![]() |
RecKey
2 pytania.
miałem hack, ktoś kupił domek na hacku tzn przelicytował i ja nie wiem który... w dodatku nie mam kasy żeby kupić ten domek, a nie chce mieć bana na kupowanie domków - co mam zrobić ? 2 pytanie: Już wyrobiłem rec keya, czy powinien mi on przyjść na maila? Na tibia.com znikła ta tabelka o zmianie danych. MSG me fast . thx |
gupie pytanie ale pytanie
dopiero raczkuje :baby: wiec moze mi ktos powiedziec jak sie uruchamia tibia cam ?? :)
|
@MarS
2. Po wyrobieniu reckey, pojawia się on tylko raz w ostatnim oknie. Musisz go wtedy sobie zapisać na karteczce/przekopiować do Notatnika i wydrukować. @Oskar111 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866 |
Ja miałem dośc dziwną sytuacje...
nie wyrabiałem rec keya na początku po hacku ktoś podał tam swoje dane... ja zmieniłem na swoje.. już jest na mnie ACC, ale rec keya nie mam... co robić? |
|
Mam Bardzo PilnĄ SprawĘ Do Mistrzow Gry:d
Mam 8 poziom i jestem jeszcze :baby: w grze i ja glupek przeszedlem juz do maina, zabiło mnie 6 Poison Spider'ów i teraz nie mam nic poza mieczem i tarczą. ;( Pytanie brzmi:CZY JEST MOŻLIWOŚĆ POWROTU DO ROOKGART'U????? BARDZO PROSZĘ PISZCZIE NA MAILA: [email protected]
Lub na gg: 2530218 ;( ;( ;( ;( PROSZĘ!!!! :( POMOCY |
Nie ma możliwości powrotu do rooka. Załóż nową postać......
A co do mojego rec keya, gdzie moge znaleść ten dokument, w którym moge wydrukować ten list z prośbą o new rec key. !! Albo gdzie jest button "Print Request" ? |
Cytuj:
1 musisz sie zabijac do 5 lvl (sorry za poprzedni blad :P) 2 jezeli chcesz caly eq to go zostaw u kumpla dobrego i jak sie wtedy zdecydujesz wyjsc na maina to on ci odda 3 ta opcja powrotu jest dla tych co chca zachowac nick a nie licza sie z niczym innym bo jezeli w ten sposob wrocisz na roka to tracisz wszystkie skille mlvl bron wszystko wiec po to pkt 2 |
Cytuj:
|
w options -> graphics -> advanced :)
|
Cytuj:
|
Właśnie zostałem shackowany i ziom zmienił moje haslo na które była postac i nie moge odzyskac postaci :(:( Jesli możecie mi pomuc to z góry THX numer gg 6357247
|
Siemka Mam pytanie czy jak z rooka wyjde na 9-10 lvl to strace cos na mainie ? bo moj kolega mowi ze skille ?
|
Stracisz dużo. Posłużę się przykładem :wybierasz profesja Knight.
Knight dostaje 15hp/poziom. Na rook dostajemy 5hp/poziom. Jeżeli wyjdziesz na 10lv stracisz 20hp w stosunku do tego ile byś miał na 10lv gdybyś z rooka na 8lv. Taka sama sytuacja jest z magiem/druidem-tyle, ze on traci na manie. Paladyn traci i na manie i na HP. |
aha, dzieki za pomoc ;) Czyli dzisiaj trzeba isc na maina ;P
|
Co to jest Honey Flawer? Słyszałem, że można go wymienić na Studded legsy ale gdzie?
|
RE: WF
Podawanie takich informaci to Quest spoilling. Nikt na tym forum ci nie odpowie. |
Problem z logowaniem
Eloo od kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na tibie i niewiem co zrobic by bylo tak jak wczesniej!!! a wiec tak
jak wpisze acc i pass to pokazuje sie okienko z napisem :Your character list in being loaded.Please Wait. poczym po chwili ukazuje sie okienko z napisem : Cannot connect to a login server. Error:Connection Timeout For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Prosze pomuz niech ktos pomoze bo chce pograc w tibie a juz od kilku dni niegrma :( Edit: Sorka ale niezabadzo umiem angola wiec sie nidoczytam mugl bys poczytac i mi potem powiedziec ?? i soraka za to ze nie edytowalem postu. Edit:i nternet tez niemugl sie zepsuc bo kilka dni temu mialem modem wymianiany ;] ani tez admin niemugl mnie odlonczyc. |
66A nie łaska użyć słownika i przetłumaczyć sobie to cam jest napisane??
Albo zajżeć do FAQ na tibia.com zgodnie z tym co radzi napis?? Jeżeli podłanczanie do servera trwa zbyt długo to cię automatyczne rozłanacza. Winą może być wolne łącze, przeciążone servery itp. Edit: @Down Poczytaj FAQ na tibia.com...ciężko pomuc na odległość. Skąd wiesz, że net nie jest popsuty. Może przekroczyłeś limit transferu i ci pojechali po szybkośći?? Albo Admin sieci osiedlowej odłączył cie, bo potrzeba mu więcej przepustowości na Kazze/eMule. Kto to wie. Jak zadajesz pytania Techniczne miłe są informacje na temat twojego kompa i neta. |
Problem z logowaniem
ale niewiem co zrobic nigdy mi sie tak nierobilo a internet na bank niejest zawolny!! :(:(
|
Problem z logowaniem
na stronie tibi.com normalnie sie loguje a jak chce wjesc do gry to niemoge !!! :(:(
|
1. Naucz sie edytować posty.
2. Naucz się szukać 3. Czytaj Edity @Down<Marek Tibioman> Forum Tibia.pl-->poradniki-->Wszystko o domku Tak tródno poszukac?? |
DOMki
Jak, gdzie i za ile mozna kupić sobie domek (gram na danubii jakby co)?
|
Co znaczy "pwn"/"pwned"???
|
Co znaczy liczba 1337?
|
gildia
nie wiem czy takie pytanie juz bylo :( pewnie tak ale nie wiem gdzie :( nie moge znaleść tak więc: " w ilu gildiach można być naraz ?? "
bede dźwięczny ;) za szybko odp:) |
Jedną postacią do jednej gildi.
Ponawiam pytnie: Co oznacza liczba 1337 |
hm... co to znaczy "btw"??
|
btw = by the way = przy okazji
@Nightwalker: nie mam pojęcia.. o co Ci chodzi? |
Inferna Pvp - enforced
Mam kilka pytań odnośnie serwerów PvP - enfoeced. Słyszałem, że za zabicie człowieka na nich dostaje sie expa, ale wtedy gdy zabije się kogoś kto ma większy level czy jest to bez różnicy? Od niedawna gram na Infernie, czy opłaca mi sie trenować postać czy bedzie ona regularnie pkowana?? Chciałem także zapytac sie ogólnie co sądzicie o serwerach PvP - enforced.
Level: 12 Profesja: Knight Mlvl: 2 Sword: 41 Shield: 37 |
EXP dostajesz tylko za zabicie ludzi z wyższym lv od siebie, równym twojemy bądź maxymalnie o 10% niższym od twojego.
Na tych światach jest tak jak w czasach gdy nie było systemu skulli(no prawie tak). Nie jest tak, że wyjdziesz z dp i dostaniesz odrazu SDekiem w twarz. Za to jest niebywale prawdopodobne, że jeżeli coś przeskrobiesz(loot thiefing np) to możesz szybko zginąć, ponieważ poszkodowany nie będzie się, że dostanie white skull i straci jedno unjustifed kill. "Na pvp-e nie się trenuje, tam się Pekuje"-ot takie przysłowie. Ale żeby pekować trzeba mieć jakieś powarzne skille. |
Znów nie zwiazane z tibią ale ważne (dla mnie i mego kumpla)
Sorrry Soryy za to, że znów nie o tibi ale ja musze sie czegoś dowiedzieć
Gdzie można załozyc DARMOWE forum phpbb ale nie takie jakieś instalowane tylko że dostajesz link i masz forum. I żeby to forum nie było takie że mam je miesiąć za darmo a potem musze płacić kase. |
Ehh, podwójny PACC. Bardzo proszę o pomoc.
Wykupiłem PACC'a, całkiem przypadkowo i z winą mojego "szybkiego" łącza okazuje się, że wykupiłem DWA PACCi, a chciałem jednego, czyli ponad 80 zł w plecy.
Dostałem meila (oczywiscie po angielsku), o tym, żebym wszedl na podany link (to jakies FAQ na tibia.com), i nic wiecej nie rozumiem. Mam ogromna prosbe!!! Pomozcie mi, kazdy kto tez mial z tym problem, albo sie z tym spotkal, lub chociaz wie jak to rozwiazac prosze o POMOC!! Od tego zalezy moje zycie, (moj stary jest niezle wkurzony)!! Jeszcze raz, prowsze o POMOC.;(;(;(;( |
@Elevo
http://www.phpbb.pl/ Tam masz wszystko. Jak zainstalować forum na lycosie, jak je obsługiwać. Zrobienie własnego forum, jest najleprzym rozwiązaniem. A nie jest to aż tak bardzo skomplikowane. np. http://www.phpbb.pl/faq.php?faq=28&s...f0c141b9702918 czyli jak zainstalować forum:Krok po kroku. Jeżeli masz problemy-zawsze masz ich Forum, tam zawsze znajdziesz odpowiedź. @hubi_m W mailu jaki dostałeś powinin być link rezygnacii z Pacca. Wystarczy, że zrezygnujesz z jednego(Powinnien być nie dam głowy, ze tak jest) |
Dear (moje imie i nazwisko)
today we received two payments from you for a Tibia Premium Account. Unfortunately, an error occurred at one due to bad data and we could not process the payment (Ref.Nr. ******[tu jest numer ale go nie podam]). Please tell us a name of a character on the account you want to pay for, so we can complete the payment. If you just wanted to get one Premium Account we also can refund the money for the second order. Kind regards, Guido Lübke Customer Support ^^^^ Takiego e-maila dostalem od CipSoftu. Może mi ktoś go przetłumaczyć, przynajmniej w jakiejś częście, żebym wiedział o co chodzi, i dać mi wskazówki co robić dalej. Prosze, to dla mnie bardzo ważne. POMOCY |
Dzisiaj otrzymali zapłate za dwa pacca.
Niestety, błąd trafiał się przy jednym przezi złe dane i nie mogli oodebrać wpłatę . Poweidz im Imie charakteru za którego masz zamiar płacić (postać na twym koncie), wtedy mogą ukończyć opłatę.(tkz bedziesz miał pacca)Jeśli masz zamiar płacić tylko za jednego pacca, to mogą zwrócić ci pieniądze za tego drugiego. |
No tak
No dzięki Dwimenor za ten link ale mi to troche mało dało. Tam jest napisane jak zrobić forum na serwerze lycos. Wszystko robiłom co pisali na lycosie aż nie doszło do tych moich danych. żaden username nie chciał być przyjety żaden. I tak próbowałem z tym username pół godziny i nic. Co teraz ma zrobić? :(
|
Help !!
mam problem z tibia juz od wczoraj tutaj dam screen http://img92.exs.cx/img92/8449/uo00176ys.jpg
Pomocy !! CO to ma znaczyc ? |
@hubi_m
Dostali zapłatę za 2 pacce, ale nie są wstanie zidentyfikować konta na którym mają uruchomić drugiego. Możesz im odesłać wiadomość zwrotną, na które konto ma być on wpłacony(podając imię postaci) albo zrezygnować z drugiego pacca. W Twoim wypadku to drugie. Odeślij na ten e-mail z którego dostałeś wiadomość, że chcesz zrezygnować z drugiego pacca a oni zwrócą ci kasę.(piszesz oczywiście po Angielsku) @elevo. Poszukaj w FAQ na ich stronie. Tam chyba jest opisany taki przypadek. @CinekMarcin Angielski się kłania. W skrócie :Servery logujące są offline. Odczekaj jakiś czas i spróbuj jeszcze raz. Po więcej informacji udaj się do działu FAQ na stronie Tibia.com |
Nima
Przeszukałem FAQ ale nic tam nie znalazłem. Prosze pomocy!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |