyoki bardzo levelowo knight.
po 2. Gwiazdki czerwone-assasins stars da się kupić w sklepie za 500 gp/sztuka i waklą po 700+ jak paladyn ma dobry skil i wysoki level po 3.Ten spear co się czaruje wraca sam do rąk gracza po wyrzuceniu i znika dopiero po jakimś czasie-czar kosztuje 40 many i mamy super speara z extra atakiem przez 3 minuty? jakoś tak-więc teraz palkowie mogą huncić z tarczą po 4. power bolty będą bodajrzę kosztowały 65 gp/za sztukę po 5. knight ma teraz specjalny czar "exori gran" który bije jak ue-zasięg czaru jest prawie taki sam i czar jest bardzo mocny po 6. są limity broni np. avenger sword-od 75 levela,Sov od 80 a fire sword od 25? Jakoś tak-co do ostatniego nie pamiętam po 7. Arena jest bardzo banalna teraz dla palków-kolega przeszedł na najtrudniejszym poziomie-potwór podobny do demona-coś ala bije po 700 mniejwięcej ale palek stoi z tarczxą i nawala czerwonymi gwiazkami po 700+ i tylko co chwila się ucha-banał po 8. z dragona wylatuje czasami miecz jednoręczny dla knighta co ma 40 ataku i wygląda jak urządzenie elektryczne-ma jakby kable?;p po 9. dobry sorc z 200 levelem bije z ue po 700-800? Tragedia po 10. palki są najmocniejsze bo walną gwiazką + czymś jeszcze i kolegi sorca nie ma;p po 11. knighci i palki mogą całkowicie się pożegnać z runami atakującymi-z hmm kolega 151 royal pall bije max 85 a z sd po 150-200 max wic teraz runy są tylko i wyłącznie dla sorców i drutów.radzę więc przed updatem sprzedać wszelkie hmmy,gfb,explo i sd po 12. ice rapier ma teraz nie 100 ataku a 60 ale i tak robi spustoszenie+exori gran=1k hp? może nawet ciut więcej po 13. jest nowa broń dla palków strzelająca strzałami itp ale nie widziałem jej osobiście-wiem tylko że jest po 14. podchodzi 5 palków do knighta z 200 levelem+ i bije go z czerwonych gwiazdek po 400+ hmm 2000 hp na 1 turę? knight nie ma więc szans po 15 jest jeszcze taka pół przeźroczysta speara ale też nie mogłem jej zdobyć-tzn kupic nigdzie czaru Podumowując? sorc potrzebuje ileś tam many na ue a wali z ue o połowę mniej niż dotychczas? dotyczy to takę innych czarów np. energy wave;p Kina teraz ze skilami 60 może bić smoka z fsa za 100+ |
Jeszcze raz ponawiam moje noobowskie pytanie. Czy link który podał albert02 http://img180.imageshack.us/img180/889/testaservasum to jakis keylogger??
|
@up
NIE!!! on podal link do gry, podmienil jego nazwe na to "img180.....testaservasum~" a ty kliknales to nie jest keylogger, dzieki temu ze kliknales w ten link on dostal cos w tej grze, pieniadze lub inne bonusy Cytuj:
a czy ty nie slyszales ze juz zmieniono dmg pallow / knightow? jeszcze pewnie zmienia lacznie ok 2-3 razy cos i mysle ze na poczatku max w polowie lipca mozna sie spodziewac tibii 8.0 ;> |
@Soulmann
to ty jesteś idiota, sorc dostaje 15cap... sprawdź sobie kozaczku a później obrażaj... dziecko neo :D |
Tak czy inaczej CS proboje wyrownac postacie. Jesli wyniki update beda niezadawalajace w nastepnym beda probowac to naprawiac...
Tibia to gra. Gra=zabawa btw. suchy- wczesniej ktos napisal ze na TS beda zmniejszone dgm sorca aby skupic sie na palkach i kina ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
wychodzisz na 8 lvl z rooka masz : 185 życia, 35 many oraz 470 capacity wbijasz sorcem 9 lvl masz : 190 życia, 65 many oraz 480 capacity Ile wynosi różnica w obu przypadkach ? A no tyle ile wynosi twoje IQ :baby: |
Cytuj:
Jego IQ........ |
Może mi ktoś podać linka do nowego clienta ?
Może gdzieś było ale ominełem. PLXX |
czy ktoś wie keidy będzie to update???
|
wczoraj . . . . 15 znakow
|
Cytuj:
tylko z kalkulatora na tibia.pl potrafisz korzystać... dziwnie że przed chwila wbiłem 17 lvl... jak miałem 16 to maiłem 5 cap wolnego po lvl 20... potrafisz policzyć czy kupić liczydło ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Update Update.... Tyle się mówiło o tym ale....
Czy będą jakieś zmiany na rooku?? |
Cytuj:
Saints jesteś nie na tym forum co trzeba po prostu :) Forum o OTS-ach jest na innej stronie . PS. Jakim cudem udało Ci sie wklepać 17 lvl ?! SZOK :D Byłem pewny ,że jak dotąd nie udało Ci wyjść na mainland ;p ,no chyba ze wklepałeś ten lvl na rooku ,ale tam tez 15 capa sie nie dostaje ... PS2. Jakie miasto jest stolicą Hiszpanii ? evul :evul: |
Gratulujemy Saintowi złowienia starego buta z kanału, tylko na tyle go stać. :)
@TibiaToDno Lepiej, żebyś zmienił Twój wiek, bo serio robisz z siebie idiotę. |
Cytuj:
dolicz do tego jeszcze SD plus ew visa :) czytanie do konca nie boli a nie przecztal poczatek i spamuje forum:baby: |
Cytuj:
|
ok spox tylko tak sie spytalem po prostu jestem ciekawy. hbys niedlugo juz jest prawie wszystko gotowe. a tych sorcow za mocno oslabili ja gram sorem wiec troche do dupy no ale to tylko ts jak mowicie raczje to zmienia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam tu konto od niedawna ,wcześniej tylko wpadałem pooglądać idiotyczne posty jakie niektórzy z użytkowników pisali ,no ale jak poczytałem sobie co ludzie piszą o balansie postaci ... sorry ale nie mogłem sie dłużej powstrzymywać :) Ja wiem ,że nie wszyscy muszą od razu wszystko wiedzieć ,ale skoro sie nie znają to po kiego wała to wypisują ? |
Cytuj:
Czytałeś co gość napisał? "Jedno UE i leży" Wspominał coś o vis/sd? Nie? No to zacznij myśleć. |
Cytuj:
|
Ale mi szkoda noobow co nic tylko tu spamuja z tekstami typu : dostalem 15 capa na lvl itp, co do balansu postaci to chcialbym obalic pare mitow ktore zostaly juz obalone przez innych uzytkownikow forum ale niestety nikt z noobow nie wzial sobie tego do serca:
po 1. power bolty nie beda kosztowac 6 gp od sztuki po 2. to test server a gm xadam na tutor forum zasugerowal ze balance postaci nie wyszedl w sposob zamierzony po 3. nie chce mi sie wierzyc ze bedzie tak ze knight zacznie bic po 500 a sorc po 100 bo to bylby absurd zwazywszy na to ze Sorcerer z samej definicji to vocation majacy najsilniejsze czary ofensywne i ogolnie jest to postac ktora najmocniej bije (zreszta craban sam napisal o tym na dedykowanym temacie tibia.com) po 4. wiem ze wielu z was drodzy uzytkownicy nie zna angielskiego ale tlumaczenie jest na tibia.pl w dziale newsow :] po 5. test server z nazwy oznacza ze cos sie testuje |
Cytuj:
Żeby nie było ,że jade cały czas off topem to pare faktów: Test Serwer potrwa około 2 tygodnie ,co 24-48h będzie zmieniana siła każdej profesji ,by znaleźć złoty środek. Więc ludzie którzy spodziewali sie update jutro ,na pewno sie zawiodą . |
Cytuj:
PS. to mój ostatnio post w tym temacie :p nie będę się się kłócił z mistrzami Tibi :D |
Cytuj:
|
@Saints
Wyjdź i nie wracaj. Ew. poprzestań na czytaniu tego tematu. Pisanie inteligentnych rzeczy po prostu przekracza Twoje możliwości. @topic Jak na razie twierdzę, że obrażenia profesji są trochę nie w porządku. Jeśli już chcą ulepszać knight'ów/pallków to powinni zostawić sorków/drutów w spokoju i zająć się tylko tymi pierwszymi. Update sam w sobie nie za bardzo mi się widzi jak na razie. Wg mnie było dobrze, sorc/druid - mała ilość hp, potężny dmg, palladyn - całkiem niezłe obrażenia i większa ilość hp oraz knight - słabe obrażenia, ale pod względem obrony - forteca. Jeśli ktokolwiek z Was brał kiedyś udział w wojnie, wie, że bitew nie wygrywa się samymi sorcami. Ktoś musi te sdki zbierać na siebie i chronić resztę, aby sd power mógł działać, więc nie mówcie, że rycerze są bezużyteczni. Co do expienia knightem. Czy aby na pewno jest tak źle? Rycerz na warlockach na demonie potrafi też ładne wyniki osiągać. Ma mniejsze waste'y i istnieje mniejsze prawdopodobieństwo, że się poskłada na combo od wrl. Podsumowując. Wg mnie, CIPowie niech zajmują się dodawaniem nowych itemów, czarów, potworów, map, a całą fizykę gry zostawią w spokoju, ew. niech dokonują lekkie korekty. Takich update'ów ja bym chciał i sądzę, że takie by wszystkim najbardziej pasowały. Pozdrawiam Piaty~ |
lol niech zostawia juz te hity knighta juz obnizyli o 15% i starczy , niedlugo tak obniza ze beda takie jak przed update i znowu przy skilu 76 bede mial rata na 3 hity z dragon lance , bo albo nie trafi albo trafi za 1 bezsens . sorkowi/drutowi niech juz dodadza te 10% do hitow i starczy i niech wkoncu zaladuja ten update!!
/\ Up - lol dobrze wlasine ze palkowie i knighci beda mieli duze hity a nie ze sork na pvp na 70 lvl moze ubic sobie 100 lvl knight a knight jak go bije to sie prawie nie przebija , sork walil przez dlugi czas wiecej od knight/palka i niech teraz to zmienia , bo sork moze sobie na spokoj wbic lvl dziennie na hydrach, dl , dragach itp a knight jak by chcial bic to musialby wastowac uhy !! |
Cytuj:
PS. Zmien nick i wiek bo zrobiles z siebie de*** w poprzednich postach! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Porównując 150 MS i 150 EK ,widać wyraźne różnice w praktycznie każdym aspekcie gry i to na korzyść maga. Balans profesji jest jak najbardziej na miejscu i jest potrzebny tej grze. Co do wojen ... hum ... przytoczy ci pewną sytuacje : Jak wiadomo na Aldorze jest wojna ,na jednym z OB(open battle przyp. red.:S) ,kilku z graczy ,którzy mają rycka zostali odesłani na noob chary ,bo nimi wiecej na takim OB mogli zdziałać ... |
Cytuj:
|
NIech to wyrownaja moze lepsze solowki beda na wojnie
|
Cytuj:
|
hahahah nie mogę ze śmiechu wy jesteście tak bezmyślnie i co z tego ze 200 master zabijał 80 knighta? KURWA ALE PATRZCIE ILE CZASU GRA TEN 80 KNIGHT A ILE TEN 200 MASTER WY BEZ MOZGI TEN I PATRZCIE ILE JEST LVLI ROZNICY -.-
|
może ktoś napisać do czego potrzebne są te lodowe klocki ??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |