Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Magcharadzdza 01-10-2008 14:47

Wreszcie Krin przejrzal na oczy :)
ps. Fagaro mowilem, ze bedziesz musial sie bic :)
Powodzenia dla Ciebie i reszty. Przekop im dupska

Snagoth 01-10-2008 17:59

Zabawne jest to ze niestety czlowiek w Tibii nie ma wyboru. ZAWSZE (mowie o naszym pieknym serwerze Eternia) po wbiciu wiekszego lvlu trzeba sie bic. Nie ma takiej osoby ktora cala swoja kariere Tibijska nie musialabys sie z kims bic, czy to w wojnie czy to scigajac maina, ktory ubil Cie secondem. Jest wiele takich przykladow, chociazby Magcha ktory wczesniej nie bral udzialu w zadnych wojnach, spokojnie bil lvl i wcale nie chcial sie bic.. ale Eternia nie dala mu wyboru. Teraz Krin i Fagaro ktorzy takze raczej nie brali udzialo w wojnach a jesli juz to dawno temu bo raczej sobie nie przypominam.

Somone 02-10-2008 00:25

chyba jednak nie do konca jest duzo osob z wysokim levelem ktore gdyby tylko chialy trzymaly by sie z dala od wojen ale one poprostu je lubia ^^ A Krin bral udzial w wojnach tylko ze ty tego raczej nie pamietasz stare dobre czasy :)

Snagoth 02-10-2008 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2283504)
chyba jednak nie do konca jest duzo osob z wysokim levelem ktore gdyby tylko chialy trzymaly by sie z dala od wojen ale one poprostu je lubia ^^ A Krin bral udzial w wojnach tylko ze ty tego raczej nie pamietasz stare dobre czasy :)

te czasy napewno pamietam, raczej nie pamietam tych wojen bo nie przykuwalem do nich wiekszej uwagi, wtedy mnie nie dotyczyly ;)

@edit
zreszta ja nigdzie nie napisalem ze takich osob jest duzo i zgodze sie ze sporo osob je po prostu lubi, chociazby Dece ;)

Somone 02-10-2008 10:53

wiesz mi raczej chodzilo o to ze ty napisales "nie ma wyboru" tylko chialem udowodnic ze ma :P

Somone 07-10-2008 11:35

Wydaje mi sie czy w wojnie sie jakis zastoj zrobil ? :P

Lazi 07-10-2008 17:33

Ile można? Muszą od siebie odpocząć xDDD

Lord Wlodek 09-10-2008 20:57

Ostatnia zamknięta bitwa na VDL zakończyła się wynikiem 7-1 i Byszen po raz wtóry stracił 200 lvl

Somone 10-10-2008 19:55

No i poraz wtory go odrobi. W tym tkwi problem DL oni nie odrabiaja leveli tylko je traca a niektorzy z Night i Dece maja juz wyzszy level niz na poczatku wojny

Mighty 10-10-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2292869)
No i poraz wtory go odrobi. W tym tkwi problem DL oni nie odrabiaja leveli tylko je traca a niektorzy z Night i Dece maja juz wyzszy level niz na poczatku wojny

Niekotrzy? xD Wszyscy co sa aktywni wbili conajmniej po 5 lvli jak niewiecej =D

Lord Wlodek 10-10-2008 21:20

Otóż to, dlatego ta wojna bedzie trwac aż do usranej śmierci...

Somone 10-10-2008 21:32

Pytanie tylko czyjej

Magcharadzdza 13-10-2008 17:27

Nie gram, ale powiem co mysle :P
Wojna skonczy sie dopiero wtedy jesli, ktoras ze stron zostanie zrookowana. Nie widze innej opcji :)
pozdro

Somone 13-10-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magcharadzdza (Post 2296096)
Nie gram, ale powiem co mysle :P
Wojna skonczy sie dopiero wtedy jesli, ktoras ze stron zostanie zrookowana. Nie widze innej opcji :)
pozdro

Tez tak myslalem ale .... mysle ze DL moze sie wykruszyc bo pare znaczacych osob chce quitnac a ci z Dece co byli znudzeni ta wojna teraz sie bawia i expia a na dodatek sobie walcza wiec DL w 100% dostarcza im tego czego oczekuja od tibi :P

Avhen 22-10-2008 16:54

Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale dodaje newsa że, wczoraj tj. 21 paździenika 2008 roku na nasz świat zawitał GM, i zbanował za używanie botów: Majare ( 207 ek dessesus), Sir Moto ( 108 ed night), Olley ( 183 ek night) ;p

Cytuj:

16:34 GM Virsaemna on Eternia [2]: Accounts of Majare, Olley and Sir Moto banished for 30 days for breaking the rules. Account of Lede banished infinitely for cheating. Play fair or get banished!

MCagliostro 24-10-2008 01:53

Witam wszystkich, z wrodzonej sympatii do rasy ludzkiej, wszystkich bez wyjątku.

Przebrnąłem przez temat od samego początku. Dzięki Didi za wyjaśnienie w jednym poście wszystkiego, co zamknęło głupie gadanie i spekulacje. Post był bardzo stary, ale podniósł mnie na duchu, że jednak ktoś pamięta fakty.

Krisu, bywaj, może się kiedyś spotkamy ;)

Kto lubi taplanie się w błocie zmieszanym z kałem, Eternia jest znakomita.

Kto ludzi czerpać z gry to co ona oferuje, musi isc gdzie indziej. Ja próbowałem, ale uniemożliwiono mi to na Eterni, szkoda, bo przezylem tam wiele i nie miałem zamiaru przestawać

Jednak, po obronie pracy licencjackiej w lipcu rok temu, nie miałem ochoty być online. Skutecznie mi to obrzydzono, ale już strawiłem ;)

didisek 24-10-2008 12:08

Ooo Witam Pana Michala :p

Milo, ze jeszcze pamietasz Nas wszystkich i Eternie :] Nie bede pisac nastepnego posta o tym jak bylo, co sie stalo etc, mysle ze ten temat zostal zakonczone dawno temu :confused:

Pozwol ze uzyje Twojego sformulowania, ktore mnie tak zawsze bawilo - Niezmieniajac faktu ciesze sie, ze moglam byc w "szeregach" Twojej "sekty" :D
Pozdrowienia dla Ciebie i Maxia

Somone 24-10-2008 22:09

Z tego co wiem to RO jest free no ale jezeli nadal chcesz probowac zagadac przeciwników na smierc no chyba nikt ci nie broni :)

Mighty 24-10-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MCagliostro (Post 2309123)
Witam wszystkich, z wrodzonej sympatii do rasy ludzkiej, wszystkich bez wyjątku.

Przebrnąłem przez temat od samego początku. Dzięki Didi za wyjaśnienie w jednym poście wszystkiego, co zamknęło głupie gadanie i spekulacje. Post był bardzo stary, ale podniósł mnie na duchu, że jednak ktoś pamięta fakty.

Krisu, bywaj, może się kiedyś spotkamy ;)

Wojna trwa, także dla RO, ona nie została dla mnie zakończona. RO nie istnieje, ale póki ja istnieje, na pewno nie zapomnę tego wszystkiego ;) Ta gra jest ciągle zainstalowana na moim komputerze, a ja ciagle mam quest do wykonania ;)

Kto lubi taplanie się w błocie zmieszanym z kałem, Eternia jest znakomita.

Kto ludzi czerpać z gry to co ona oferuje, musi isc gdzie indziej. Ja próbowałem, ale uniemożliwiono mi to na Eterni, szkoda, bo przezylem tam wiele i nie miałem zamiaru przestawać

Jednak, po obronie pracy licencjackiej w lipcu rok temu, nie miałem ochoty być online. Skutecznie mi to obrzydzono, ale już strawiłem ;)

/\ lul .

MCagliostro 26-10-2008 12:07

To mi Bysen zrobil kolejny raz niespodzianke i wojne zakończył :)

Moj quest pozostanie niedokonczony, mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy doznali krzywd w tej wojnie stana na nogi. Chyba czas odinstalwoac Tibie z komputera:evul:

@up

liczylem na szersza wypowiedz hehe

Somone 29-10-2008 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MCagliostro (Post 2311578)
To mi Bysen zrobil kolejny raz niespodzianke i wojne zakończył :)

Moj quest pozostanie niedokonczony, mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy doznali krzywd w tej wojnie stana na nogi. Chyba czas odinstalwoac Tibie z komputera:evul:

@up

liczylem na szersza wypowiedz hehe

Oct 28 2008, 01:50:40 CET

i znow fail

MCagliostro 03-11-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2314378)
Oct 28 2008, 01:50:40 CET

i znow fail

Myślę, że jakoś to przełknę ;)

Lord Wlodek 07-11-2008 14:25

I znów wojna xdd

Fagaro 08-11-2008 13:46

tak, ale teraz to nie PA i rządzą krwi dece/night, ale głupota i skrajna nieodpowiedzialność DL przyczyniła sie do wojny.

Somone 08-11-2008 16:54

o Fagaro dawno cie tu nie bylo^^

no i tego juz chyba nie mozna nazwac wojna wyglada na to ze DL quitnie

Ju(L)eK 08-11-2008 20:01

Bysen przyłapany na boceniu

Account Information
Banished: until Dec 04 2008, 20:53:43 CET because of using unofficial software to play
Created: Apr 09 2004, 22:48:36 CEST

Pozdro

Somone 09-11-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ju(L)eK (Post 2327763)
Bysen przyłapany na boceniu

Account Information
Banished: until Dec 04 2008, 20:53:43 CET because of using unofficial software to play
Created: Apr 09 2004, 22:48:36 CEST

Pozdro

i po co to wklejasz ? wklej tez seagala kor'maila i nie pamietam kto tam jeszcze dostal to jest poprostu bez sensu i tak 90% eterni botuje

Fagaro 09-11-2008 11:10

jeszcze majare i sir moto.

Ps, temat czytałem regularnie, ale nie było jakiejś dyskusji w której uważałem ze warto zabrać głos :P

Snagoth 10-11-2008 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2328217)
i po co to wklejasz ? wklej tez seagala kor'maila i nie pamietam kto tam jeszcze dostal to jest poprostu bez sensu i tak 90% eterni botuje

co jest bez sensu? wklejanie czy banowanie? Bysen jest jedna z najwyrazniejszych postaci ostatnich miesiecy Eterni wiec taka wiadomosc moze zaciekawic jak ktos nie gra i nie wie dokladnie co sie dzieje (like me, ale o majare wiedzialem akurat) a co do bana to pomimo ze lubie Bysena to popieram banowanie boterow ;)

Ju(L)eK 10-11-2008 23:21

@Somone.
"Eternia Wydarzenia ze świata Eternia"
Czyli mamy pisać o niczym i offtopować. Ty jesteś Bogiem i wszystko wiesz możesz itp. Myślisz, że będziesz fajny? Wiele osób może być retired i to ich zainteresować.
Pozdro, Tiger.

Xavelx 11-11-2008 11:51

@Snagoth

Zdaje mi sie, że Bysen zaistniał juz od wojny z RO wiec nie miesiecy, a lat :D

Mighty 11-11-2008 14:31

Bysen wypromowal sie w DL jeszcze nie tak dawno (czytaj 2-3 lata temu) nikt o nim nieslyszal jeszcze.

Xavelx 11-11-2008 19:52

W sumie to dla kazdego zaistnal inaczej np. dla Mighty rozumiem ze to bedzie duzo wczesniej, bo jak sie nie myle byles z nim w gildi w dl (nawet gdzies mialem screena z pod ab'dendriel). Dla mnie wypromował sie w wojnie z RO :P

Somone 11-11-2008 21:44

nie ma to jak demagogia co ? ale pewnie to za trudne slowo dla ciebie

Bikekrolik 11-11-2008 22:28

http://www.youtube.com/watch?v=zikFD...eature=related

tutaj stara wojna :) i jest pokazany miedzy innymi Bysen majacy 85lvl jak i inni czolowi gracze, ktorych postaci istenieja do dzis, inne zostaly zdelatowane, zhackowane cholera wie co jeszcze ale fajnie na to popatrzec ;] szkoda ze tak malo osob pamieta tamten czas chyba najlepszej tibi jaka byla.

Wtedy 100lvl byl high levelem, zreszta kazdy nowy 100lvl na serwie byl powszechnie znany a ja majacy swojego 40knighta moglem tylko marzyc o tym, zeby expic normalnie na venore dragon lair :D hehe az milo powspominac i popatrzec na czasy z usmiechem jak sie czlowiek jaral tibia i gadal o niej w szkole non stopa

pozdro :]

Mighty 11-11-2008 23:06

Bysen za czasow Revivalu to nie ten sam Bysen co gra nim teraz wtedy Bysen jeszcze niegral.

Snagoth 12-11-2008 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bikekrolik (Post 2332420)
http://www.youtube.com/watch?v=zikFD...eature=related

tutaj stara wojna :) i jest pokazany miedzy innymi Bysen majacy 85lvl jak i inni czolowi gracze, ktorych postaci istenieja do dzis, inne zostaly zdelatowane, zhackowane cholera wie co jeszcze ale fajnie na to popatrzec ;] szkoda ze tak malo osob pamieta tamten czas chyba najlepszej tibi jaka byla.

Wtedy 100lvl byl high levelem, zreszta kazdy nowy 100lvl na serwie byl powszechnie znany a ja majacy swojego 40knighta moglem tylko marzyc o tym, zeby expic normalnie na venore dragon lair :D hehe az milo powspominac i popatrzec na czasy z usmiechem jak sie czlowiek jaral tibia i gadal o niej w szkole non stopa

pozdro :]

agree ;) kiedys Tibia miala klimat.. a teraz szkoda slow

Xavelx 14-12-2008 00:00

no i war ;D

Lord Wlodek 14-12-2008 18:37

Znów to samo, omg.

Magcharadzdza 16-12-2008 14:12

Musicie sie przyzwyczaic, ze na debili nie ma sposobow :)
A Byseny to typowe tego przyklady
pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24.