![]() |
ehh..
Co też IT teraz odwala... Wielu z nas chciało sie bić w tej wojnie do konca ale zachowania IT wymuszają na nas zmiane zdania. Luki już nie panuje nad swoimi ludzmi. It pkuje na potęgę i to nawet nie noobkami : / Przykro mi ale tak właśnie "przegrywacie" wojnę nie szanując innych graczy. ~~ Torin |
ktoś wie ile pro od panova ?:P
dałem mu już jedne bohy, dam i drugie to moze na pro uzbieram... |
Cytuj:
P.S. o ile zrobia to do czego sie zdeklarowali, czyli lojalnosc do konca itp itd... :> |
hahahahahahahaha mam hunta ;< pomimo iz nie logowalem sie od tyygodnia :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<< dostalem smsem
|
nieudany mass na Banashee'iego
|
TO jest ten z malp?
|
Ciekawe jakie paymenty poleca o.O Luki pewnie dostanie 443783490k za to ze przez pare lat to on wygrywal wojny :D :D
|
Luki nie bedzie mial mozliwosci wyplacenia sie ;>
|
Cytuj:
zreszta to juz koniec wojny ? O.o |
to niech s*******aja expic zobaczymy czy taki koniec
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie tylko Panov bije, mnie bił np. Galithar, Fire Dragon Rage i jeszcze dwie inne osoby więc to nie jest odosobniony przypadek. |
Jutro upek. Tylko jestem ciekaw uhy czy nowe poty ;/
|
to wez mu nie pozwól wyjsc z pzeta i pisz do ludzi z lr oni beda wiedziec co zrobic:)
|
Cytuj:
1. luki niewygrywal wojen,zadnej niewygral,wygrali je ludzie w dptf,aata medi voronix ares i inni nawet alunir. 2. wojna ta byla mi bardzo nie na reke gdyz spora czesc int~ szanuje za to co zrobili takze lukiego i do niego zawsze bede mial respekt,poprostu kazdy popelnia czasami bledy luki popelnil 1 wielki pozwolil alunirowi traktowac membersow dptf jak psy, tylko czasami psy gryza nawet wlasciciela 3.najwiekszym respektem chyba darze netha i choc teraz stoimy po przeciwnych stronach ciagle go lubie;),troszezke pzresadzal chroniac dawne sf(mowie o niektorych idiotach) choc takze i tam sa osoby ktore zasloguja na respekt "np:rahszas" i sa tacy ktorych juz dawno bym z checia widzial stojacych w dp i tylko piszacych na trade"free itemzz blizz" jak np igusia tha~ ziuziek drumlar,doszedl jeszzce niedawno do elity banshee..no ale coz kazdy ma swoje 5 min..jego sie juz skonczylo;) 4.jezeli o moje stanowisko chodzi kazdemu dalbym sie wyplacic,hunted forever to najwieksza frajernia dla mnie jaka jest..choc przyznam sie szczerze ze nawet po wyplaceniu sie bede neiktorych gnebil;) 5.robienie PA i sciaganie bohow to taki skok na bangee na koniec,pokazanie ze jeszzce sie zyje...pod respiratorem(zalosne) kazdy chce byc zapamietany,jeden jako najwieksze UE pod dp w carlin,inny jako najwiekszy booter..inny jako najwiekszy frajer i noob(siemka banshee) tak na zakonczenie wojna sie jeszcze neiskanczyla choc teraz pewnie bedzie z 3-4 tyg pzrerwy gdyz inter~ malo co moze zrobic,ludzie odchodza,suporterzy widza ze tzreba brac nogi za pas a co najwazniejsze JUTRO WCHODZI PATCH i elfbot i ng pewnie niebedzioe dzialalo wiec inter~ juz kompletnie nic niebedzie moglo zrobic. ide siusiu bede pozniej;) * - dla idiotow teraz mozecie pisac o interpunkcji i ortografi i tak sram na was;) |
Cytuj:
|
@Notop
ale sie rozpisałeś o.O |
@Notop
A jeszcze inni jako wieczni gracze w tibie... ;) |
Cytuj:
poza tym czesc ludzi od nas expi i podejrzewam ze robia znacznie wiecej expa niz ludzie od was :> @notop na ódż śem pizadź po polzkiemó skont klikash? xP |
Cytuj:
|
patrząc na terroryzowanych graczy na arcani dzisiaj okolo 23 postanowilismy sie przyczaic na pk team interegrum i wpadlismy po chlopakow na ank dragi i wysiekalismy all.
Bardzo chyba sie zdenerwowalo z teog co mi wiadomo po ich reakcjach na ich vencie bo przpadly im looty ktore uzbierali z ludzi i niebedzie na blessy w niedlugim czasie zrobie luste dla ludzi ktorzy beda chcieli scigac ich noob charki aby niedac im odrobic lvlow na noobkach wraz z opisami jaki noobek to jakis main char interegrum Pozdrawiam all graczy i niedajcie sie zastraszyc huntem albo czyms innym wojna idzie ku końcowi i oni ja przegrywaja i przegraja wiec nikt was ani huncic ani protowac od niech juz niebedzie .... Typu Clapek ktory od 00 do 5 wnocy czekal w thais depo i straszyl all ludzi huntem jak nie zaplaca mu 10k albo i bohow zaleznie od lvlu zal mi chlopaka bo to pokazuje juz niemoc zrobienia niczego istotnego na servie ... |
To ze pa jest to normalne i ani leszczu ani luki nie sa wstanie powstrzymac ludzi od tego typu zachowania . choc przyznam ze u was w wiekszym stopniu jest to olewane.
Eti jak juz cos loot z pk leci na nastepne pkowanie a nie na blesy dla ludzi bo o to sie nie musicie martwic :> kase maja czym zarabiac , a jesli sadzicie ze dla was jest juz wygrana wojna to sie troche mylicie :) Pozatym wychodze z zalozenia ze jak juz ktos robi pa albo robil to niech nie krytykuje innych ( przyklad damoon tiuso albo chocby ty eti ( pamietasz co wyprawiales na ice wiczach ? )) |
ciesz sie poki mozesz Medi :-)
|
Taa... Paymenty to jedna rzecz , ale jak np. taki Shavenis z LA mowi do takiego 100+ ze mu kumpla hakna i ma tyle i tyle placic bo inaczej sie nie pogra... zal i bol ;| juz lepiej te bohy sciagac ;s :confused:
|
Cytuj:
A tak przy okzaji Medi kiedy 200? |
Cytuj:
nie wiem , nie gram w tibie tylko w wowa narazie wiec nie chce mi sie expic , ale nie martw sie mam niecale 200k na lvl :> Cytuj:
wiem , wiem bana zgarne niedlugo ;) albo hunta ;( , jestescie zbyt pewni siebie i to was zgubi :P , a nie sory macie damoona i tiusa ktorzy ostanio stwierdzili ze gdyby nie oni dwaj i wasi pomocnicy to reszta by sobie nie dala rady. |
Cytuj:
to samo tyczy sie waszej gildi wiec takie komentarze sa niepotrzebne. btw. Damoon mowił również "Jestem Królem Polski" |
Cytuj:
a wy bez niego to nawet tych 92 fragow byscie niemieli;) |
Ale jestescie chlopaki kozacy takie pociski leca ,że szok B) A tak na temat
to mimo ,że nie lubie ani tych ani tych to chyba lepiej uzywac elfbota niz dawac swoje passy jakiemus teamowi z innego servera (czytaj Hiberna) bo przynajmniej chlopaki strzalkami ruszaja ,a wy to juz nic nie robicie oprocz durych postow na forum. Elo |
co wy sie doczepiliscie kurwea hiberny czy tam kogo innego?
gdzie jest to kurwa napisane ze na nich grali ja pierdole. nawet jesli tak jest to obie strony maja cos do zarzucenia i nigdy sie tak nie zmieni p.s clapek mial druida sacramentos on nim teraz pkuje? wiem ze mial grubo ponad 60+ lvl teraz 55 ed i nikt nie wie ze to clapek? ja bm mu spokoju nie dal xd |
Naucz sie czytac ,a jak chcesz dupe poliazc to umów sie z Sue utlenisz mu dupe i bedzie komplet.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
nie lize dupy, nie wiem czy jestes o cos zazdrosny czy masz jakies kompleksy ? nigdy nie nasladowalem faytera, ale dam jego tekst " spinasz sie przez kabelek :)"? |
We offer health, spirit and mana potions in up to four sizes: normal, strong, great and ultimate.
Ciekawe co to te spirit i ile leczy ultimate |
<html><body><font color=red>rzal i bul powiem tyle, ja mam hunted od lr i CHCOM MNIE DED, dobrze ze nie moge na kompie siedziec bo by mi DEDUWE zrobili ;>?</font>
Cytuj:
CUSZ z tej okazji iz zostalem przypalany przy kompie <br><center>bd za 2 tyg xdd i BENDZIE WYMIOT OWNEJDZ</center>z tego co wyczytalem</body></html>dobra ludzie rzal mi was prosze was jak pisal mickiewicz Cytuj:
jak ktos mi zalatwi, abym placil komus kto nei jest plebem to zaplace, do marylin nie bd bo to rzal ludek |
@Eti
Cytuj:
|
spirit-300 many 400 hp
ultimate potion opowyzej 800 hp;] |
Cytuj:
|
Keruz Sorcerer
Apr 08 2008, 17:45:54 CEST Killed at Level 95 by Ralfons Bil Panov'a przed statkiem ank, tak sie skonczylo i Panov lotnal!! 17:58 You see an Amazon Shield (Def:32). It weighs 67.00 oz. Many gems sparkle on the shield. |
ten shild to chyba nie z tego 95ms?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |